Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabırsızlık ile bekledigim 2 mmorpg den biri :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: adolf1

"CryEngine ile geliştirilen MMO-RPG oyunu ArcheAge, Asya ve Rusya'da çıkışını yapan bir oyun oldu. Oyunun İngilizce sürümünün çıkışı için şimdilik net bir haber olmasa da, Trion Worlds cephesinden sevindirici bir bilgi geldi.

Yapılan açıklamalara göre ArcheAge'in 'Friends & Family Testing' süreci başladı. Yani şu sıralar ArcheAge'in İngilizce sürümünü, yapımcıların birinci dereceden güvendikleri isimler test ediyorlar. Hâla bir tarih yok. Ancak en azından bu sürece gelindiğini bilmek sevindirici."

hiç yoktan güzel bir haber.
    inşallah bir an evvel EU & US OBT'si açıklanır...

Trion Worlds Hiç Sevmiyorum nedense Hep oyunları eline yüzüne bulaştırıyorlar

• - ArcheAge Online ile ilgili çok büyük beklentilerim var.
    - bu oyun mukemmele en yakın...
    - hiç bir oyunda bu kadar detay yok,
    - yapabileceğiniz o kadar çok şey var ki, akla hayale gelmeyecek şeyleri deneyebilirsiniz.
    - bazı oyunlar gibi "level + item" kısır döngüsüne girmek zorunda değilsiniz.
    - bin bir çeşit farklı farklı yollardan da en yüksek seviyelere, kalıcı olmaya, isim yapmaya, zevk almaya, tanınmaya vs. ulaşabilirsiniz.
    - guildinizle birlikte dağların arasında koskoca bir vadide tarım yapıp, etrafının surlarınızla çevirip, kalelinizi kurup ticaret yapıp, saldırılara karşı bölgenizi korumak, sizin bölgenizde üretim yapmak isteyen yabancılardan vergi almak, isterseniz devletinizi oluşturmak....
    - 2000 'den fazla craft/üretilebilir eşya var. iktisat, arz, talep, fırsat gibi şeyleri dikkate alarak çok zengin olabilirsiniz.
    - şimdilik oyunda 2 farklı tarafta toplam 4 ırk var. fakat haydut/korsan sistemi oyunda 5. bir ırk gibi.
    - tarım, hayvancılık, su altı tarımı, balıkçılık, hazine avcılığı, haydut/korsan, demircilik, terzilik, madencilik, aşçılık, marangozluk............ 20 civarında meslek. herhangi birine mecbur değilsiniz. hepsinde ustalaşabilirsiniz.
    - mobların farklı skilleri varı, bossların farklı skilleri ve vuruşları var. her boss için farklı taktiklere ihtiyaç var.
    - çok sayıda dungeon/zindan, çok sayıda raid...
    - haritanın ne zaman neresinde çıkacağı belli olmayan, riftler, ki 100'lerce saldırgan mob ve rift bossu... adeta çok kalabalık bir savaşın ortasında kalmak gibi...
    - çok büyük harita, bölgeler arasında sınır yok, dağların tepelerin en üstüne kadar çıkabilirsin.
    - planörler ile uçabilirsin, çok sayıda planör çeşidi var, hepsinin değişik özellikleri bulunuyor.
    - kendi evini bahçeni inşa edebilirsin, guildler kendi kalelerini inşa edebilirler. bölgelere sahip olabilirler.
    - çok sayıda ve değişik özellikleri olan binekler mevcut.
    - oyunun görselleri gayet iyi, iyi grafiklerle oynayabilmek için orta üst derece bir ekran kartı lazım.
    - 3 farklı kıta var. doğu kıtası, batı kıtası ve kuzey kıtası. doğu kıtasında Hariharan ve Ferre, batı kıtasında Nuian ve Elf ırkları mevcut, kuzey kıtası ise özgür bir bölge ve komple pvp'ye açık. isterseniz güzlü bir guildiniz varsa kuzey kıtasında kalenizi inşa edebilir, toprak sahibi olabilirsiniz ;)
    - oyunda 10 farklı sınıf ağacı var. ve bu 10 tanesinden istediğiniz 3 tanesini seçerek kendi karakterinizin sınıfını belirleyebilirsiniz. 120 farklı sınıf var
    - seçtiğiniz 10 farklı sınıf ağacından istediğiniz skilleri açabilirsiniz. (tabi puanınız ve leveliniz yeterse) tüm skilleri açamıyorsunuz. nasıl oynamak isterseniz, hangi skilleri kullanmak isterseniz onları seçiyorsunuz. aşağı yukarı bu skilllerin üçte birini açabiliyorsunuz. Yani aynı skill ağaçlarını bile seçseniz, karşınızdaki oyuncunun hangi skilleri seçtiğini bilemeyebilirsiniz. bu da oyunda çok farklı ve değişik stratejileri, organizasyonlara ortam hazırlıyor.
    oyun hakkında daha yazılacak çok şey var ama yaz yaz bitmez :)
    www.aaspot.net
    www.archeagetr.com
    sitelerinden araştırabilirsiniz....

• Oyunun ucretlendirilme şekli belli oldumu. f2p falan deniyordu bi aralar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Oyunun ucretlendirilme şekli belli oldumu. f2p falan deniyordu bi aralar.

Belli değil
  • dolar uçtu be.... 2,25 'i görmüş bu gün...
    15 $ yapsalar aylık 33,75 TL yapar aylık.
    günlük 1 TL'den fazla.
    yılda 180 $ = 405 TL yapar.
    bence çok fazla.
    kutuyu 30 $'a alalım.
    aylık da 5 $, yıllık 60 $ olsun.
    EU & US serverlarında en az 3 Milyon oyuncu olacağını tahmin ediyorum.
    bence 3 milyon oyuncu x kutu başı 30 $ = 90Milyon $
    yıllık 60 $'dan da her yıl 180Milyon $
    ilk bir yıl 270 Milyon $ işte.
    bence Trion Worlds'e de XLGames'e de yeter.
  • oyunun p2p olacağı kesinmi? bence gw2 gibi b2p olsa daha mantıklı olur...mmorpg açlığına adam akıllı son vermediler inş archage bi son verir de doyurur bizi
  • bu oyunu beklerken yaslandik be, saka maka 4 yil oluyor.. bir de acilir da obt key cikmazsa bana cok pis kufrederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: mekka

oyunun p2p olacağı kesinmi? bence gw2 gibi b2p olsa daha mantıklı olur...mmorpg açlığına adam akıllı son vermediler inş archage bi son verir de doyurur bizi

knight online'dan beri adam akilli mmorpg oynamadim :( belki rift'i sayabilirim..

• bu oyuna başlamam yoksa hayat offline duruma geçer bildiğin ultima onlinenin geliştirilmiş hali deniliyor bu oyuna oyunun yapımcılarıda çok eskiden beridir uo oyuncusu origin ile baya fotorafları var origin kendiside bu oyunda bilginize.
  • bu oyunun çıkmasına en üzüleceğim nokta bilgisayarımın kaldıramıyacak olmasıdır 1gb ekran kartı, 4gb ram, i5(2,53ghz) işlemci aşırı donarak oynattı bende, çok üzücü bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

bu oyunu beklerken yaslandik be, saka maka 4 yil oluyor.. bir de acilir da obt key cikmazsa bana cok pis kufrederim..

Key gelirse haber ver beraber oynayalım Gerçi bizim sınavlar varken imkansız

Hazırlık nasıl bilkentte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

quote:

bu oyunu beklerken yaslandik be, saka maka 4 yil oluyor.. bir de acilir da obt key cikmazsa bana cok pis kufrederim..

Hazırlık nasıl bilkentte

kolay ya syal'den geldigimiz belli oluyor. intermediatele upperi gectim iste, simdi 4 ay pre-faculty

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hazırlık nasıl bilkentte

kolay ya syal'den geldigimiz belli oluyor. intermediatele upperi gectim iste, simdi 4 ay pre-faculty

Ohh ya muhendislik yazmak vardi simdi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hazırlık nasıl bilkentte

Ohh ya muhendislik yazmak vardi simdi

noluyo burda?

• davidoffvincent kullanıcısına yanıt
    Azicik konu disi

Oyunun rusca surumu icin ing yama cikacak mi ki?

• 2-2,5 senedir bekleye bekleye bi hal olduk.
    imanımız gevredi...
    beddua edesim geliyor
  • Gozunuz aydin beyler oyunu rusca oynamak denemek isteyen olursa onumuzdeki gunlerde closed beta kapatilicak hersey resetlenip Open betaya gecis yapilicak accountu olan herkes gireblicek yani.
  • Ulan latin alfabesiyle oynamak nasip olmayacak mı şu oyunu.
  • www.archeagetr.com
    forum sitesi üzerinden örgütlenen / teşkilatlanan
    Valar Morghulis [VMOR]
    guildi
    toplantılarına devam ediyor.
    toplantıların ses kaydı sitede mevcuttur.
    şu an itibariyle guild 45 kişi'ye ulaşmıştır.
    ArcheAge Online'da başka Türk guildleri ve yabancı guildlerle "Ally" olarak oynanacaktır.
    oynadığımız serveri domine etmek ve en yüksekte yer almak hedefimizdir.
    ayrıntılı bilgi için forum sitesini takip edebilirsiniz....
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.