Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu uzun zamandir takip etmekteyim ancak bir konudan muzdaripim nedense bu gibi icerigi cok genis oyunlarin grafkleri belli bi seviyede oluyor. Yani arcgeage gibi bircok oyun var ama grafikler berbat oldugu icin tercih edilmiyor genede bu oyunun grafik duzeyi baya iyi skill castlerde ozellikle portal acmada ve gemi cikartmada fln baya iyi effectlere sahip ama pvp de sacma sapan seylerle karsilasmak mumkun mslf. Bence oyunu avrupada hemen cikartmamalari gerek birazdaha gelistirilmeli diye dusunuyorum. Hayvancilikta butun ineklerin gecilerin harita gecislerinde tek yone bakmasi ve cansiz yapi gibi durmasi gibi mesela.
  • Bu arada acc almayi basardim koreli arkadasim sayesinde. Oyunu indiriyorum buradan paylasirim herseyi
  • güncel arkadaşlar
  • Denemeye değer bir oyun gibi duruyor.
  • **************SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZZZZZZZZZZ******************

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

güncel arkadaşlar

hocam ortamala ne zaman gelir oyun ??? hiç biyerlerde yokmu tarih filan ?? ona göre bizde yol cizelim mmorpg de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tostos01

quote:

güncel arkadaşlar

hocam ortamala ne zaman gelir oyun ??? hiç biyerlerde yokmu tarih filan ?? ona göre bizde yol cizelim mmorpg de :)

Malesef hiç bir yerde tarih yok

Trion Worlds çalışanı Victoria Voss'dan alıntıdır;

Q: I know this has been asked thousands of time, but… Is there an ETA for the Closed Beta phase? Or how close are we in terms of development towards the Closed Beta client?

A: Is there an ETA for the Closed Beta phase …. Yes, but we’re not quite ready to announce it . Sign up on our website (www.archeagegame.com) and keep an eye on our Facebook page, Twitter and website for more info!

Kısaca kapalı beta için belirlenmiş bir tarih varmı diye sormuşlar Voss ablamıza. Ablamızın cevabı ise "Bir tarih belirledik ama henüz duyurmaya hazır değiliz."

Röportajı merak edenler için link.http://www.mmoculture.com/2013/03/archeage-interview-with-trion-worlds-for-upcoming-epic-title/

İngilizcesi olmayanlar aliveingamesden röportajın özetini okuyabilirler.http://aliveingames.com/haberler/4201-archeage-in-avrupa-betasi-yaklasiyor/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marwo -- 1 Nisan 2013; 16:25:00 >

• evet halen beklemedeyiz. Bakalım daha nekadar beklicez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tostos01 -- 29 Nisan 2013; 13:32:41 >
  • Tahminlerimiz 2013 sonunu gösteriyor arkadaşlar.
  • ekonomide oluşacak çöküşün haberini veriyo sanki havalara bak
  • quote:

Her halde daha önce hiç bir kore mmorpg'sinde daha oyunun betaları bile duyrulmadan türkler tarafından bu kadar fazla bilgi sahibi olunan bir oyun yoktu ;)

Aion'u zamanında çok beklemiştik. Hatta o kadar sabırsızlanmıştık ki çin serverlerinde oynamaya başlamıştık. AION'u çıkmadan bitirdik biz

O yüzden Archage için fazla spoiler yememeye bakıyorum Bu oyunu sindirerek oynayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marwo -- 6 Mayıs 2013; 10:40:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Marwo

quote:

Her halde daha önce hiç bir kore mmorpg'sinde daha oyunun betaları bile duyrulmadan türkler tarafından bu kadar fazla bilgi sahibi olunan bir oyun yoktu ;)

Aion'u zamanında çok beklemiştik. Hatta o kadar sabırsızlanmıştık ki çin serverlerinde oynamaya başlamıştık. AION'u çıkmadan bitirdik biz

O yüzden Archage için fazla spoiler yememeye bakıyorum Bu oyunu sindirerek oynayacağım

Oyuna 50 kisiden az ekiple baslamaynda Yoksa endgamede sıkılırsınız.aramıza katılmak istersen archeagetr yi ziyaret etmen yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 7 Mayıs 2013; 12:54:46 >

• daha sadece çizimlerini gördüğümü biliyorum bu oyunun yıllar geçti bilmiyorum belli mi ama p2p olursa büyük ihtimal biraz tuzlu olur ama hakkını verir kesinlikle
  • Acil cevap yazın nerden kayıt oluyoruz bulamadım açık betada mı oyun hala boyutu ne kadar?
  • quote:

1.)ArcheAge Çıktımı ?

-ArcheAge Kore'de çıktı ancak Avrupa'da henüz çıkmadı

2.)Çıkış tarihi bellimi ?

-Hayır şuanda belli değil ancak 2013 sonlarına doğru bekleniyor.

3.)Oyun ücretli mi olacak?

-Ücretsiz olmayacak çok büyük bir ihtimalle aylık ödemeli olacak ancak net bir bilgi yok.

4.)Oyunu Kore'de oynamak mümkün mü?

-Evet ancak bu konu illegal olduğu için ve aylık masraflarının 100$ kadar olması sebebiyle bu konuyu forumda tartışmıyoruz.

5.)Oyunu nereden yükleyebilirim?

-Şuan oyun çıkmadığı için herhangi bir yükleme yapamazsınız.

Aklınızda farklı sorular var ise ve cevapları burada değilse lütfen BU bölümdeki konuları inceleyiniz.

Kaynak:http://forum.archeagetr.com/showthread.php?tid=606

• quote:

Orijinalden alıntı: Marwo

quote:

1.)ArcheAge Çıktımı ?

-ArcheAge Kore'de çıktı ancak Avrupa'da henüz çıkmadı

2.)Çıkış tarihi bellimi ?

-Hayır şuanda belli değil ancak 2013 sonlarına doğru bekleniyor.

3.)Oyun ücretli mi olacak?

-Ücretsiz olmayacak çok büyük bir ihtimalle aylık ödemeli olacak ancak net bir bilgi yok.

4.)Oyunu Kore'de oynamak mümkün mü?

-Evet ancak bu konu illegal olduğu için ve aylık masraflarının 100$ kadar olması sebebiyle bu konuyu forumda tartışmıyoruz.

5.)Oyunu nereden yükleyebilirim?

-Şuan oyun çıkmadığı için herhangi bir yükleme yapamazsınız.

Aklınızda farklı sorular var ise ve cevapları burada değilse lütfen BU bölümdeki konuları inceleyiniz.

Kaynak:http://forum.archeagetr.com/showthread.php?tid=606

TERA ya devam o zaman . zaten sadece oyalanmak için bu tür oyunlara bakınıyordum.

• Oyunu sabırsızlıkla bekliyorum. Değişik joblar, daha serbest role play yapabileceğimiz görevler diğer oyunlardan çok daha iyi olacağına inanıyorum. Fakat Pay To Play olursa cidden kötü olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strato026 -- 13 Mayıs 2013; 17:54:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: strato026

Oyunu sabırsızlıkla bekliyorum. Değişik joblar, daha serbest role play yapabileceğimiz görevler diğer oyunlardan çok daha iyi olacağına inanıyorum. Fakat Pay To Play olursa cidden kötü olur

%90 pay to play
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: strato026

Oyunu sabırsızlıkla bekliyorum. Değişik joblar, daha serbest role play yapabileceğimiz görevler diğer oyunlardan çok daha iyi olacağına inanıyorum. Fakat Pay To Play olursa cidden kötü olur

%90 pay to play

Of ya bütün hayallerim suya düştü tam adam akıllı rpg oyun çıktı dedik Malesef her ay para yatıramam ben buy to play olaydı

• Bu oyun sonbaharda çıkarsa büyük ihtimal üniversiteyi 10 senede bitiricem.Şaka bir yana sizce sonbahar gibi çıkar mı?Oyuna aşık oldum resmen.Ve umarım p2p olur.F2p ve b2p sisteminden nefret ediyorum.Ben oyun içi kozmetik ürünleri toplamayı seven biriyim onlara ayrı ayrı para vermek çok daha pahalı oluyor.Verelim aylık parasını kendimiz toplayalım.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.