Arkadaşlar oyunu trion dağıtıyor.Bunu unutmayın trion çatur çutur para alan bir firma.Ayrıca bahsettiğimiz oyunda archeage.Aylık ücreti 20 doları geçemez ancak trion oyunuda satacaktır.Yani başta vericez 80-90 TL sonra her ayda max 20 dolar şekilde ödeyeceğiz.Bu arada evet oyunun 2013 yılında çıkması bekleniyor.Büyük ihtimal yazın closed betalar başlar ekim kasım gibide oyun çıkar.
Tarım ve Hayvancılık sistemi hakkında olan video eklendi.
quote:
Orijinalden alıntı: LifeSuxTR
Güzel olmuş ellerine sağlık. İlk başlarda doğal olarak paramız olmadığı için ucuz bir ev almak zorundayız. Peki bu evi ilerliyen zamanlarda yenileyip daha güzel veya alanı daha büyük bir ev ile değiştirebilirmiyiz?
Trion Rift ile bence başarılı bir iş yaptı.Bu tecrübesi ile de bu oyunda fail olacağını sanmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Marwo
quote:
Güzel olmuş ellerine sağlık. İlk başlarda doğal olarak paramız olmadığı için ucuz bir ev almak zorundayız. Peki bu evi ilerliyen zamanlarda yenileyip daha güzel veya alanı daha büyük bir ev ile değiştirebilirmiyiz?
Tabiiki.Yalnız evler para ile alınmıyor.Farklı bir para ile alınıyor diyelim :) Bunu ilerleyen videolarda göstericez.
quote:
Elinize agzınıza saglık. Traktör diyince ilk güldüm espiri yapiyorsun sandım Merak ettigim yerler var
Misal tohum alırken dusman gordun geri cekilmeyip orda saldırabilirmiydin? 2.si ev konusu 1000binlerce adam oynayacak okadar toprak varmı herkesin ev sahibi olabilecegi ? 3.sü Bi önceki mesajlarda konusurken verimli topraklar demiştin topragın verimliligini nasıl anlıyorsunuz? 4. 30Dk lik videolar bekliyoruz cabuk bitiyor
quote:
Orijinalden alıntı: mert1905x
quote:
Elinize agzınıza saglık. Traktör diyince ilk güldüm espiri yapiyorsun sandım Merak ettigim yerler var
Misal tohum alırken dusman gordun geri cekilmeyip orda saldırabilirmiydin? 2.si ev konusu 1000binlerce adam oynayacak okadar toprak varmı herkesin ev sahibi olabilecegi ? 3.sü Bi önceki mesajlarda konusurken verimli topraklar demiştin topragın verimliligini nasıl anlıyorsunuz? 4. 30Dk lik videolar bekliyoruz cabuk bitiyor
Aynen o anda üstüne çökebilirdim.Ancak risk almayalım şimdi video gitmesin diye saldırmadım.Eleman karşı factiondan olduğu için dikkat ettiyseniz direk saldırılabilirdi.(bizim factiondan olsaydıda saldırabilirdim ama suç puanım artardı ve hapse gidebilirdim(PK) )
Aslında o kadar alan ilk 2 kıtada yok.Ancak su üzerine kurulan barakamsı farklı deniz evleri var.Oyunda tamamen bu işler için ayrılmış kocaman 3. bir kıta var.Denizlerde adalar var yani yer var :) Ayrıca daha bu kadar değil oyun hele bir dolsun yeni patchlerle yeni alanlar açılacak yeni kıtalar vb gelicek.
Verimli toprak derken evi kurduğunuz yerin konumunu kast ettim.(Limanlara yakınlığı,ticaret noktalarına,paketleme noktalarına olan yakınlık gibi )
Bu gece çekicez yarına gelir herhalde
Yine bizden bir pvp videosu daha gelsin
quote:
Yine bizden bir pvp videosu daha gelsin
Özeline bakarmısın sana zahmet.
quote:
Önceki gibi 30dk lık videoalr bekliyoruz
50 dk lık ticaret videosu eklendi
quote:
quote:
Önceki gibi 30dk lık videoalr bekliyoruz
50 dk lık ticaret videosu eklendi
Şimdi lineage 2 oynuyorum orj de başladım. archage gelene kadar l2 oynarım %90.Video güzel duruyor gece sahlep hazırlayip icerken izleyecegim tam ekran hd
Eline sağlık kardeşim harika videolar siz de olmasanız oyun içerisinde Türkçe bilgi edinemeyeceğiz
quote:
Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe
Eline sağlık kardeşim harika videolar siz de olmasanız oyun içerisinde Türkçe bilgi edinemeyeceğiz
Yorumunuz için biz teşekkür ederiz devam edeceğiz ;)
Portallar hakkında olan video eklendi.
arkadaşlar kusura bakmayın biraz mağara adamı gibi olucak ama bu oyunu aylar önce duydum son hali nedir acaba ? türkiyeye gelmesini bekliyorduk geldimi acaba oyun suan oynanabilir durumdamı ? konuyu okuyacak vaktim yok kusura bakmayın yardım eden olursa cok sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: alibaba12
arkadaşlar kusura bakmayın biraz mağara adamı gibi olucak ama bu oyunu aylar önce duydum son hali nedir acaba ? türkiyeye gelmesini bekliyorduk geldimi acaba oyun suan oynanabilir durumdamı ? konuyu okuyacak vaktim yok kusura bakmayın yardım eden olursa cok sevinirim
En son yayıncı duyruldu daha closed betalar başlamadı.
archeagetr.com burdan son haberleri türkçe alabilirsiniz.
Buram buram hardcore pve kokuyorr pvp seven adamı sarmaz