Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Victoria Secret

quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Oyun p2w hala itemlar gelmeden, oyun çıkmadan, store görmeden diye yazmayın rusya ve korede oyunu oynadım.

Bilmeden konuşmuyoruz burda. Ben eu çıkınca ki düşüncelerimi söyledim. Ve oyun alpha vs. değil full sürüm. Şuan alpha deneyip sorun vs. yazmayın sadece birkaç korece yazı sıkıntısı var. Fazla para verenler işte oyun çıkana kadar parası ile zevkini alır ve bırakır.

Sonuçta para konuşur burda alan varsa hayırlı olsun. 176 dolarlık üyelik vs. içinde şu var bu var diye bu parayı mantıklı görmekte ayrı bir olay. Sadece o paketlerin verdiği pelerin 50 lvl pelerinden daha iyi. Oyun p2w değil tabi yerseniz.

oyun p2w değil demiyorum. p2w de demiyorum. sadece bunu founder pack e bakarak söylemek yanlış olur. ben de rusyada oynadım ve vip kullandım sadece. diğer hiç bi itemi almadım storedaki ve hiçbir sıkıntı çekmedim. ayrıca hangi oyunda gördün alfaya ve kapalı betaya bedeva erişimi(çekilişle filan değil herkesin girebildiğini). yok öyle bişey. haa eğer açık betaya para isteselerdi de ki bu oyun pw2. ayrıca bu alfalar silinecek tamam satın alan eğleniyo. ben de şuan alfa oynamak isterim gücüm yetse. ama alfaya gücüm yetmiyo. yine de laf edecek bişey yok. haa amerikada 150 dolar burda 176 dolar. o haksızlık dersen bence de öyle ama trionun o olaya yapacağı birşey yok.

NOT: vip sisteminin gelmesine ben de karşıyım. bu oyunun wow gibi olmasını isterdim.
    NOT2: oyun açılınca marketteki itemlerden dolayı p2w olacak gibi geliyor bana da ama görmeden bilemeyiz.

GW2 gibi olsaydi daha iyi olurdu. wow sakat. oynuyon oynamiyon para basiyon :). sahsen ben gunde 3-4 saat oynayabiliyorum isim yuzunden gene 1 ay icin oduyorum ...??? ne alaka.... 720~ saat oynasam iyi de ayda tolam 200saaten az oynuyorum ve niye 1 ay oynamis gibi para basam?

• bazıları EU - Alfa'da çatır çatır oynuyor.
    bazıları da Rus serverinda devam ediyorlar...

EU - Alfada oynayanlara sorum olacak...
    oyunda eskisinden veya diğer ülkelerde yayımlanan oyundan farklı şeyler var mı?
    Japonya'da, gerçek para ile cashshop'tan bir eşya alınıyordu, daha sonra bu eşyayı NPC'lere satıp gold kazanıyorlardı. bir nevi dolaylı olarak gerçek para ile gold alıyordu oyuncular. baya bi tepki çekmişti bu uygulama... duyunca ben de hayal kırıklığına uğramıştım...
    böyle şeyler var mı ?
    CashShop'tan alınanların herşeyin ticaretinin yasaklanması ve kilitli item olmasını istiyorum. yoksa oyunun suyu çıkacak....
  • june'da geliyormus
  • Beta için June diyorlar. Alfa da olup da izlenimleri paylaşacak biri var mı acaba ?

Gerçi bu kadar zaman harcadıktan sorna Wow'u bırakmak zor zira bir daha yeni bir oyuna yatırım yapacak zaman olmuyor. Acaba Archeage de sadece giriyim biraz Pvp yapıyım eğleniyim çıkıyım gibi bir durum olabilecek mi yoksa bunu deli gibi grind yapabilcek imkanı olan orta okullu veya liseli kardeşlerimiz bizi tek vuruşta öldürerek engeleyyecekler mi ? (Kore oyunu olduğu için çekiniyorum bu durumdan)

Sağolun şimdiden.
  • anlaşılan oyun b2p olacak,türkçe olacak mı ve vip nedir bana birisi açıklarsa sevinirim
  • Bu oyun kaç gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingof98

anlaşılan oyun b2p olacak,türkçe olacak mı ve vip nedir bana birisi açıklarsa sevinirim

Oyun P2P olacak B2P değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

anlaşılan oyun b2p olacak,türkçe olacak mı ve vip nedir bana birisi açıklarsa sevinirim

Abi oyun f2p olacak
  • Juvixted kullanıcısına yanıt
    yani iki aya bir kart alıp yükleyecez wow gibi öyle mi
  • ne f2p yi kendi sitesinde bile yazıyor.işte erken erişim 30 gün vip üyelik 2500 kredi falan filan 30 günü görünce içimden bir ses uzak dur dedi.oyunda türkçe dil desteği olacak mı
  • quote:

ne f2p yi kendi sitesinde bile yazıyor.işte erken erişim 30 gün vip üyelik 2500 kredi falan filan 30 günü görünce içimden bir ses uzak dur dedi.oyunda türkçe dil desteği olacak mı

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P-

forum.archeagetr.com
  • free ler insan yerine konmayacak rus gibi. rusda da oynadım 38 lvlde bıraktım aylar önce. Üyelik alana olanaklar sınırsız herşey sınırsız zevk orada yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

quote:

quote:

Abi oyun f2p olacak

Hocam oyuna ücret ödemeden girilebileceğini biliyorum ama ücret ödemeyince oyunun deneme sürümünü oynuyormuş gibi olacağız.Patron denilen olayı alamayınca yapılabilecek olan şeyler kısıtlı diye biliyorum.Kaldı ki şu attığınız resimde de öyle yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

quote:

quote:

Abi oyun f2p olacak

Hocam oyuna ücret ödemeden girilebileceğini biliyorum ama ücret ödemeyince oyunun deneme sürümünü oynuyormuş gibi olacağız.Patron denilen olayı alamayınca yapılabilecek olan şeyler kısıtlı diye biliyorum.Kaldı ki şu attığınız resimde de öyle yazıyor.

Aynen öyle ancak sonuçta f2p.Free oynayanlar sütten gibi olacak ama

• Üzgünüm ama ben buna F2P diyemem.
  • quote:

Üzgünüm ama ben buna F2P diyemem.

bunlar onu anlamaz.black dsert ne olacak acaba ama onda target seçme yok bless o güzel target seçme var.ne zaman çıkar bu oyun,sandbox rpg ne oluyor.bana açıklayabilirmisiniz
  • quote:

quote:

bunlar onu anlamaz.black dsert ne olacak acaba ama onda target seçme yok bless o güzel target seçme var.ne zaman çıkar bu oyun,sandbox rpg ne oluyor.bana açıklayabilirmisiniz

Hocam Sandbox denilen olay haritada görev-level limiti olmadan istediğiniz gibi dolaşıp istediğiniz şeyi yapabilmek oluyor.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam Sandbox denilen olay haritada görev-level limiti olmadan istediğiniz gibi dolaşıp istediğiniz şeyi yapabilmek oluyor.

guild wars 2 gibi mi

• Elder Scrolls a b.k atanlar P2W in tadına baktıktan sonra WOW a ya da Elder Scrolls a geri dönerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Elder Scrolls a b.k atanlar P2W in tadına baktıktan sonra WOW a ya da Elder Scrolls a geri dönerler.

Oyunun P2W olduğuna katılmıyorum.
    şöyle düşünmek lazım:
    ArcheAge EU & US P2P.
    fakat para vermek istemeyenler de oyuna girsin, sağda solda gezinsin, oyunun tadını eğlencesini rekabetini görsün, belki onlarda para verip oynamak isterler......

bence böyle düşünülmeli.
    çünkü Labor paint olmadan / almadan oyunda hiç bir şey yapılamıyor.

P2W olması için;
    oyunun F2P olması, fakat oyundaki güçlü değerli itemlere ve yüksek levellere sadece Cash ile ulaşılabilmeli...
    AA'da durum böyle değil...
    AA'da Labor paint olmadan hiç bir şey yapamıyorsun, sadece level kasıp, düşen itemlerle ortalıkta gezebilirsin, manzara izlersin...

bu arada, EU - Alfa nasıl gidiyor ?
    EU - CBT ne zaman ?

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.