Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arka arkaya yazmış olyorum ama burayadan kastım avrupa :)
  • Oyunun P2P olmasını isteyenler için yazayım; Trion artık P2P oyunlara sıcak bakmıyor gibi.
    Rift için açılan FAQ sayfasından

Why is RIFT going free-to-play?
    Because players prefer free games! Trion has always been progressive with the way we've let people access RIFT, offering trials and referral offers since shortly after launch, Return to Telara events where we invited players to come back for free to see what they missed, partnerships with companies like Raptr, iGames, and others. Over the last two years, we've seen the online gaming market evolve and expand, with millions of new players in North America and Europe embracing free-to-play games. This is just the latest evolution of RIFT that will allow us to bring even more players into the world of Telara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 17 Mayıs 2013; 20:49:20 >
  • bu konu hakkında pek bir bilgim yok ama neden korede p2p?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRxUMUT

bu konu hakkında pek bir bilgim yok ama neden korede p2p?

Koreliler oyun manyagi. Mario p2p olsa ona bile her ay para verirler. Tabi orda bakkalda çakkalda ucuz satiliyo gamecardlar falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasil cozdunuz bu oyunu hayret ediyorum bide korece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.A.Cooper -- 22 Mayıs 2013; 12:18:24 >
  • Valla sorma nasıl çözdük Yeminle korece öğrendim çözene kadar :) SS alıp texte çeviren bazı programlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 22 Mayıs 2013; 17:24:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Valla sorma nasıl çözdük Yeminle korece öğrendim çözene kadar :) SS alıp texte çeviren bazı programlar var.

Bu arada sesin muhteşem.Hangi programı be mikrofonu kullanıyorsun?Birde şuan oynamanın yolu var mı?

• Teşekkür ettim :)
    Beğendiysen youtube kanalımı ziyaret edebilirsin.

g330 kullanıyorum.Oyunu oynamanın aylık masrafı 100 dolara kadar çıkabiliyor(basın değilseniz tabii..)Ben oynamak istiyorum illa dersen ÖM at.İllegal bir durum olduğu için forumda tartışmıyoruz bunu.Laglı oynarım derseniz fiyat düşücektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 22 Mayıs 2013; 17:31:02 >
  • yerimizi alalım, hazır wow'u da bıraktım parayı yatırcak bi yer lazım
  • Neden bilmiyorum ama bu oyun bana aşırı ruhsuz geliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Easx

Neden bilmiyorum ama bu oyun bana aşırı ruhsuz geliyor..

wowdan geçiyosan öyle gelebilir. banada oluyo çünkü aynısı. çünkü grafikler çok gerçekçi fizikler çok doğal ama benim geldiğim dünya warcraft dünyası ve orda herşey oyuncak gibi, rengarenk :D archeage ve wildstar ı bekliyorum ama beni galiba wildstar tatmin edebilecek. ama archeage daha kapsamlı bi oyun gibi görünüyo gerek dünyası gerek yapılabilecek aktiviteler bakımından. şöyle en az 25 kişilik bi arkadaş grubun olsa heralde tadından yenmez bu oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Orijinalden alıntı: Easx

Neden bilmiyorum ama bu oyun bana aşırı ruhsuz geliyor..

wowdan geçiyosan öyle gelebilir. banada oluyo çünkü aynısı. çünkü grafikler çok gerçekçi fizikler çok doğal ama benim geldiğim dünya warcraft dünyası ve orda herşey oyuncak gibi, rengarenk :D archeage ve wildstar ı bekliyorum ama beni galiba wildstar tatmin edebilecek. ama archeage daha kapsamlı bi oyun gibi görünüyo gerek dünyası gerek yapılabilecek aktiviteler bakımından. şöyle en az 25 kişilik bi arkadaş grubun olsa heralde tadından yenmez bu oyun.

Bir an mesajı ben mi yazdım dedim hocam :D
    Bende esoyla wildstar beklıyorum. Eso fiyasko olucak dıyorlar bakalım wildstar cok ıyıye benzıyorda pek seslerı cıkmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeibel

yerimizi alalım, hazır wow'u da bıraktım parayı yatırcak bi yer lazım

2014 den önce gelmez bu oyun ki ozaman bile gelecegini sanmıyorum. bugün eu agustosda gelecek habeir gelse bidaki agustosu buluyor genelde oyunların çıkması :)
  • bu oyun cook buyuk bi oyun. 120 class diyor o nasil is anlamadim talent sistemi falan ile dusunuluyor ise tamam da 120 unique class yapmak cok is ister bide dusun dusun olmuyor. bildigimiz standard 10 tane class var :).
  • 120 adet class var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 30 Mayıs 2013; 16:38:25 >

• Playboy bile var berserker yok mu?
  • Var dikkatli bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Var dikkatli bakın.

Aynen gördüm.Ama heralde berserker falan diye yazmıyordur değil mi bilgilerimizde?
  • O 120 clasın durumu farklıdır hocam siz iyi bilirsiniz i yani bildigimiz mage warrior gibi 120 tane class yoktur imkansız zaten balance diye birşey olmaz ozaman. misal mage clasmanında talent agacımı var artık ne sistem var 10 15 tane farklı skil alındıgı için clas olarak yazılmıstır.öyle öyle 120tane dir diye düşünüyorum.
  • Hayır yazmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.