Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adolf1

quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Elder Scrolls a b.k atanlar P2W in tadına baktıktan sonra WOW a ya da Elder Scrolls a geri dönerler.

Oyunun P2W olduğuna katılmıyorum.
    şöyle düşünmek lazım:
    ArcheAge EU & US P2P.
    fakat para vermek istemeyenler de oyuna girsin, sağda solda gezinsin, oyunun tadını eğlencesini rekabetini görsün, belki onlarda para verip oynamak isterler......

bence böyle düşünülmeli.
    çünkü Labor paint olmadan / almadan oyunda hiç bir şey yapılamıyor.

P2W olması için;
    oyunun F2P olması, fakat oyundaki güçlü değerli itemlere ve yüksek levellere sadece Cash ile ulaşılabilmeli...
    AA'da durum böyle değil...
    AA'da Labor paint olmadan hiç bir şey yapamıyorsun, sadece level kasıp, düşen itemlerle ortalıkta gezebilirsin, manzara izlersin...

bu arada, EU - Alfa nasıl gidiyor ?
    EU - CBT ne zaman ?

Cbt temmuzun 2. Haftası gibi gelecek alpha çok iyi gidiyor eu sürümü kore sürümüne yakın patchde çıkacak 1 tane bile buga rastlamadık alphada oyun hazır zaten yeni patchi deneyecekler sonra cbt açılacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 haftadır falan sorunsuz oynuyordum oyunu ancak bugün şu şekilde bir hata vermeye başladı.
    Ne olduğu hakkında fikri olan var mı kopyalayamadığım için google translate e de atamıyorum.
    Sanırım ban gibi bişe yemişim farklı iplerden girdiğim için olabilir wtfast kullanıyordum latency düşsün diye.

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P-
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucukti

1 haftadır falan sorunsuz oynuyordum oyunu ancak bugün şu şekilde bir hata vermeye başladı.
    Ne olduğu hakkında fikri olan var mı kopyalayamadığım için google translate e de atamıyorum.
    Sanırım ban gibi bişe yemişim farklı iplerden girdiğim için olabilir wtfast kullanıyordum latency düşsün diye.

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P-

aynen ban yemişsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne yapmak lazım peki şimdi yeni hesap alabilir miyim ki. (ip adres banı mı yoksa mac adres banımı acaba)
  • ArcheAge ile ilgili 3. başlık da açılmış.
    hangi birini takip edelim.
    lütfen bu ArcheAge başlıkları birleştirilsin....
  • Merhaba arkadaşlar ,

Archeage Avrupa serverinde İnternatıonal bir guild kuruyoruz TÜRK lerin öncülük yaptığı bir guild. Herşeyden öncede türk oyuncu arkadaşlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Oyun çok oyunculu bir sisteme dayandığı için, yeterli bilgiye sahip olmayan ama oyunu oynamak isteyen oyuncu arkadaşlarımızın oyun içerisinde harcanmasını istemiyoruz. Bu yüzden arkadaşlar bilgi ve destek konusunda oyunu öğrenme konusunda hiç bir yardımı gelen oyuncu arkadaşlarımızdan esirgenmeden elimizden geldiğince eğitmeye öğretmeye çalışıyoruz.

Bazı arkadaşlar şöyle düşünebilirler, 1 haftada oyunu öğrenir gene ben yapacağımı yaparım diyebilirler. Böyle bir şey bu oyun için söz konusu değil arkadaşlar bunu bilmenizi isterim.

Bu oyunda oyun öncesi eğitim şart bazı şeyleri bilmeniz çok önem arz ediyor. Bu yüzden hepinize en içten dileklerimizle yardım teklifimizi sunuyor aramıza bekliyoruz. :)

Team Speak 3 Adresi : ts.archeage.bz:3446

Doğrudan bana ulaşabilirsiniz uyuduğum zamanlar dışında sürekli TS3 de online :)

İyi Forumlar ...

• mail.ru, rusya dağıtıcısı.

Avrupa ve Amerika dağıtımcısı / Yayıncısı TRİON WORLDS

EU & US serverlarında oyun her ne kadar F2P dense de...
    aslında P2P.

Yani şöyle:
    Oyunda Labor point var. yani işçilik puanı.
    oyunda Labor Point olmadan hiç bir şey yapamıyorsunuz.
    her türlü üretim faaliyetinde LP yiyor. bu nedenle LP olmadan üretim yapamazsın.
    - kara tarımı
    - deniz tarımı
    - kara hayvancılığı
    - deniz hayvancılığı
    - madencilik
    - crafting (oyunda 2.000 den fazla craftlanabilir eşya var, ve oyundaki en değerli sağlam eşyalar bunlar. world bosslardan düşen Unique itemlerden bile üstün)
    - ev yapımı
    vb........
    bütün bunlar için LP lazım. LP içinde CASH lazım.

yani oyun P2P.

F2P özelliği sadece şöyle. hiç Labor Point (LP) gelmiyor. dolayısıyla hiç üretim yapamıyorsun.
    F2P oynayanlar sadece level kasıp, düşük seviye droplarıyla ortalıkta dolaşır, pvp yapmaya çalışır, çerez olurlar.

• Laber point artıyor aslında ama çok az :(

Şöyle söyleyim oyuna tonlarca para basmaya gerek yok demek istediğim bu sadece vip alırsın zaten günlük 3500 laber point kazanıyorsun ortalama buda zaten yetiyor.

Aylık vip 15 Dolar olacak gözüküyor , oyuna sabit aylık vip için = 40 TL ödeyeceğiz. Ufak bir rakam bence bu kadar kasılacak abartılacak bir şey değil.
  • oyunda ilgi çekici bir nokta göremedim açıkcası bunun gibi bin bir tane mmo var neden bunda oynayalım ki ayrıca çok bariz bu oyun p2w'nin kralı olur. aion'a rakip olur p2w konusunda.
  • Aion bende biraz oynadım , kıyaslama yapılamaz bence :) Aion un pvp si daha hızlı tek farkı bu Archeage deki farkları sayarsak daha çok emin olun. Çünkü piyasada bulunan çoğu MMO nun iyi özelliklerine sahip sonuç olarak SANDBOX bir MMORPG :)
  • oyunu rus serverinda test etme fırsatım oldu.
    10 level oldum ama oyun sınırsınz bir dünya.
    grafikler ve videolar muhteşem.
    cryengine oyun motoru kullanıyorku. bu motorun keyfini herkes iyi bilir.

haftaya beta başlayacak bakalım. rusça oyun pek zevk vermiyor.
  • 94.23.171.65:3103 TS3 adresimize gelirseniz yardımcı oluruz . ARCHEAGE için
  • ArcheAge Online 'ın
    Avrupa & Amerika Dağıtıcısı / Yayıncısı olan TRİON WORLDS,
    oyunun Kapalı Beta Test (CBT) tarihini açıkladı.
    17 TEMMUZ 2014 - Perşembe

http://www.trionworlds.com/en/news/2014/07/trion-worlds-xlgames-archeage-enters-closed-beta-july-17/

2,5 - 3 yıldır sabırla bekleyenlerin gözü aydın !
    İnşallah bir eksiklik / hata çıkmaz da biran önce Realese olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

oyunda ilgi çekici bir nokta göremedim açıkcası bunun gibi bin bir tane mmo var neden bunda oynayalım ki ayrıca çok bariz bu oyun p2w'nin kralı olur. aion'a rakip olur p2w konusunda.

f2p de saolsun ruslar ve türklerin durumu dünyada malum
    internet kafeler olaya el attığı an bitiyo oyun
    internet cafe kültürüde bu 2 ülkede var.
    ve şuan f2p gibi olup gizli p2p olması oyuna hem kalabalıklık ve yapımcı emmnuniyeti getirir.Gmlerin online olmadığı serverların durumu malum.
    her açıdan oynanabilecek tek oyun
  • www.archeagetr.com
    sitesinde beta key dağıtıyorlar galiba...
    bitmeden alın !
  • beta key olan ozelden gonderebılırmı acaba
  • www.archeagetr.com sitesindekiler
    genel olarak
    Valar Morghulis (VMOR) guildi üyeleri
    ArcheAge için DOĞU KITASINDA (Hariharan & Ferres) oynayacaklarını açıkladılar.
    Ayrıca yabancı FUTİLEZ guildi ile birlikte oynama kararı aldılar.

bu açıklanana kadar herkes BATI KITASINDA (Nuian & Elves) oynanacak zannediyordu, böyle açıklanmıştı.

şimdi pek çok kişi Doğuda oymak istemiyor.

bence Batı Kıtasında oynama kararı alan Vindictive guildinin bu gayr-i memnun oyuncuları bünyesine katması gerekir.
    Türk oyuncuların daha fazla bölünmesinin önüne geçmek lazım....
  • adolf1 kullanıcısına yanıt
    En iyisini yapmıslar artık human elf oynamak baydı herkezi.Heleki bizim gibi 10 yıldan fazladır mmo rpg leri oynjayanlar için yeni tip ırklar daha cezbedici oluyor.Bu arada yorumuna hiç katılmıyorum bu rus serverinda 10larca kişi elf human acıp ferre gorunce kapatıp yeni char acmıslardı biz oynarken %90 bu ırkları ister.Irk dan başka dogu batı kıtası farklılıkları var o yüzden diyorsan onlar hakkında bilgim yok en son rus serverinda oynadık bir süre sonra bıraktım.Oyun benim oyundaki yabancılarla konustugum ve gordugum kadari ile tek basına hiçbirşey yapılamayacak oyunlardan hatta topluluga en baglı oyun archage sanırım . Beni meraklandıran kısım ise şu casual olarak isimlendirilen oyuncu toplulugu bu oyunda neler yapabilir yani wow da misal kastıktan sonra istersen günde 30 dk gir 3,5 arena yap 1bg at cık. ama archagede bu mumkun gozukmuyor.
  • beyler ben rus serverini denemek istiyorum da ama daha önce bu oyunun private gibi bişeyini oynamıştım da acayip kasmıştı bilgisayarım. acaba bu orjinal oyun da kaldırmaz mı sistemim?

işlemci: 2.53 i5
    RAM: 4GB
    Ekran kartı: 1GB ATİ radeon HD 5470
  • Normal bir seviyede oynaya bilirsiniz sanırım :) yalnız avrupa kapalı betası açılıyor , rusya ya gerek yok artık bence...
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.