Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (109. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ultima online

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazahell

Ultima online

o ne abi m.ö çıkmış oyun .
  • eğer hâla yapamadıysan ben tarif edeyim nasıl yapacağını
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuhaf Sahi -- 6 Ağustos 2015; 12:26:36 >
  • selamun aleyküm beyler. oyunu yeni indirdim fakat girerken the gods bağlantı hatası alıyorum internetin yavaş diyo sanırım bunu nasıl çözerim.
  • son 4/5 sayfayı okudum oyunu o kadar yersiz eleştirmişiniz ki oyunu en başından beri oynamasam söylediklerinize inanırdım. Herkesin bildiği gibi trion lanet bi firma oyunun en başında apex'in gelmesiyle aylar süren oyun kredisi bugu ( oyun kredisini para vermeden çopaltmak ) ortaya çıktığında videolar forumlara düştüğünde birçok oyuncu oyunu bırakmıştı fakat aylar sonra hem bugu yapanlar hem yan hesaplar hemde goldsellerlar banlandı. Bu kadar sorun ve geç çözümlere rağmen şuanda hardcore oyuncu olarak tabir ettiğimiz oyuncu kitlesine göre piyasadaki en iyi oyun ArcheAge kimse kendini kandırmasın. Oyunun 1.7 yamasıyla beraber oyun motorundan tutun oyunun herşeyi değişti fps/optimizasyon sorunları çözüldü. Kyprosadaki türklerin birçoğu oyuna geri döndü. Rusya ve kore serverlarını takip edenler bilir. Trion yamaları hızlı cıkararak server versiyonlarını rusya ve koreye eşitlemek istiyor buda demek oluyor ki yakında serverlar birleşicek. Oyunu oynamamış yeni arkadaşlara tavsiyem burdaki karamsar yazılar şevkinizi kırmasın eğer gerçekten oyunda emek verirseniz pay to win karakterleri bile geçebiliyorsunuz. 12 eylülden bu yana oynuyorum hardcore olarak aylarca ticaret yaptım şuanda elimde t5 epic katana var ve serverda 4 tane falan vardır. Tüm arkadaşlarımı çeşitli trade yollarıyla para kasmayı anlattım hepsi yavaş yavaş itemlerini en iyi şekilde diziyorlar. Oyunda gerçek paradan çok senin sabırlı olman ve emek vermen gerekli. Eğer 15 dakikalık trade yolunu çekmeye üşeniyorsan Archeage asla sana göre bi oyun değil ama gerçekten hardcore olarak oynamayı düşünüyor zamanım bol sabırlıyım diyorsan oynadığın oyundan hem keyif alır hemde karakterini dizdikten sonra yaptıgın upgradeleri 300/1000 euro arası fiyatlarla oyundaki yabancı pay to win adamlara satar paranı kazanırsın.

Archeage gerçekten uzun soluklu ve endgame ulaşmak için gerçekten min 1 yıl gerekli. Oyun çok fazla sorunlar yaşasa da şuan gelen son yamayla beraber herşey düzeldi. Oyunu denemek isteyenler için şuanda tam sırası.

• quote:

Orijinalden alıntı: HalilAltun

Server: Kyprosa (EU)
    Nick : Rua

Yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olabilirim, malum oyun karışık ama bir o kadar da bizi içine çeken dünyası var.
    Kyprosa da 10-15 kişilik türk guildimiz mevcut.
    Yeni başlayacak olanlar yahut başka sebepler ile bu serverda oynamayı düşünenlere yardımcı olabilirim.
    Server oyundaki en kalabalık server hatta USA serverları dahil en kalabalık server.

( Ts3 adresimiz de mevcut)

Vengeance mi guild ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.halil

dostlar oyunda payment iptali nasıl oluyor acaba.Birkaç aydır para ödüyomuşum yeni farkettim fakat glyph paymenttan iptal edemedim. yardımcı olursanız çok sevinirim..

benim de aynı iekilde fark etmeden 2 aylık para gitmiş siteden cancel subscription gibi bişeyler yapmıstım düzelmisti
  • bi kişi yardımcı olsun servera girerken the gods filan diyo dc veriyo yardım edin arkadaşlar lütfen
  • Draxiss kullanıcısına yanıt
    hacım sen başlamamışken biz trade cartlarla pvp haritasından tren yapıyorduk hellswamptan gwenoiddi harita isimlerini yanlış hatırlamıyosam tek yük 15g veriyordu 4er taşıyorduk 3-4 sefer. Hani goldla da gelinilen bir yer yok. Benim postlarımı gördüysen 50-70 kişilik guildimiz, bize ait bir ts miz vardı ben kurmuştum hepsini. Bütün günüm oyunda geçiyordu. Emeğin dibini veren nadir insanlardanızdır yani. Ancak emeğin ekmek gibi yendiği bu firmanın oyununda, bilmem kaç ayımı heba ettiğimi bilirim. Nickim de VoyL du sanırım oyun içinde de. Bilen bilir, herşeyde guildde yardımlaşmaya çalıştık, güzel şeyler yaptık. Acısıyla tatlısıyla çoğumuz bıraktı, özellikle ts de konuştuğum abilerim kardeşlerim ablalarım kız kardeşlerimle birlikte. Ortamı çok güzeldi, tek özlediğim yanı o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepydragon

hacım sen başlamamışken biz trade cartlarla pvp haritasından tren yapıyorduk hellswamptan gwenoiddi harita isimlerini yanlış hatırlamıyosam tek yük 15g veriyordu 4er taşıyorduk 3-4 sefer. Hani goldla da gelinilen bir yer yok. Benim postlarımı gördüysen 50-70 kişilik guildimiz, bize ait bir ts miz vardı ben kurmuştum hepsini. Bütün günüm oyunda geçiyordu. Emeğin dibini veren nadir insanlardanızdır yani. Ancak emeğin ekmek gibi yendiği bu firmanın oyununda, bilmem kaç ayımı heba ettiğimi bilirim. Nickim de VoyL du sanırım oyun içinde de. Bilen bilir, herşeyde guildde yardımlaşmaya çalıştık, güzel şeyler yaptık. Acısıyla tatlısıyla çoğumuz bıraktı, özellikle ts de konuştuğum abilerim kardeşlerim ablalarım kız kardeşlerimle birlikte. Ortamı çok güzeldi, tek özlediğim yanı o.

Oyuna 50,100,150 $ lık paketlerden alan herkes 12 eylül günü oyuna giriş yaptı ve sen bana diyorsun ki sen oyuna başlamadan biz trade yapıyorduk. Ben yazımda trion harika bir firma dediğimi hatırlamıyorum ve oyunun en başında yaklaşık aylarca açık kalmış az kişi tarafından bilinen sınırsız oyun kredisini (apex bugu) fixleyememiş bir firmadan bahsediyorum. Ben yazımda firmayı değil oyunu övdüm. Bu bugu kullanıp kredi yapanlar botla gold kasıp ve bu goldu satın alan kişilerin çoğu oyundan banlandı. Oyunda ciddi olarak yan hesaplar, gold sellerlar gold satın alanlar veya bot kullananlar toplamda 30k ya yakın kişi yan hesaplar, alt karakterler dahil banlandı. Bunu bizzat forumda 3 kere toplu ban attıklarını açıkladılar ve her seferinde goldseller yada bu kişilerden gold alan kişilerin banlanacağını duyurdular. Yazından anladığım sen oyunun ilk 2 ayından bahsediyorsun o köprünün altından çok sular geçti. İlk yazımda da bahsettim oyunun ilk 2 ayı gerçekten çok kötüydü ama firma dahil gelen yamalarla beraber herşey çözüme kavuştu. Bütün günün oyununda geçmesi çok önemli değil önemli olan oyundayken neler yaptığın.

Benim burda anlatmak istediğim oyunun ilk 2 ayını alıp oyunu kötülemeleri ve oyunu hiç denememiş arkadaşların şevklerini kıranlara bir cevap yazmak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Draxiss

quote:

Oyuna 50,100,150 $ lık paketlerden alan herkes 12 eylül günü oyuna giriş yaptı ve sen bana diyorsun ki sen oyuna başlamadan biz trade yapıyorduk. Ben yazımda trion harika bir firma dediğimi hatırlamıyorum ve oyunun en başında yaklaşık aylarca açık kalmış az kişi tarafından bilinen sınırsız oyun kredisini (apex bugu) fixleyememiş bir firmadan bahsediyorum. Ben yazımda firmayı değil oyunu övdüm. Bu bugu kullanıp kredi yapanlar botla gold kasıp ve bu goldu satın alan kişilerin çoğu oyundan banlandı. Oyunda ciddi olarak yan hesaplar, gold sellerlar gold satın alanlar veya bot kullananlar toplamda 30k ya yakın kişi yan hesaplar, alt karakterler dahil banlandı. Bunu bizzat forumda 3 kere toplu ban attıklarını açıkladılar ve her seferinde goldseller yada bu kişilerden gold alan kişilerin banlanacağını duyurdular. Yazından anladığım sen oyunun ilk 2 ayından bahsediyorsun o köprünün altından çok sular geçti. İlk yazımda da bahsettim oyunun ilk 2 ayı gerçekten çok kötüydü ama firma dahil gelen yamalarla beraber herşey çözüme kavuştu. Bütün günün oyununda geçmesi çok önemli değil önemli olan oyundayken neler yaptığın.

Benim burda anlatmak istediğim oyunun ilk 2 ayını alıp oyunu kötülemeleri ve oyunu hiç denememiş arkadaşların şevklerini kıranlara bir cevap yazmak istedim.

6-7 ay bot hack bug'dan geçilmemiş oyun bu saatten sonra banlasalar nolur hocam oyunu zaten tüm baba guild ve oyuncular bıraktı. ben çıktığından itibaren 5 ay oynadım sen nasıl bir fanboyluk yapıyorsan artık 2 ay diye periyodu düşük gösteriyorsun boşa korumana gerek yok oyunu.

bizde oyun çıktığında oyunu deliler gibi oynadık ve sevdik ama üstteki arkadaşın dediği gibi en az 5-6 ayımız heba oldu bu oyunda ve gece gündüz oynadık.

öyle 2 ay kötüydü felan bunlar gülünç sözler ilk 2 ay zaten oyunun ilk başlangıcı ve hack o zamanlar daha yeni yeni filizleniyordu denilebilir. bırak yabancıları türk oyuncularda bile hack bot kullananlar çıkıyordu.

bu oyun tamamen trion ile vakit kaybıdır oynayanın zamanına emeğine acırım. ha sen korumaya devam et problem değil herkes zaten oyunu birebir gördü oynadık bıraktı. yeni oyuncuların şevkini kırmak denmiyor buna insanları uyarmak deniyor. insanlar neler yaşadığımızı bilsin bu lanet oyunda. anamız ağladı resmen aylarca bunları yazmayalım mı yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

quote:

6-7 ay bot hack bug'dan geçilmemiş oyun bu saatten sonra banlasalar nolur hocam oyunu zaten tüm baba guild ve oyuncular bıraktı. ben çıktığından itibaren 5 ay oynadım sen nasıl bir fanboyluk yapıyorsan artık 2 ay diye periyodu düşük gösteriyorsun boşa korumana gerek yok oyunu.

bizde oyun çıktığında oyunu deliler gibi oynadık ve sevdik ama üstteki arkadaşın dediği gibi en az 5-6 ayımız heba oldu bu oyunda ve gece gündüz oynadık.

öyle 2 ay kötüydü felan bunlar gülünç sözler ilk 2 ay zaten oyunun ilk başlangıcı ve hack o zamanlar daha yeni yeni filizleniyordu denilebilir. bırak yabancıları türk oyuncularda bile hack bot kullananlar çıkıyordu.

bu oyun tamamen trion ile vakit kaybıdır oynayanın zamanına emeğine acırım. ha sen korumaya devam et problem değil herkes zaten oyunu birebir gördü oynadık bıraktı. yeni oyuncuların şevkini kırmak denmiyor buna insanları uyarmak deniyor. insanlar neler yaşadığımızı bilsin bu lanet oyunda. anamız ağladı resmen aylarca bunları yazmayalım mı yani?

fikirleri söylemek ne zamandan beri fanboyluk oldu ki? Kendi ağzınla söylüyorsun oyunu bırakmışın oyunun son halinden haberin yok. Herkesin yaşadığı farklı ki şuanda amerikada 5 server avrupada 1 serverda yeni karakter açılmıyor.

Sadece archeage de var bot ve goldseller sanırım :) hile kullananların banlanması kafidir benim için banlanmayan bir sürü online oyun var piyasada.

Bizde 100 kişi başladık oyuna 70 kişiye yakın insan oyunu bıraktı. Çoğu kişide p2w diye şikayet ediyordu ama 20 dakikalık trade yoluna gitmeye üşeniyorlardı çoğu kişi oyuna para bile yatırdı ama yinede hiç bişey yapamadılar daha sonra onlarda aynı senin gibi konuşuyorlardı. Sen neler yaşadığını fikrini tabiki paylaşabilirsin ama insanlara kalkıp trion vakit kaybıdır şöyledir böyledir yazman komik..

Knight online duymuşundur birçok kişi gerçekten vakit kaybı olarak görür ama buna rağmen yine birçok kişi bu oyunu yıllardır oynar. Zevkler ve renkler tartışılmaz kısacası.

Edit: tüm baba guildleri bilmiyorum ama Dahuta'da Phk guildinden 10/15 kişi banlanınca guildin core memberları oyunu bıraktı. Futilez lideri oyunu bırakınca futilez dağıldı ama üyeleri hala farklı guildlerde oynuyor. Archeage oyuncu kaybı yaşadı halada yaşıyor bu konuda haklısın ama yine tüm herkes oyunu bıraktı demek abartıdan başka bişey değil. Dahutada hala saatlerce pvp yapabiliyorum ama Avrupa sunucularının en iyisi Kyprosa çok daha fazla oyuncu var. Yakında server merg ve server değiştirme kağıdı gelicek arkadaşlarımla kyprosaya geçmeyi düşünüyorum sırf pvp çok fazla diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draxiss -- 9 Mayıs 2015; 1:35:32 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

quote:

fikirleri söylemek ne zamandan beri fanboyluk oldu ki? Kendi ağzınla söylüyorsun oyunu bırakmışın oyunun son halinden haberin yok. Herkesin yaşadığı farklı ki şuanda amerikada 5 server avrupada 1 serverda yeni karakter açılmıyor.

Sadece archeage de var bot ve goldseller sanırım :) hile kullananların banlanması kafidir benim için banlanmayan bir sürü online oyun var piyasada.

Bizde 100 kişi başladık oyuna 70 kişiye yakın insan oyunu bıraktı. Çoğu kişide p2w diye şikayet ediyordu ama 20 dakikalık trade yoluna gitmeye üşeniyorlardı çoğu kişi oyuna para bile yatırdı ama yinede hiç bişey yapamadılar daha sonra onlarda aynı senin gibi konuşuyorlardı. Sen neler yaşadığını fikrini tabiki paylaşabilirsin ama insanlara kalkıp trion vakit kaybıdır şöyledir böyledir yazman komik..

Knight online duymuşundur birçok kişi gerçekten vakit kaybı olarak görür ama buna rağmen yine birçok kişi bu oyunu yıllardır oynar. Zevkler ve renkler tartışılmaz kısacası.

Edit: tüm baba guildleri bilmiyorum ama Dahuta'da Phk guildinden 10/15 kişi banlanınca guildin core memberları oyunu bıraktı. Futilez lideri oyunu bırakınca futilez dağıldı ama üyeleri hala farklı guildlerde oynuyor. Archeage oyuncu kaybı yaşadı halada yaşıyor bu konuda haklısın ama yine tüm herkes oyunu bıraktı demek abartıdan başka bişey değil. Dahutada hala saatlerce pvp yapabiliyorum ama Avrupa sunucularının en iyisi Kyprosa çok daha fazla oyuncu var. Yakında server merg ve server değiştirme kağıdı gelicek arkadaşlarımla kyprosaya geçmeyi düşünüyorum sırf pvp çok fazla diye.

ne server merge' miş arkadaş 27 ocak mıydı neydi oyunu bıraktım server merge dedikoduları dolanıyordu mayıs olmuş millet hâlâ server merge diyor. bana kalırsa o server merge için bi 3-5 ayınız daha var.

• Trafalgarrrr kullanıcısına yanıt
    1.8den sonra server merg gelicek rusya ve korede olduğu gibi haziranın ilk haftası 1.7b gelicek muhtemelen dediğin gibi 3 ay sonra da 1.8 ile server merg gelicektir. Boş serverlarda trade yapmak tarla için yer bulmak oldukça kolay misal Freedich'e gold trader geldi belli aralıklarla spawn oluyor. Kalabalık serverlarda Gold trader spawn olduğu anda herkes paket çalma peşine düşüyor kimse trade çekemiyor. Şuanda yapılacak en güzel şey rahat rahat ticaret yapıp item dizip server mergi beklemek.
  • quote:

1.8den sonra server merg gelicek rusya ve korede olduğu gibi haziranın ilk haftası 1.7b gelicek muhtemelen dediğin gibi 3 ay sonra da 1.8 ile server merg gelicektir. Boş serverlarda trade yapmak tarla için yer bulmak oldukça kolay misal Freedich'e gold trader geldi belli aralıklarla spawn oluyor. Kalabalık serverlarda Gold trader spawn olduğu anda herkes paket çalma peşine düşüyor kimse trade çekemiyor. Şuanda yapılacak en güzel şey rahat rahat ticaret yapıp item dizip server mergi beklemek.

İnşAllah server merge gelir, sen ve senin gibi hâlâ server merge ümidiyle oynayan bi sürü arkadaşım var. Gelmezse hâlâ oynamaya devam edenler için üzücü olur.
  • Valla arkadaşlar kim ne derse desin mmorpg piyasası o kadar kötü durumda ki şuan archeageden iyi oyun yok ya dota lol oynayacan yada archeage durum bu :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafalgarrrr kullanıcısına yanıt
    Twitch'ten açıklamışlardı hem server merg hemde server değiştirme scroll'u gelicek.
  • meh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuhaf Sahi -- 6 Ağustos 2015; 12:28:05 >
  • Enna haranya tarafında oynayan varmı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.