Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet satın almayı düşünüyorum. Gönderirseniz memnun olurum.
  • herhangi bir gelişme var mı beyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRxUMUT

herhangi bir gelişme var mı beyler ?

hocam gelişmeler oldukça web sitemizden duyuruyoruz orayı takip edin isterseniz

archeagetr.com
  • Japon betası başladı arkadaşlar Japon sunucusunda oyunu 23 Temmuz'a kadar oynayabilirsiniz sitemizi ziyaret edin

Oyun Japonya'da p2p çıkıyor koredeki f2p modeli o kadar fazla kısıtlama içeriyor ki nerdeyse trial

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.gamerzines.com/mmo/exceeded-expectations.html

Rift'in F2P sonuçları Trion'un beklentilerinin daha fazlasını karşılamış.
  • Trion F2P çıkarmaz oyunu ancak Defiance'de yaptığı gibi B2P olarak çıkartır gibi geliyor. Ayrıca oyunun lokalizasyonu baya yavaş ilerliyor. 2014 Q2'den bahsetmeye başladılar bazı yerlerde o can sıkıcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edwardweo

Trion F2P çıkarmaz oyunu ancak Defiance'de yaptığı gibi B2P olarak çıkartır gibi geliyor. Ayrıca oyunun lokalizasyonu baya yavaş ilerliyor. 2014 Q2'den bahsetmeye başladılar bazı yerlerde o can sıkıcı.

2014 Q2 mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edwardweo

Trion F2P çıkarmaz oyunu ancak Defiance'de yaptığı gibi B2P olarak çıkartır gibi geliyor. Ayrıca oyunun lokalizasyonu baya yavaş ilerliyor. 2014 Q2'den bahsetmeye başladılar bazı yerlerde o can sıkıcı.

Defiance şu an DLC'lere umut bağlamış durumda. Aksi halde F2P olacak. Üç ay önce 49.99 dolardan satışa çıkan oyun şu an 9.99 dolardan satılıyor resmi sitesinde. Oyun kötü sattığı için yapımcılarda da değişiklik olduğundan DLC'ler her hafta erteleniyor.
  • Rus sunucusundan haberiniz var mı? Youtubeda ki geliştirici günlügüne bakarsak Avrupadan erken çıkacak gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk kuzey amerikada çıkar beyler
  • Oyun Motorunu Unreal Engine 3 biliyorum ben. Optimizasyonunun da çok iyi olduğu söylenmiş. CryEngine bu konuda Unreal'in eline su bile dökemez bu arada :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rafadamn Lehte

Oyun Motorunu Unreal Engine 3 biliyorum ben. Optimizasyonunun da çok iyi olduğu söylenmiş. CryEngine bu konuda Unreal'in eline su bile dökemez bu arada :D

Oyunun motoru unreal engine falan değil.Cry Engine 2 oyunun girişinde kocaman cry engine ile yapılmıştır diyede logusu falan çıkıyor.Cry Engine 2 oyuna harika adapte edilmiş mükemmel işliyor merak etmeyiniz.Özellikle tamamen open world dünyada 0 yükleme ekranı
  • Cry Engine 2'yi bilmiyorum ama Cry Engine 3 ile oynadığım oyunlarda çok problem yaşadım demek ki geliştirememişler yeni motoru.
    Cry Engine'e göre sistem gereksinimleri çok düşük gelmişti bana demek ki ondanmış, teşekkür ederim bilgi için.
    Çok güzel oyuna benziyor, siteye kaydımı yaptım Beta süreci başladı mı acaba Avrupa'da ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rafadamn Lehte

Cry Engine 2'yi bilmiyorum ama Cry Engine 3 ile oynadığım oyunlarda çok problem yaşadım demek ki geliştirememişler yeni motoru.
    Cry Engine'e göre sistem gereksinimleri çok düşük gelmişti bana demek ki ondanmış, teşekkür ederim bilgi için.
    Çok güzel oyuna benziyor, siteye kaydımı yaptım Beta süreci başladı mı acaba Avrupa'da ?

Hayır hocam daha başlamadı.Tahminlerimiz oyunun 2014 yazında çıkacağını işaret ediyor.Sistem gereksinimlerine değilde kendi deneyimimle ifade edersem
    i5 2500k hd 6870 medium ayarlarda 40 civarı fps alıyordu.Tam değeri hatırlamıyorum ama mediumda oynarken akıcı olmadığını fark edip shadowları falan kapatmıştım.Mediumdan sonra high ve ultra grafik seçenekleri vardı.Oyunun optimizasyon sorunu yok adam gibi kart olunca ultrada yağ gibi akıyor.HD 7870 ile oynayan bir arkadaş ucu ucuna yettiğinden bahsetmişti kartın. Ciddi anlamda en iyi grafiklere sahip olan mmorpg olduğu kesin

• 2014 yazında betadanmı çıkacak yoksa betamı başlıyacak ?
  • Masaüstüm okuduğum şehirde olduğu için şimdilik idare ediyorum. Sanırım bir daha ki yaz masaüstünü de sırtlayıp getrcem :)) Bende de 7870 var, kenar yumuşatları 1 tik kıstımmı sanırım problem olmaz.. cok sevindim buna :)

Zamanınız varsa birkaç şey sormak istiyorum. 120 class olacağını söylüyorlar; videonuzdaki arkadaşlar da warriora heal, rangera magic yada tanky gidilebileceğinden bu konuda serbest olduğumuzdan bahsetti. Şöyle bir durum var, mmorpglerde genellikle oyunun balans ayarı sıkıntı oluyor oyuncular da bundan yakınıyor.
    Bu oyunun bize sunduğu bu serbestlikle, oyundaki op buildleri kendimiz bulacağız yani 'OP' lik değerini biz koyacağız (biz daha iyisini bulana kadar en iyisi bu gibi :D )ve oyun tarihinde bir ilk olarak balans ayarlarından dolayı bir oyundan yakınamayacağız öyle mi ? Eğer öyleyse bu gerçekten harikulade bir şey, en çok bu konu ilgimi cekti bu oyunda :)
  • Hocam aslında bazı buildler diğerlerine göre pvp de öne geçiyor.Aynı mobalardaki gibi,adamın biri bir build yapıyor pvp de yardırıyor video çekip koyuyor internete ve birden oyunda popüler oluyor build.Şu şekildeydi mesela popüler buildler.Biri tank ağaçlardan oluşuyordu çok popülerdi,diğeri ise 2 büyücü ağacı 1 assasin ağacından oluşuyrdu oynaması zordu ama çok iyi olabiliyordu.Kimi build tek başına 10 mobu çatur çutur aoe ile kesip fena exp/item farmı yapabiliyordu,gemi savaşlarında stun ağırlıklı işleyen buildler yapıyordu...

Şu rehberi kesinlikle okumalısınız.

http://forum.archeagetr.com/showthread.php?tid=382

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.