Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Portallar hakkında olan video eklendi.

http://www.youtube.com/watch?v=0LP0Ray-Ojo

Güzel ve öğretici bir video olmuş ellerine sağlık. Acaba hazine avcılığı üzerine de bir video çekebilirmisiniz?

quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

Buram buram hardcore pve kokuyorr
    pvp seven adamı sarmaz

Oyunun PvPsi hakkın da bir bilginiz yok ise mesaj atmayın lütfen! Milleti kendinize güldürmeyin @epyhon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marwo -- 1 Şubat 2013; 18:54:54 >

• quote:

pvp seven adamı sarmaz

Bu kadar ters bir yorum okumadım.Archeagede lvl kasarken open pvp var.

Sanırım yanlış yazdınız :)

• Youtube da gezerken buldum
  • quote:

quote:

pvp seven adamı sarmaz

Bu kadar ters bir yorum okumadım.Archeagede lvl kasarken open pvp var.

Sanırım yanlış yazdınız :)

telden yazmıştım onu o yüzden kısa bıraktım :D 2006dan beri lineage2 oynuyorum
    videolardan izlediğim kadarıhla çok derin pve giriyor çok fazla detay var l2de böyle ama bu kadar derine inmiyor archeagede çok detaylandırılmış uo gibi olmuş bence bu kadar çok pve odaklı olunca oyunda pvp 2ci planda kalır pvp yi seven adamı sarmaz diye düşündüm

• sitenize uye olamıyoruz. bot koruması çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edwardweo

sitenize uye olamıyoruz. bot koruması çalışmıyor.

Uyardığınız için teşekkürler hemen hallediyoruz ;)
  • Düzelttik.
  • İlk teknoloji demolarında böyle görüntüler vardı, peki şuan oyundaki fizikler vs vs bu videodaki gibimi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

İlk teknoloji demolarında böyle görüntüler vardı, peki şuan oyundaki fizikler vs vs bu videodaki gibimi ?

Evet.O motor cryengine 3 olması gerek...

Oyun başlangıçta cryengine 2 ile yapılıyordu sonra 3 e geçildi.
    Şuan fizikler ve grafikler inanılmaz.
    ArcheAgeTR.com ekibi tarafından çekilen videolara bakmanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 6 Şubat 2013; 15:45:32 >

• Yeni Podcast eklendi.Soruları cevaplamaya çalıştık.

• Open world PvP sırasında çektiğim bir video eklendi.

• @LifeSuxTR,
    podcastlere ara verdiniz.
    çoktan beri yeni bir bilgi de gelmiyor, meraktan çatlayacağız ha...

en az 1 saatlik videolar bekliyoruz...

şu oyun biran önce çıksa da kurtlarımızı döksek...

ArcheAge 'te bulunduğumuz servera Türk bayrağı dikeriz inşallah.

ortalığı kasıp kavurmak için sabırsızlanıyorum

Oyunu oynayacak Türk sayısı 200-250 'yi geçmez,
    aynı serverda,
    aynı tarafta,
    aynı ırkı seçip
    aynı guild/klan'da toplanmamız lazım...

oyunbozancılık yapmayın !
  • archeagetr.com grubu içersindeki bazı anlaşmazlıklardan dolayı gruptan ayrılıp yeni bir archeage fan sitesi ile archeage takipçilerini bilgilendirmek ümidindeyiz.

http://www.archeageturkiye.com
    http://forum.archeageturkiye.com

(Ana sayfa tasarımımızhttp://www.archeage.com/en/ baz alınarak yapılmıştır)

• Klasik Türk hastalığı olarak yine bir MMORPG oyununda hem de bu sefer çıkmadan daha o bildik anlaşmazlıklar sonucu oyuncu kitlesi 2'ye hatta 3'e bölündü. şu an archeage ile ilgili türkçe içerik bulabileceğiniz 3 adet site var (aaspot.net , archeageturkiye.com, archeagetr.com). Üçüne girip tek tek bakın ikisi (archeagetürkiye ve archeagetr) ikiz kardeş gibi aynı, aaspot archeage değilde sanki ayna programının forum sitesi gibi archeage'den başka her konuda bilgi edinebilirsiniz. Daha çıkmamış oyunda bile topluluğu üçe bölmek çok saçma zaten sandbox bir oyun olduğu için çok fazla oynayan olacağını sanmıyorum ülkemizden (umarım yanılırım.) o yüzden bir tane sağlam ekip kurmak varken 3'e 5'e bolunmek gerçekten çok saçma. oyunda tek başınıza hiçbirşey yapamazsınız. (kore serverinde oynuyorum 15 gündür daha 20 levelin üstüne çıkamadım sürekli build deniyorum.) Ben ve benim gibi ingilizcesi iyi olanlar yabancılarla oynayabilirler ama ingilizcesi yeterli olmayan arkadaşlar kendi dillerini konuşan bir guild olmadığı sürece bu oyundan bir tat alamazlar. O yüzden burdan o sitelerin yönetici olan arkadaşlara sesleniyorum; Aranızdaki küçük çıkar hesaplarını bir kenara bırakıp düzgün, seviyeli bir site ortamı yaratıp daha fazla turk oyuncu kitlesinin archeage ile tanışmasını sağlayın lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: ArcheageTürkiye

archeagetr.com grubu içersindeki bazı anlaşmazlıklardan dolayı gruptan ayrılıp yeni bir archeage fan sitesi ile archeage takipçilerini bilgilendirmek ümidindeyiz.

http://www.archeageturkiye.com
    http://forum.archeageturkiye.com

(Ana sayfa tasarımımızhttp://www.archeage.com/en/ baz alınarak yapılmıştır)

Harbiden her anlaşmazlıkta grubu bölerseniz biz size nasıl güvenicez? Ne malum o gruptan da ayrılmayacağınız? Oturup konuşup anlaşmak varken bu ayrılık niye? Siz sevgili değilsiniz ki

• Çok heycanlısınız oyun gelince söyle olucak böyle olucak şunu yapıcam diye ama ben beklerken sıkıldım bu oyunu oyun çıkmadan eskidi gerçekten iyi değilse dahada oyun beklemem . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt522

Çok heycanlısınız oyun gelince söyle olucak böyle olucak şunu yapıcam diye ama ben beklerken sıkıldım bu oyunu oyun çıkmadan eskidi gerçekten iyi değilse dahada oyun beklemem . . .

Tüm kore mmorpglerinin kaderi :( Videoları yayınlandıktan sonra 5 seneden önce zor çıkıyorlar :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: adolf1

@LifeSuxTR,
    podcastlere ara verdiniz.
    çoktan beri yeni bir bilgi de gelmiyor, meraktan çatlayacağız ha...

en az 1 saatlik videolar bekliyoruz...

şu oyun biran önce çıksa da kurtlarımızı döksek...

ArcheAge 'te bulunduğumuz servera Türk bayrağı dikeriz inşallah.

ortalığı kasıp kavurmak için sabırsızlanıyorum

Oyunu oynayacak Türk sayısı 200-250 'yi geçmez,
    aynı serverda,
    aynı tarafta,
    aynı ırkı seçip
    aynı guild/klan'da toplanmamız lazım...

oyunbozancılık yapmayın !

ArcheAgede bulunan en ince ayrıntılar hariç genel olarak zaten tüm sistemleri tanıttık.

Her halde daha önce hiç bir kore mmorpg'sinde daha oyunun betaları bile duyrulmadan türkler tarafından bu kadar fazla bilgi sahibi olunan bir oyun yoktu ;)

Korede oynamayı bıraktığım için avrupa betalarına kadar inceleme videosu gelmeyecek.Ancak çektiğim birkaç gameplay videosu daha yayınlacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 26 Şubat 2013; 17:04:44 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrt522

Çok heycanlısınız oyun gelince söyle olucak böyle olucak şunu yapıcam diye ama ben beklerken sıkıldım bu oyunu oyun çıkmadan eskidi gerçekten iyi değilse dahada oyun beklemem . . .

Tüm kore mmorpglerinin kaderi :( Videoları yayınlandıktan sonra 5 seneden önce zor çıkıyorlar :P

rohan online vardı hatırlarsın belki
  • avrupa betasini sabirsizlikla bekliyorum gunlerdir videolarini izliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.