Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mert1905x

" bir kaç içinde çıkacak oyunlara göre biraz geride"

Burda kast edilenler hangi oyunlar ?

Archeagein tarzı hedef kitlesi falan çok farklı bu oyunu terayla gw2yle falan karşılaştırmamak lazım onların çok daha ötesinde içerik sunuyor grafik olarakta çıkacak çıkmış tüm mmorpglere geçirir dövüş sistemini bazı efektleri falan eleştiriyorlar ama oyunun tarzı bu şekilde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 12 Mart 2014; 17:02:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • RUS sunucusu bugün ip engellemeye başladı.
    Türkiyeden erişebilmek için OpenVPN kullanabilirsiniz. (lag yok)

edit engeli kaldırdılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keras -- 13 Mart 2014; 5:40:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keras

RUS sunucusu bugün ip engellemeye başladı.
    Türkiyeden erişebilmek için OpenVPN kullanabilirsiniz. (lag yok)

kesin giriyor mu
    ücretsiz mi ve lag olmadığına emin misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keras

quote:

Orijinalden alıntı: Victoria Secret
    kesin giriyor mu
    ücretsiz mi ve lag olmadığına emin misin

rahatsız edici düzeyde bir lagla karşılaşmadım.

oyun rusyada beleş.

not : premium hesap alanlara ekstra muamele var tabii.

http://www.mmocast.com/featured/archeage-ru-free-play-premium-account/

yok oyundan bahsetmedim oyunu oynuyorum zaten de vpn ücretsiz mi

• quote:

Orijinalden alıntı: adolf1

Hocam oyunu indirmeye çalışıyorum bir arkadaşla ancak beceremiyoruz. Mail adresi aldım. Lakin aa.mail.ru adresinde downloadı başlatamıyorum.

Server'a gelme sebebimiz sizin guilde girebilmek. Yardımlaşma devam ediyor mu? Ayrıca hangi ırk olmamız lazım?
  • Oyunun grafikleri gerçekten iyi zaten cry engine 3 den bahsediyoruz ne kadar kötü olabilir ki? Diğer taraftan bu köprü yapma yıkma olayları, her yere ev dikme gibi şeyler sunucu çok kalabalık olduğunda sorun yaratabilir. bence oynanabilirliği artırmak adına bu tarz detayları kısmışlar. çünkü bir haritada binlerce evin olduğunu düşünün yüklenme sorunlarından geçilmezdi. şuan bile yüzlerce tarlanın olduğu bi alandan ilk geçişte 5-6 saniyelik eksik yüklenme olabiliyor nesneler sonradan geliyor vs. şuan 40 level kadar geldim. her şeyiyle şahane bir MMORPG diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjido -- 17 Mart 2014; 15:45:20 >
  • Arkadaşlar bu mail adresi aldım rus sitesinden ama download edemiyorum. Ne yapmam lazım?
  • Oyunu Mükkemel yapıcak çok şey var ve cok detaylı ancak sadece incelemek için oynadım bi süredir ama bu kadarı yetti bana istediğin şeyi bulamadım biraz daha aksiyonu bol ve hızlı oyun arıyorum karakterler çok yavaş geldi cidden bana pvpden çok pve oyunu olmuş durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

Oyunu Mükkemel yapıcak çok şey var ve cok detaylı ancak sadece incelemek için oynadım bi süredir ama bu kadarı yetti bana istediğin şeyi bulamadım biraz daha aksiyonu bol ve hızlı oyun arıyorum karakterler çok yavaş geldi cidden bana pvpden çok pve oyunu olmuş durumda

Pve oyunu mu olmuş ?Sen doğru oyunu oynadığına eminmisin Ve kaç lvle kadar oynayıp bu fikre kapıldın merak ediyorum.

• quote:

Oyunu Mükkemel yapıcak çok şey var ve cok detaylı ancak sadece incelemek için oynadım bi süredir ama bu kadarı yetti bana istediğin şeyi bulamadım biraz daha aksiyonu bol ve hızlı oyun arıyorum karakterler çok yavaş geldi cidden bana pvpden çok pve oyunu olmuş durumda

Yok artık :D Archeage %90 pvp bir oyundur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Levelim ne alakası var arkadaşım ben kendi fikrimi belirtiyorum 50 lv desem ne değişicek yada gelip karşıma ezik 10 lvsin konuşuyomusun diceksin oyunda pvp gankdan ibaret ve sırayla tuşa basmayı pvp sanan embesillerden ne taktik var ne bişey gel önüne gelene 1 vur 2 bumu pvp yada tam kesilicekken bas tuşa uç tam bir saçmalık ? bu bana göre saçmalık oyunun pve tarafı 10 numara ve eşi benzeri yok vur bana kalırsa bu yüzden pve oyunu olmuş dedim ha mass pvp daha farklıdır siege çok daha güzeldir belki orda biraz daha kaliteli bir pvp vardır birşey diyemicem oynadıgım kadarıyla
  • quote:

Levelim ne alakası var arkadaşım ben kendi fikrimi belirtiyorum 50 lv desem ne değişicek yada gelip karşıma ezik 10 lvsin konuşuyomusun diceksin oyunda pvp gankdan ibaret ve sırayla tuşa basmayı pvp sanan embesillerden ne taktik var ne bişey gel önüne gelene 1 vur 2 bumu pvp yada tam kesilicekken bas tuşa uç tam bir saçmalık ? bu bana göre saçmalık oyunun pve tarafı 10 numara ve eşi benzeri yok vur bana kalırsa bu yüzden pve oyunu olmuş dedim ha mass pvp daha farklıdır siege çok daha güzeldir belki orda biraz daha kaliteli bir pvp vardır birşey diyemicem oynadıgım kadarıyla

arkadaşın kaç level a kadar oynadın demesinin sebebi pvp nin 30 level dan sonra başlaması. sakin ol biraz dostum. ayrıca 30 leveldan sonra pvp maplerinde kasılıp veya karşı adaya ve ticaret adasına kervan çekip de pvp yok demen şaşırtır beni açıkçası.

• Ben pvp yok demedimki zaten
  • lifesux geldin şurada kardeşim 2. oldu konusu açtın, eğlencesine archeagetr'de açtım konuyu (şu sizin forumumsu yer) direk konuyu silip ban atmışsın lan. nasıl bir bebeliktir bu asdfjopasd

yazık ya.

kardeşini de tebrik ederim bu arada
  • betaya kayıt yaptırmıştım bana deneme videosu göndermişler
  • archeage connection to server lost hatası alıyrm openvpn le denedim olmuyr ne yapmam lazm ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewanzo

archeage connection to server lost hatası alıyrm openvpn le denedim olmuyr ne yapmam lazm ?

ingilizce patch çâlışmıyor tekrar rusça patche döndürüp rusça oynayabilirsiniz. ingilizce patch ise büyük ihtimal gelmeyecek
  • NDA-free!
  • 3 farklı e-mail ile
    3 farklı hesap açtım Trion'da.
    her hafta ArcheAge ile ilgili yeni yeni e-posta gönderiyorlar.
    Oyun dergilerinde de EU & US çıkış tarihi için "2014 son çeyrek" yazıyor
    CBT ve OBT'nin yakında başlaması lazım...
    herhangi bir bilginiz var mı?
  • adolf1 kullanıcısına yanıt
    Ağustos - Temmuz release

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 27 Nisan 2014; 20:31:16 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.