Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Twitterdan yazdıklarına göre aynın 30unda cbt2 başlıyor. cbt 1deki davetiyeler geçerli değil yeni keyler dağıtılacak. 3 kat daha fazla dağıtılacakmış. benim anladığım bu. Yanlış çevirmişte olabilirim. İlk betaya katılamayan biri olarak sabırsızlıkla bekliyorum.
  • 30 temmuz 8 de başlıyor 4 agustosda bitiyormus.
  • The Good News: CBE2 is shaping up to be 3x as large with LOTS more invites!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noria

Twitterdan yazdıklarına göre aynın 30unda cbt2 başlıyor. cbt 1deki davetiyeler geçerli değil yeni keyler dağıtılacak. 3 kat daha fazla dağıtılacakmış. benim anladığım bu. Yanlış çevirmişte olabilirim. İlk betaya katılamayan biri olarak sabırsızlıkla bekliyorum.

yeni server da eklencekmiş, orda başlarsın.. herkesle eşit olmus olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roc.

valla geçen gün 400 tane ağaç ektik hiçbirşey olmadı aynı şekildede milletin kaçak tarlasını bulduk aldık tüm ağaçları
    94.23.171.65:3103 bu bizim klanın teamspeak adresi istersen gelebilirsin bizim klana oyun çıktığında. key felan bulursakta veriyoruz herkese zaten.

hocam key bulamadım bir türlü arkadaşımla birlikte olsa bizde gelmek isteriz klanınıza ama işte oynayamıyoruz. eğer key bulursanız yardımcı olursanız memnun oluruz. teşekkürler bilgilendirmeler için.
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    şöyle bi durum var o bahsettiğiniz şey APEX sistemi. apex sayesinde gold ile patron süresini uzatabiliyorsunuz ancak gerçek şu 3 ayda patron alacak duruma gelmek çok zor. archeage de 100 gold ortalama 10 dolar gibi bir fiyattan satılıyor. oyunun aylık ödemesi 15 dolar olacak ve burdan yola çıkarsak bir APEX nerden baksanız 200 gold gibi bir fiyata satılacak diyebiliriz. hadi 3 ayda topladın 200 goldu ama her ay 200 gold toplayıp bunu apex e yatırmak kolay değil :)

dediğim gibi ben en az 7-8 ay oynarım diyenler archeum paketini düşünmeden alsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjido -- 24 Temmuz 2014; 0:25:50 >
  • @Funky ND, Herkesle eşit olursun da ne demek? Oyun test aşamasında benim bilmediğim bir yarışmı var ortada? Bu karakterler obt geçişinde silinicek haberiniz var değil mi?

@LifeSuxTR, konu başlığından rus sunucusu açıldıyı silip 30 Temmuz da CBT2 yi eklermisin? :)

İşimiz gücümüz yokmuş gibi şimdi birde CBT2 için key kovalıycaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marwo -- 24 Temmuz 2014; 0:21:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marwo

@Funky ND, Herkesle eşit olursun da ne demek? Oyun test aşamasında benim bilmediğim bir yarışmı var ortada? Bu karakterler obt geçişinde silinicek haberiniz var değil mi?

@LifeSuxTR, konu başlığından rus sunucusu açıldıyı silip 30 Temmuz da CBT2 yi eklermisin? :)

cbt'de 4 günde 50 lvl olmus bir sürü kişi var, onlarla mı oynamak istersin :D yeni serverda mı ?
  • Yeni açılan serverde bi ton eleman başlıyacak kasması zor olur. Ayrıca 50lvl olan elemanlarla ne işimiz var? CBT de oyunu keşfedip, gördüğümüz hataları bildirmek işimiz değilmi.
  • quote:

Yeni açılan serverde bi ton eleman başlıyacak kasması zor olur. Ayrıca 50lvl olan elemanlarla ne işimiz var? CBT de oyunu keşfedip, gördüğümüz hataları bildirmek işimiz değilmi.

tek basına kasarken sıkılırsın.. ilk serverda düşük level haritalar bomboş olur
  • Hmm bak orda haklısın işte diyeceğimi mi sandın? Bi ton key dağıtıcaklar, elbet o serverde de başlıyan olur Ya o değil de bize ne arkadaş nerde oynarsa oynasın, bizim gidişat iyi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay1122

şöyle bi durum var o bahsettiğiniz şey APEX sistemi. apex sayesinde gold ile patron süresini uzatabiliyorsunuz ancak gerçek şu 3 ayda patron alacak duruma gelmek çok zor. archeage de 100 gold ortalama 10 dolar gibi bir fiyattan satılıyor. oyunun aylık ödemesi 15 dolar olacak ve burdan yola çıkarsak bir APEX nerden baksanız 200 gold gibi bir fiyata satılacak diyebiliriz. hadi 3 ayda topladın 200 goldu ama her ay 200 gold toplayıp bunu apex e yatırmak kolay değil :)

dediğim gibi ben en az 7-8 ay oynarım diyenler archeum paketini düşünmeden alsınlar.

Bahsettim şeyin apex oldugunu biliyorum da apex yazmaya gerek yok anlamını yazdım ki hiç okumayanda anlasın diye.Sizin önceden tecrübeniz var sanırım ancak sanki gold toplama kısmı biraz abartı geldi bana rus serverinde 40 a dogru geldiginde baya gold vardı cantamda diye aklımda kalmıs benim 2hafta oynadık oynamadık. 3 ayda 200gold cok az degilmi çünkü sonucta guildle oynucak tek basına solo degil ticaret vs yapılınca 1ayda apex parasını cıkartması lazım ki o sistemin bir anlamı olsun ?

@ PhileoSophia ArcheAgetr de yazdıgını sordum bana yanlıs gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 24 Temmuz 2014; 0:41:35 >

• quote:

Hmm bak orda haklısın işte diyeceğimi mi sandın? Bi ton key dağıtıcaklar, elbet o serverde de başlıyan olur Ya o değil de bize ne arkadaş nerde oynarsa oynasın, bizim gidişat iyi değil

aynen şimdi adam için kavga edicez

• mert1905x kullanıcısına yanıt
    7/24 ticaret yaparak çıkartabilirsiniz. minimum 150-160 gold u kervan çekerek toparlamak ne kadar sürer tam kestiremiyorum fakat kısa sürmeyeceği kesin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjido -- 24 Temmuz 2014; 1:01:12 >
  • "Characters will be wiped between Open Beta and Head Start!"

Karakterler açık beta bittiğinde silinicekmiş. FB de yazmışlar.
  • quote:

"Characters will be wiped between Open Beta and Head Start!"

Karakterler açık beta bittiğinde silinicekmiş. FB de yazmışlar.

Kötü haber ozaman ekime dogru oynanır oyun eylülde ob geçse oda 1ay sürse.. biz askere gitcez bizim için yattı heralde
  • oyun tam olarak ne zaman açılır bir bilgisi olan var mı? Betalar falan ne zaman biter.
  • Kesin bir bilgi yok. Kapalı ve açık betayı uzun süre sürdürmezlerse eylül ayında oyun açılabilir. Ama adamlar bu betalardan para kazandığı için bu süreç uzayabilir. Trion'un bu çabası yanlış anlaşılmasın, adamlar o kadar para verip oyunu US & EU'ya getirmişler o kadar server kurmuşlar. Bir yerden kazanmak zorundalar, ayrıca bu foundrylere verdiğiniz paranın karşılığını da her türlü alıyorsunuz Parası olan alsın adamlara destek olsun ve şükredin ki oyunu GameForge almadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marwo -- 24 Temmuz 2014; 1:39:55 >
  • quote:

7/24 ticaret yaparak çıkartabilirsiniz. minimum 150-160 gold u kervan çekerek toparlamak ne kadar sürer tam kestiremiyorum fakat kısa sürmeyeceği kesin :)

archagetr sorudm ayınısını şöyle bir yanıt geldi

"Günde 3-4 saat oynayarak ayda 200g çıkartabilirsin çok rahat ama ticaret sistemini çok iyi çözmen gerekiyor sırf auction house'u takip ederek bile yapabilirsin o gün ucuz olan malzeme diger günler daha pahalı fiyata satılabiliyor 50g'a alıp 100g'a sattığım item oldu."
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

archagetr sorudm ayınısını şöyle bir yanıt geldi

"Günde 3-4 saat oynayarak ayda 200g çıkartabilirsin çok rahat ama ticaret sistemini çok iyi çözmen gerekiyor sırf auction house'u takip ederek bile yapabilirsin o gün ucuz olan malzeme diger günler daha pahalı fiyata satılabiliyor 50g'a alıp 100g'a sattığım item oldu."

Ayda 200 gold.

günde 100 G kastığımı bilirim

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.