Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam öyle inanalım öyle olsun Çoğumuzun tahmini başta p2p çıkıp,tutup tutmamasına göre f2p ye döneceği.Artık firmaların mantığıda böyle oldu.
  • oyun f2p olmasa bile hiç para vermeden rahatlıkla ezilmeden oynayabildiğim çok fazla f2p oyun biliyorum. Umarım Archeage de bunlardan biri olur.
  • art arda yazmış oluyorum ama okuduktan sonra fark ettim. olsa bile diyecektim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRxUMUT

oyun f2p olmasa bile hiç para vermeden rahatlıkla ezilmeden oynayabildiğim çok fazla f2p oyun biliyorum. Umarım Archeage de bunlardan biri olur.

Bu kalitede olan 1tane oyun yazsana hiç para ödemeden normal insani saatler ile oynandıgında eşit oynadın? 100 oyun varsa 85 tanesi p2w dir. 15 ide şüpheli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Hocam öyle inanalım öyle olsun Çoğumuzun tahmini başta p2p çıkıp,tutup tutmamasına göre f2p ye döneceği.Artık firmaların mantığıda böyle oldu.

Trion aza kanaat eden bir firma ama son dönemde değiştiler. Bu adamlar Rift'i iki sene boyunca her ay 500 bini bulamayan subscriberlar için major update ile güncelledi. Ama bu sene Defiance'ı B2P çıkardılar. End of Nations F2P çıktı. Rift F2P oldu. Ki Rift'in F2P modelinde pay to win namına bir şey yok. Para ödeyen kişilerin diğer oyunculara oranla sahip olacağı tek şey daha hızlı exp ve token kazanma fırsatı. Sonuçta onlar da biliyor F2P'ın her türlüsü > P2P.

Eski Trion olsa P2P olurdu derdim. Ama en fazla B2P olur bu oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Hocam öyle inanalım öyle olsun Çoğumuzun tahmini başta p2p çıkıp,tutup tutmamasına göre f2p ye döneceği.Artık firmaların mantığıda böyle oldu.

Trion aza kanaat eden bir firma ama son dönemde değiştiler. Bu adamlar Rift'i iki sene boyunca her ay 500 bini bulamayan subscriberlar için major update ile güncelledi. Ama bu sene Defiance'ı B2P çıkardılar. End of Nations F2P çıktı. Rift F2P oldu. Ki Rift'in F2P modelinde pay to win namına bir şey yok. Para ödeyen kişilerin diğer oyunculara oranla sahip olacağı tek şey daha hızlı exp ve token kazanma fırsatı. Sonuçta onlar da biliyor F2P'ın her türlüsü > P2P.

Wow gibi 1-2oyun dısında hangi oyun f2p olmadıki zaten ? hepsi oldu. Rift pve odaklı bir oyun pvp degil. Pve odaklı oldugu için p2w degil. Pvp ile ön plana cıkan butün f2p oyunlar p2w olur bir süre sonra.Umarım archage gibi gelişmiş bir oyunu f2p yapip hiç etmezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

quote:

quote:

Wow gibi 1-2oyun dısında hangi oyun f2p olmadıki zaten ? hepsi oldu. Rift pve odaklı bir oyun pvp degil. Pve odaklı oldugu için p2w degil. Pvp ile ön plana cıkan butün f2p oyunlar p2w olur bir süre sonra.Umarım archage gibi gelişmiş bir oyunu f2p yapip hiç etmezler.

Rift'in içerik bakımından Wow'dan aşağı kalır bir yanı yok, bunu iki oyunun da end game bölümüne ulaşmış herkese sorabilirsin. Benim demek istediğim, artık P2P piyasası ölü bir piyasa. 2010 yılında olsaydık Neverwinter %99 ihtimalle P2P olarak çıkardı. En az 1.5 yıl boyunca da P2P kalırdı.

Ama piyasa değişti. League of Legends'de sadece görünüş değiştiren skinlerin gelirleri sıradan P2P oyunların gelirlerini kaça katlar kim bilir.

• ArcheAge'i korede oynamadan önce bende böyle düşünebiliyordum ancak oyunun içeriğini kalitesini bırakın yapısı f2p ye uygun değil.Yani koredeki gibi über kısıtlamalarla ancak olabilir yoksa dediğim gibi o labor point olayı zaten işi bitiriyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

quote:

quote:

Rift'in içerik bakımından Wow'dan aşağı kalır bir yanı yok, bunu iki oyunun da end game bölümüne ulaşmış herkese sorabilirsin. Benim demek istediğim, artık P2P piyasası ölü bir piyasa. 2010 yılında olsaydık Neverwinter %99 ihtimalle P2P olarak çıkardı. En az 1.5 yıl boyunca da P2P kalırdı.

Ama piyasa değişti. League of Legends'de sadece görünüş değiştiren skinlerin gelirleri sıradan P2P oyunların gelirlerini kaça katlar kim bilir.

Ben kendim oynadıgım için az çok bliyorum rift ile wow kıyaslanamaz bile. Hele pvp vasatın vasatı. Bütün f2p oyunları hemen hemen oynamıs biri olarak bir oyunda pve agır basarsa onda p2w olması pek önemsenmez pvp agırlıklı bir oyun olmadıgı için riftin f2p olması sorun olmaz. ama wow ile pvp si kıyaslanacak (arena olarak) hiçbir oyun malesef yok piyasada.

• peki bu Premium paketlerinin ne kadar olduğu hakkında bir bilginiz var mı?
  • TRxUMUT T kullanıcısına yanıt
    Oyun korede free oldu avrupa hakkında bir duyuru yok
  • quote:

f2p olmasi lazim xD f2p dan daha cok para kazaniyorlar p2p dan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRxUMUT

peki bu Premium paketlerinin ne kadar olduğu hakkında bir bilginiz var mı?

Kore için geçerli fiyatlar şöyleymiş
    30 gün 17.5$
    90 gün 42$

http://www.mmoculture.com/2013/06/archeage-new-free-to-play-business-model-announced-starting-july/
  • quote:

Neden yeni video koymadınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-66C1F2AA0 -- 15 Haziran 2013; 20:04:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: knightsever

quote:

Neden yeni video koymadınız?

Korede oynamayı bıraktık
  • Hala bekliyoruz
  • B2P olur bu oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekliyoruz
  • Bu oyundanda umut yok artı grafikler çok cansız görünüyor Bless Online,Black Desert Online beklemeye devam
  • flychainsawdreams kullanıcısına yanıt
    Bu oyundan daha iyi grafikleri olan önerirsen onu oynayalım.Bless ve black desert 2015 ;)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.