Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Grappler_Baki

beyler ben rus serverini denemek istiyorum da ama daha önce bu oyunun private gibi bişeyini oynamıştım da acayip kasmıştı bilgisayarım. acaba bu orjinal oyun da kaldırmaz mı sistemim?

işlemci: 2.53 i5
    RAM: 4GB
    Ekran kartı: 1GB ATİ radeon HD 5470

Dostum rus serverida orjinaldi zaten private degildi.Ayrıca private serverda kasıp orj de kasmayan mmo rpg mi var :) Oyun aynı oyun orda kastıysa burdada kascak.Ayarları düşür.en önemli olan çözünürlügü yazmamıssın hangi çözünürlükte oynamak istiyorsun herşey ona göre degişiyor.

ben i5 2500k 6950 8gb ram li makianmda yuksege yakın ayarlarda sıkıntısız oynamıstım.ancak oyunda player cok bol olacagı birçok yer olacagı için bizim sistemler illaki kascaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Orijinalden alıntı: Grappler_Baki

beyler ben rus serverini denemek istiyorum da ama daha önce bu oyunun private gibi bişeyini oynamıştım da acayip kasmıştı bilgisayarım. acaba bu orjinal oyun da kaldırmaz mı sistemim?

işlemci: 2.53 i5
    RAM: 4GB
    Ekran kartı: 1GB ATİ radeon HD 5470

Dostum rus serverida orjinaldi zaten private degildi.Ayrıca private serverda kasıp orj de kasmayan mmo rpg mi var :) Oyun aynı oyun orda kastıysa burdada kascak.Ayarları düşür.en önemli olan çözünürlügü yazmamıssın hangi çözünürlükte oynamak istiyorsun herşey ona göre degişiyor.

ben i5 2500k 6950 8gb ram li makianmda yuksege yakın ayarlarda sıkıntısız oynamıstım.ancak oyunda player cok bol olacagı birçok yer olacagı için bizim sistemler illaki kascaktır.

privateden kastım rus serveri değildi zaten.özel bir server yapılmıştı sınırlı sayıda hesap ile girilen. avrupada açılmadan önce bir rus serverinde denesemmi diyorum ama malum oyun boyutu büyük ve ttnetin de AKK'si var haklısın ama heralde yine kasacaktır oyun, denemeğe değmez

• Grappler_Baki kullanıcısına yanıt
    Hangi server o ? link atarmısın indirdigin yeri private olup sınırlı sayıda girilen nasıl olmus nerden buldun sen belki başkalarıda vardir?.

Valla bir dene akk gecince gece birak insin denersin.
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    yine bu siteden bi konu üzerinden bulmuştum. çok az kişiye özel üyelikler ile oynanıyordu korece idi sanırım. hatırlamıyorum ama aradan geçti baya, öyle oynamalık bi server değildi, oyuna gir gör tarzında bişeydi.
  • Arkadaşlar Beta Key arıyorum elinizde varmı acaba ?
  • bende beta key arıyorum elinde bulunan arkadaşlardan rica ediyorum bir denemek istiyorum oyunu.
  • rus serverında vip olmadan birşey yapamıyormuşuz peki eu serverıda öyle mi olucak tyrion games riftde herşeyi oyun parasıyla alabiliceğimiz şekle getirdi ama bu nasıl hiç bir fikrim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: D Nihilus

rus serverında vip olmadan birşey yapamıyormuşuz peki eu serverıda öyle mi olucak tyrion games riftde herşeyi oyun parasıyla alabiliceğimiz şekle getirdi ama bu nasıl hiç bir fikrim yok

Oyun yapısı geregi labor point diye bir olay var bu labor point tarım vs ne yaparsan bu pointten gidiyor labor point 0 ken cicek bile toplayamıyorsun ödeme yapıp premium olunca hem cok daha hızlı doluyor hemde %10 xp fazla geliyordu yanlıs hatırlamıyorsam.Yani vip olmadan ilerde birşey yapamazsın ancak şöyle düşün oyun aylık ödemesi gibi 15 dolar vip oluncak F2P cıkarmalarının nedeni sadece daha cok para kazanmak insanlar oyuna girecek begenip daha cok harcayacak sistem böyle işliyor.yoksa b2p yapsalar belki 2katı player olur ama gelirleri çöp olur :) aylık 30 tl de wow da oynasan aynı para + oyuna para verilmedig için normal yani atla deve degil.

• http://forum.donanimhaber.com/m_94789991/f_//tm.htm#94789991 şu linke girip destek verirseniz sevinirim arkadaşlar DH de özel bölüm için konu açtım
  • Archeum paketini dün itibariyle satın aldım. arkadaşlar oyunu ben en az 1 yıl oynarım arkadaş diyorsanız silver ve gold değil bu paketi alın çünkü silver veya gold pakete göre paranızın karşılığını en iyi veren paket bu. diğer paketler o fiyatı hak edecek şeyler sunmuyorlardı. archeum paketini almayı düşünenler tereddüt etmesinler. iyi oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay1122

Archeum paketini dün itibariyle satın aldım. arkadaşlar oyunu ben en az 1 yıl oynarım arkadaş diyorsanız silver ve gold değil bu paketi alın çünkü silver veya gold pakete göre paranızın karşılığını en iyi veren paket bu. diğer paketler o fiyatı hak edecek şeyler sunmuyorlardı. archeum paketini almayı düşünenler tereddüt etmesinler. iyi oyunlar

hocam patron (vip) statusu 90 gün yazıyor. siz 150 euro verip bu paketi aldınız ve 90 gün sonra sizden tekrar vip statüsü için para isteyecek oyun doğru mu?
  • @berkay1122
    Hayırlı olsun, güle güle kullan, inş. oyunda iyi vakit geçirirsin...

@Zaris
    sanırım öyle olacak.
    arkadaşın 90 günlük süresi bitince tekrar VİP üyelik için para ödeyecek. ama şu an için aylık VİP ücreti kesin olarak belli değil.
    genel kanı, aylık 15 $ olacağı yönünde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Archeum paketini dün itibariyle satın aldım. arkadaşlar oyunu ben en az 1 yıl oynarım arkadaş diyorsanız silver ve gold değil bu paketi alın çünkü silver veya gold pakete göre paranızın karşılığını en iyi veren paket bu. diğer paketler o fiyatı hak edecek şeyler sunmuyorlardı. archeum paketini almayı düşünenler tereddüt etmesinler. iyi oyunlar

hocam patron (vip) statusu 90 gün yazıyor. siz 150 euro verip bu paketi aldınız ve 90 gün sonra sizden tekrar vip statüsü için para isteyecek oyun doğru mu?

Tam olarak doğru değil çünkü paket yanında 75 dolarlık kredi veriyor .Oyun içinden kredi ile premium alabildiğimizi düşünürsek ve premiumun 15 $ olcağını var sayarsak 75/15=5 ay premium yapar yani toplamda 8 ay premium + giyisiler vs .
    Ayrıca sanırım 150 euro değil dolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roc. -- 23 Temmuz 2014; 15:48:21 >

• teşekkürler arkadaşlar bende 15$ olarak duydum gerçi.

bu arada evet euro değilmiş dolarmış yanlış gördüm. gerçi dolarda yükseldikçe yükseldi en çokta böyle şeylerde adama koyuyor.

oyunu ilerde oynarken en çok beni uğraştıran soru free oyuncular ezilecekmi neler olacak bunu çok merak ediyorum. beta key aramaktan yoruldum ve bıraktım o sebeple open betasını veya tamamen yayınlanmasını bekliyorum. benimle birlikte bir kaç arkadaşım daha bu oyuna geçiş yapıcak.

vip olmayanlar çiftlik felan süremiyormuş işte gemi alamıyormuş vs vs gibi şeyler duydum. tabi şirkette para kazanıcak ama biraz daha mütevazı olurlarsa free oyuncular konusunda daha sevimli olur oyun sanıyorum.
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    F2P ler oyunun başında ezilir sonradan durumlar eşitlenir bence çünkü
    1- premium accountu oyun parası ile alabiliyorsun.
    2- kaçak tarla yapabiliyorsun eger biri bulursa çalabiliyor .

Tek sıkıntısı labor olur ki onuda oyunda pot yapıp içebiliyorsun oda sana labor veriyor
    Oyunun başında premiumu olanların açıkça üstünlüğü olucağı kesin

Edit : eğer guildte premiumu olan biri varsa o oyunda yokken onun farmını kullanabiliyorsun . Para kazanmakta açıkçası belli bir süre sonra kolaylaşıyor paket götürüp satıyorsun tonla para geliyor ertesi güne . Para ile istersen gidip labor potu alırsın istersen premium.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roc. -- 23 Temmuz 2014; 17:55:10 >
  • quote:

Verdigi kredi puanın dolar karsılıgı paketlerden düşersek

archeum 150 dolar 75 dolar kredi veriyor. 75 dolar oduyorsun geri kalana.
    Gold paket 100 Dolar 50 dolar kredi veriyor yani 50 dolar oduyorsun geri kalana.
    Silver paket 50 dolar 20 dolar kredi veriyor 30 dolar oduyorsun geri kalana.

Şimdi silver alıp oynucak adam 50 dolar ödedi 2ay oynadı 6 ay içinde 85 dolar daha odedi. Toplamda 8 ay oynamak için 135 dolar ödedi.
    Gold alıp oynacak kiş i100 dolar ödedi 5 ay oynadı 40 dolarda 3 ay için ödedi Toplamda 8ay oynamak için 140 Dolar ödedi.
    Archeum alan kişi 150 dolar ödedi 8 ay oynadı.
    Sadece oyun cıkınca 8 ay oynayacak kişi 120 dolar ödeyecek.

Bu işlemde archeum almak en amntıklısı yanındaki şeylerler de hediyesi oluyor ancak olay şu 3 ay sonra oyunda kastıgı ile oyun süresi alacak konuma gelenler için karlı olmayacak gibi gözukuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roc.

Tek sıkıntısı labor olur ki onuda oyunda pot yapıp içebiliyorsun oda sana labor veriyor

Edit : eğer guildte premiumu olan biri varsa o oyunda yokken onun farmını kullanabiliyorsun . Para kazanmakta açıkçası belli bir süre sonra kolaylaşıyor paket götürüp satıyorsun tonla para geliyor ertesi güne . Para ile istersen gidip labor potu alırsın istersen premium.

ooo bilgiler için teşekkürler hocam içimi rahatlattın zaten ben çok pro ve iddialı oyuncu değilim. bir türk guildine girer köylüleri olarak çalışırız icabında :D

şaka bir yana hakkaten oyunda bir iddiam yok dünyası hoşuma gitti kast sistemi hoşuma gitti orta çağ medeniyetleri gibi aynı bu beni etkiledi açıkcası. kaçak tarla olayıda güzelmiş ama tabi yedirmezler o tarlayı sanıyorum oyunun dünyası büyük ama o kadarda büyük değil bi şekilde yağmalarlar biz offline iken.

• Zaris kullanıcısına yanıt
    valla geçen gün 400 tane ağaç ektik hiçbirşey olmadı aynı şekildede milletin kaçak tarlasını bulduk aldık tüm ağaçları
    94.23.171.65:3103 bu bizim klanın teamspeak adresi istersen gelebilirsin bizim klana oyun çıktığında. key felan bulursakta veriyoruz herkese zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Orijinalden alıntı: Roc.

ooo bilgiler için teşekkürler hocam içimi rahatlattın zaten ben çok pro ve iddialı oyuncu değilim. bir türk guildine girer köylüleri olarak çalışırız icabında :D

şaka bir yana hakkaten oyunda bir iddiam yok dünyası hoşuma gitti kast sistemi hoşuma gitti orta çağ medeniyetleri gibi aynı bu beni etkiledi açıkcası. kaçak tarla olayıda güzelmiş ama tabi yedirmezler o tarlayı sanıyorum oyunun dünyası büyük ama o kadarda büyük değil bi şekilde yağmalarlar biz offline iken.

yedirmezler mi :) başlangıç haritasında 30a yakın ördeğim 50ye yakın ekinim vardı planörle uculabilen ağaçlarla etrafı çevrilmiş gizli bi bölgem vardı cok ekmeğini yedim rus serverinda gayet ticaretimi'de yaptım paramıda aldım onu dert etmeyin yani sadece sizin durumunuzda risk var ki oda insanlar quest progress yaparken pek öyle ilginç yerlere bakmıyorlar bi ara sahilde bi çalılığın içine 20-30 tane mısır ekmiştim çıkıp bi kaç saat sonra girdim hasadımı aldım uzadım tek problem lp biriktirmek oyunu açık bırakıp uyuyosun oda problem olmaktan çıkıyor zaten silahını ve zırhını craftladığın zaman pek fazla bişeye ihtiyacın kalmıyor bi tek speed boat onada azıcık kasacaksın

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.