Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen bu sınıflar skill ağaçlarını seçerek ortaya çıkıyor.

Diğer mmolardaki sınıf seçme gibi başta 120 sınıftan birini seçmiyorsunuz :)

http://www.archeagetr.com/ anasayfadan sınıflar kısmına bakabilirsiniz.
  • Avrupa tarihi ne zaman? Ya da verildi mi?
  • vay vay xD.

playboy ne yapacak cok merak ediyorum. opucuk ile mi oldurecek oyunculari :)
  • Hayır daha belli değil.
  • bu oyunda aiondaki elementel bazi oyunlarda summoner tarzi kalss varmi?_?
  • Summon temelli bir class yok.
  • Tarihi e3 ile yani 10 haziran da açıklanır mı ki ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Tarihi e3 ile yani 10 haziran da açıklanır mı ki ??

E3 de archeage hakkında bilgi alacağımız kesin.Ancak tarih açıklanır mı bilemiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Tarihi e3 ile yani 10 haziran da açıklanır mı ki ??

Trion E3'te hem ArcheAge'i hem de Defiance'ı tanıtacak gözüküyor. Net tarih gelmese de bir aralık verebilirler.

http://www.e3insider.com/exhibitor/view/194/trion-worlds-inc/

• Trion'dan ilk video geldi ve beta kayıtları açıldı sanırım ama bir türlü login olamadım siteye

https://www.archeagegame.com/en/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobaruon -- 11 Haziran 2013; 20:57:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kobaruon

Trion'dan ilk video geldi ve beta kayıtları açıldı sanırım ama bir türlü login olamadım siteye

https://www.archeagegame.com/en/

Biraz önce sayfayı yeniledim ve sign up yazısının altında form açıldı,alttaki kısımda trion ve xlgames logosu falan vardı.Kayıt olmaya çalıştım ancak ülke seçme yerine daha ülkeler eklenmemişti.Tekrar yeniledğimde sayfayı eski haline döndü.Bu gece archeage hakkında haberler alacağımız kesin

• beyler bu ay çıkıyor herhalde oyun. kayıt yaptım ben betaya ama oldumu bilmiyorum.
  • We ran into a bit of a problem. We apologize for the inconvenience. Please try again later.

onaylamaya basınca aynen böyle diyor çözümünü bilen var mı ?
  • valla muhtesem oyun olacak xD
  • beyler netde dolaşırken okuduğum bir bilgiye göre Kore'de 3 Temmuz'dan itibaren f2p oluyormuş. haber daha yeni
  • Arkadaşlar oyun korede f2p olsada,ücretsiz oynayacak oyuncular ev ve bahçe dahi kuramıyor.Buda demek ki oyunun büyük bölümünü oynayamıyacaklar.Para kasamayacak,diğer oyunculardan çook geri kalacaklar.

Archeagede bildiğiniz gibi labor denen bir olay var.Bu olay zaten oyunu f2p ye kapatıyor.Labor iş gücü puanı.Yani her craft yaptığınızda sizden yediği puan.Binevi labor=para=güç.Oyun f2p olursa doğal olarak 20 tane account açıp tek tek her birinin laborunu yersin.Herkes bunu yapmaya başlayınca oyun ekonomisi darma duman olur.Yapımcıda bunun farkında olduğu için ev ve bahçe işini freelere kapatmış.Free oyuncular oyunda anca gezip mob kesebilir, oyunu asıl özel kılan sandbox öğelerini yaşayamazlar.

Oyun avrupada p2p çıkacaktır merak etmeyin

Edit:
    Korede p2p olan tek oyun blade and soul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 12 Haziran 2013; 16:13:53 >

• yani oyun Avrupa'da f2p olursa ev vb. alamayacak veya herhangi bir PvP yapamayacak mıyız ?
  • TRxUMUT T kullanıcısına yanıt
    Evet avrupada f2p olursa(olmayacak) ev bahçe alamazsın pvp yapabilirsin ancak bu 2 si olmadığı için ezilirsin.Ev+bahçe=para=item=güç
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Evet avrupada f2p olursa(olmayacak) ev bahçe alamazsın pvp yapabilirsin ancak bu 2 si olmadığı için ezilirsin.Ev+bahçe=para=item=güç

Niye inatla olmayacak diyorsun onu anlayamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.