Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Bu oyundan daha iyi grafikleri olan önerirsen onu oynayalım.Bless ve black desert 2015 ;)

video olduğundanmıdır artık her neyse çok cansız görünüyo tera bile bundan kat kat daha iyi görünüyo o kadar sürmez bence rakipler çıkıyor
  • flychainsawdreams kullanıcısına yanıt
    Şu videoyu izle ve bana bu oyunun grafiklerinin cansız olduğunu söyle bende mmo oynamayı bırakırım

(part 2 side var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 18 Haziran 2013; 11:59:40 >

• quote:

Şu videoyu izle ve bana bu oyunun grafiklerinin cansız olduğunu söyle bende mmo oynamayı bırakırım

(part 2 side var)

Kardeş bu tercih meselesi teradaki şu atın canlılığa bak bide bunlara bak çizgifilm gibi neyse şu mobun canlılığa bak kaliteye bak benim için önemli olanlar bunlar

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P-

Evet bu tarz seviyorsan bless ve tera cidden tam senlik.
  • quote:

Evet bu tarz seviyorsan bless ve tera cidden tam senlik.

Tera her ne kadar grafikleri olağanüstü olsada sıktı tek beklentim bless online umarım oda tera gibi sıkmaz
    Non-targetlar genelde böyle oluyor.Endgameleri tırt.3-5 zindandan başka bir şey olmuyor.Umarım bless böyle olmaz.Bazı sistemleri archeage ile aynı.Bizde bekliyoruz o oyunu.
  • quote:

Non-targetlar genelde böyle oluyor.Endgameleri tırt.3-5 zindandan başka bir şey olmuyor.Umarım bless böyle olmaz.Bazı sistemleri archeage ile aynı.Bizde bekliyoruz o oyunu.

Black Desert Online'da güzele benziyor umarım çabuk çıkarlar beklemekten gına geldi

• Bu oyun beni de çok heyecanlandırdı. Az önce lineage2 yapımcılarının olduğunu öğrenince daha da heyecanlandım. 10 yıl önce lineage2 yi ilk oynadığımda oyuna hayran kalmıştım. Büyüleyici bir grafik, ses, ve sistem vardı. Yıllarca keyif alarak oynadığım en iyi mmorgp oyunu olmayı başardı. Ne wow ne de diğer mmorpg lerden lineage2 nin verdiği tadı alamadım. Tabi son yıllarda wow gibi lineage2 nin de tadı tuzu kaçmıştı..

Umarım Archage beni lineage2 gibi kendisine hayran bırakmayı başarabilir. 10 yılda çok şey değişmiş olsa gerek..

Selamlar.
  • Muhteşem bir oyuna benziyor fakat sistem gereksinimleri ne ?
  • hardcorexxx kullanıcısına yanıt
    Sistem özellikleri belli google a yazarak ulaşabilirsiniz ancak kendim denediğim için şöyle diyim

6870 yüksek ve ultra ayarlarda kasıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 24 Haziran 2013; 16:50:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: H4CK3R

Bu oyun beni de çok heyecanlandırdı. Az önce lineage2 yapımcılarının olduğunu öğrenince daha da heyecanlandım. 10 yıl önce lineage2 yi ilk oynadığımda oyuna hayran kalmıştım. Büyüleyici bir grafik, ses, ve sistem vardı. Yıllarca keyif alarak oynadığım en iyi mmorgp oyunu olmayı başardı. Ne wow ne de diğer mmorpg lerden lineage2 nin verdiği tadı alamadım. Tabi son yıllarda wow gibi lineage2 nin de tadı tuzu kaçmıştı..

Umarım Archage beni lineage2 gibi kendisine hayran bırakmayı başarabilir. 10 yılda çok şey değişmiş olsa gerek..

Selamlar.

Aynen lineage 2 grafik bakımından çok iyi Archeage lineage kadar iyi grafik olacagini sanmıyorum ama archeage in endgame olsun pvp mantıgı,ırklar,ticaret olayı bunlar beni archeage e yöneltti
    Şuanda lineage 2 G.O.D oynuyorum (archeage gelene kadar) 10 yıl önceki lineage 2 ye hiç benzemiyor güzellestirmişler ama sabırsızlıkla archeage bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: emre901

quote:

Bu oyun beni de çok heyecanlandırdı. Az önce lineage2 yapımcılarının olduğunu öğrenince daha da heyecanlandım. 10 yıl önce lineage2 yi ilk oynadığımda oyuna hayran kalmıştım. Büyüleyici bir grafik, ses, ve sistem vardı. Yıllarca keyif alarak oynadığım en iyi mmorgp oyunu olmayı başardı. Ne wow ne de diğer mmorpg lerden lineage2 nin verdiği tadı alamadım. Tabi son yıllarda wow gibi lineage2 nin de tadı tuzu kaçmıştı..

Selamlar.

Aynen lineage 2 grafik bakımından çok iyi Archeage lineage kadar iyi grafik olacagini sanmıyorum ama archeage in endgame olsun pvp mantıgı,ırklar,ticaret olayı bunlar beni archeage e yöneltti
    Şuanda lineage 2 G.O.D oynuyorum (archeage gelene kadar) 10 yıl önceki lineage 2 ye hiç benzemiyor güzellestirmişler ama sabırsızlıkla archeage bekliyorum

Hocam lineage ve archeage tamamen farklı oyunlar tek alakası birinin baş yapımcılarından biri archeageinkiyle aynı o kadar. Ayrıca lineage 2 nin grafikleri ile archeage i nasıl karşılaştırırsnız lineage 2 2003 yapımı bir oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 24 Haziran 2013; 17:25:35 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre901

quote:

Selamlar.

Hocam lineage ve archeage tamamen farklı oyunlar tek alakası birinin baş yapımcılarından biri archeageinkiyle aynı o kadar. Ayrıca lineage 2 nin grafikleri ile archeage i nasıl karşılaştırırsnız lineage 2 2003 yapımı bir oyun

Orada karşılastırma yok aslında sadece lineage baş yapımcısı archeage i de lineage gibi grafik zengini yapacağını sanmıyorum demek istedim ve lineage 2 ilk çıktıgındada oynadim 2003 de bile grafikleri bügünkine çok yakındı

• ben tam tersini düşünüyorum. Aksine daha fazla grafik zengini yapma arzuları izlediğim videolardan görünmüyor değil.
  • F2P için clienti nasıl indirecez ve üyelik alıcaz bilen var mı?
  • Trion dağıtıyorsa artık kesin f2p olarak gelir.Defiance bile 2 ay geçmeden 60 dolardan 40 dolara indi ana fiyat olarak.MMO pazarında işleyen en baba yöntem f2p sırf pet satışından bile deli para kaldırılır ArchAge de.B2P yapıp oyun içi gem store vs de yapılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mümkün değil.KSSN numarası ve kore oynaylı cep telefonu yada banka hesabına ihtiyacınız var.
  • quote:

Mümkün değil.KSSN numarası ve kore oynaylı cep telefonu yada banka hesabına ihtiyacınız var.

Hocam peki hesap alabileceğim bir yer var mı?
    @LifeSuxTR
  • Bazı illegal ve pahalı siteler var.Hala istiyorsanız yazın ÖM ile gönderiyim.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.