Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaz bitti uni. basliyor hala cikmadi su oyun

Neyse bir daha ki yaza artik..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır takip etmiyordum bi bakayım dedim pişman oldum halen gelişme yok doğru düzgün bi beta diye tutturdular onuda ertelediler çıkarsa uyandırın :D 2.5 sene oldu.
  • Üstte bir arkadaş 2 ekran kartıyla performansı yazmışta hd7670 ile bu iş olmayacak gibi duruyor vay be alalı 1 yıl bile olmadı bilgisayarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Yaz bitti uni. basliyor hala cikmadi su oyun

Aynen oyun büyük ihtimal 2014 yaz(mayıs-haziran) çıkacak.Tam en baba mmorpgler o dönemde gelecek zaten.
  • 2013 - Eylül ayı itibariyle, dünyada en fazla beklenen MMORPG oyunlar:
    ( sıralama rastgele yapılmıştır, aklınıza bişey gelmesin )

1- The Elder Scrool Online
    2- ArcheAge Online
    3- EverQuest Next Online
    4- WildStar Online
    5- Black Desert Online
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Yaz bitti uni. basliyor hala cikmadi su oyun

Aynen oyun büyük ihtimal 2014 yaz(mayıs-haziran) çıkacak.Tam en baba mmorpgler o dönemde gelecek zaten.

la sınav geçsin de öyle çıksın diye bekliyon demi
  • pvp ye gbulaşmadan oynayabileceksem sorun yok. Ama ben 11 yıl aralıksız ultima online oynadım 1 dakika bile ekrandan gözünü çevirmen ölmen demek eğer bu şekilde olacaksa belki oynamam . Ben pvp ye ultima ile doydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

pvp ye gbulaşmadan oynayabileceksem sorun yok. Ama ben 11 yıl aralıksız ultima online oynadım 1 dakika bile ekrandan gözünü çevirmen ölmen demek eğer bu şekilde olacaksa belki oynamam . Ben pvp ye ultima ile doydum.

Hocam tam olarak bu şekilde değil.PvP ye bulaşmadan oynamanız için elinizi çabuk tutup evinizi oyun başlangıcında pvp ye kapalı olan nadir maplerden birkaçına yapmanız gerek.PvP ye bulaşmadan oynamak tam olarak olmasada mümkün.Bulunduğunuz haritada pvp honor veren şekilde açılırsa işte o zaman harita cehenneme dönüyor.

Mesela karşı ırktan bir oyuncu gelip sizin yanınıza ev yaparsa yani sizin kıtanızda,aranızda çok değişik ilişkiler olabiliyor Düşman olmanıza rağmen kutsal misafirlik kuralları gereği birbirinizi rahatsız etmiyorsunuz

• XLGames iflasın eşiğindeymiş, Massively sitesinde haber olmuş...
    Trion World beta kayıtlarını sayısını ne zaman açıklar, acaba ülke ülke sayıları ve oranları açıklar mı istatistik olarak...
    ya bu beta ne zaman başlacak .....................................................................................
    AA çok gecikti be, rüzgarı kaçırdı, heyecanını yitirdi,
    ne biçim bi pazarlama stratejisi bu..... tam bir beceriksizlik...
    potansiyel oyuncu kitlesinin en az %60-70'ini kaybetti şu anda...
    EU serverinda 500.000 oyuncu olursa büyük başarıdır....
  • quote:

Orijinalden alıntı: adolf1

XLGames iflasın eşiğindeymiş, Massively sitesinde haber olmuş...
    Trion World beta kayıtlarını sayısını ne zaman açıklar, acaba ülke ülke sayıları ve oranları açıklar mı istatistik olarak...
    ya bu beta ne zaman başlacak .....................................................................................
    AA çok gecikti be, rüzgarı kaçırdı, heyecanını yitirdi,
    ne biçim bi pazarlama stratejisi bu..... tam bir beceriksizlik...
    potansiyel oyuncu kitlesinin en az %60-70'ini kaybetti şu anda...
    EU serverinda 500.000 oyuncu olursa büyük başarıdır....

Kore kaynaklı oyunlar bu şekilde oluyor.Blade and soulu düşünürsek durumlar daha fena.2010 da falan ncsoft avrupa için oyunu duyurmuştu tık yok

• LifeSuxTR (Y.E),
    7870 HD ekran kartı ucu ucuna yetiyormuş,
    9990 HD ekran kartı mı almamız lazım
    bu oyun yapımcıları donanımcılarla ortak mı çalışıyor
    AA'yı oynamak için sağlam bir bilgisayarı 3000 TL'ye (1.500 $) toplayabilir miyiz. ???
    optimum sistem özelliklerini bi yazıversen....
  • quote:

Orijinalden alıntı: adolf1

LifeSuxTR (Y.E),
    7870 HD ekran kartı ucu ucuna yetiyormuş,
    9990 HD ekran kartı mı almamız lazım
    bu oyun yapımcıları donanımcılarla ortak mı çalışıyor
    AA'yı oynamak için sağlam bir bilgisayarı 3000 TL'ye (1.500 $) toplayabilir miyiz. ???
    optimum sistem özelliklerini bi yazıversen....

3000 TL ye rahat oynanabilecek bir sistem toplayabilirsiniz.7870XT ekran kartı alırsanız i5 3570k civarında bir işlemciyle birlikte ultrada sıkıntısız oynayabilirsiniz.7870XT 600 TL civarı.

AA grafik olarak değişken bir oyun çok berbat grafiklerede alabiliyorsunuz über grafiklerede alabiliyorsunuz ancak yukarıda yazdığım 7870xt ve i53570k oyunu ultrada oynamak için en ekonomik seçimler.

• Arch Age kisaltmasini AA diye yapiyorsunuz ancak benimde cok buyuk bir fani oldugum American's Army ile cakisiyor :)
  • AA diyince ajdar anık sanıyorum.
  • Oyungezer Dergisi 2013-Ekim sayısında
    ArcheAge Online'a 2 sayfa ayrılmış...
    ArcheAge Online'ı beklemek için 10 neden sıralanmış...
    ayrıca bir kaç tane de endişelerine yer verilmiş...

Bu haberin bir kaç önemi var. Şöyle ki;
    1- Oyungezer ve Level dergileri gibi dijital oyun dergilerinde ArcheAge Online'a ilk defa yer verilmesi...
    2- ArcheAge Online'ın geniş oyuncu kitlesine tanıtılması / en azından böyle bir oyun olduğundan bahsedilmesi...
    3- Bu güne kadar ArcheAge'i görmezden gelen oyun dergilerinin, artık bu ilgiye ve beklentiye kayıtsız kalamamalarının ortaya çıkması...
    4- Oyun dergilerinin ArcheAge Online'ın EU ve US yayıncısı / dağıtıcısı olan Trion Worlds'ten (yaklaşan beta testi öncesi) reklam kapma amacını taşıyor olabileceği...

ArcheAge Online Türkiye Fan Forum siteleri :
    www.aaspot.net
    www.archeagetr.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adolf1 -- 21 Ekim 2013; 16:13:04 >

• kaç sene geçti hala tık yok.Biri bir özet geçebilir mi acaba 2014 de mi çıkacak f2p mi p2p mi b2p mi?p2p ise kore versiyonunda kaç para şuan kaç para civarı olacak vs
  • gsliyim kullanıcısına yanıt
    Hiçbiri belli değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hiçbiri belli değil

yok artık kaç senedir hala belli değil miKorede şuan ne durumda p2p felan mı ?
  • quote:

Bazı illegal ve pahalı siteler var.Hala istiyorsanız yazın ÖM ile gönderiyim.

Siz teamspeakte söylemiştiniz alabilirmiyim öm'den linkleri kaydetmemişim.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.