Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu trion dağıtıyor.Bunu unutmayın trion çatur çutur para alan bir firma.Ayrıca bahsettiğimiz oyunda archeage.Aylık ücreti 20 doları geçemez ancak trion oyunuda satacaktır.Yani başta vericez 80-90 TL sonra her ayda max 20 dolar şekilde ödeyeceğiz.Bu arada evet oyunun 2013 yılında çıkması bekleniyor.Büyük ihtimal yazın closed betalar başlar ekim kasım gibide oyun çıkar.
  • Tarım ve Hayvancılık sistemi hakkında olan video eklendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Tarım ve Hayvancılık sistemi hakkında olan video eklendi.

http://www.youtube.com/watch?v=uJAuBVPu8-4

Güzel olmuş ellerine sağlık. İlk başlarda doğal olarak paramız olmadığı için ucuz bir ev almak zorundayız. Peki bu evi ilerliyen zamanlarda yenileyip daha güzel veya alanı daha büyük bir ev ile değiştirebilirmiyiz?
  • Trion Rift ile bence başarılı bir iş yaptı.Bu tecrübesi ile de bu oyunda fail olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marwo

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=uJAuBVPu8-4

Güzel olmuş ellerine sağlık. İlk başlarda doğal olarak paramız olmadığı için ucuz bir ev almak zorundayız. Peki bu evi ilerliyen zamanlarda yenileyip daha güzel veya alanı daha büyük bir ev ile değiştirebilirmiyiz?

Tabiiki.Yalnız evler para ile alınmıyor.Farklı bir para ile alınıyor diyelim :) Bunu ilerleyen videolarda göstericez.

• quote:

Elinize agzınıza saglık. Traktör diyince ilk güldüm espiri yapiyorsun sandım Merak ettigim yerler var

Misal tohum alırken dusman gordun geri cekilmeyip orda saldırabilirmiydin?
    2.si ev konusu 1000binlerce adam oynayacak okadar toprak varmı herkesin ev sahibi olabilecegi ?
    3.sü Bi önceki mesajlarda konusurken verimli topraklar demiştin topragın verimliligini nasıl anlıyorsunuz?
    4. 30Dk lik videolar bekliyoruz cabuk bitiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Elinize agzınıza saglık. Traktör diyince ilk güldüm espiri yapiyorsun sandım Merak ettigim yerler var

Misal tohum alırken dusman gordun geri cekilmeyip orda saldırabilirmiydin?
    2.si ev konusu 1000binlerce adam oynayacak okadar toprak varmı herkesin ev sahibi olabilecegi ?
    3.sü Bi önceki mesajlarda konusurken verimli topraklar demiştin topragın verimliligini nasıl anlıyorsunuz?
    4. 30Dk lik videolar bekliyoruz cabuk bitiyor

Aynen o anda üstüne çökebilirdim.Ancak risk almayalım şimdi video gitmesin diye saldırmadım.Eleman karşı factiondan olduğu için dikkat ettiyseniz direk saldırılabilirdi.(bizim factiondan olsaydıda saldırabilirdim ama suç puanım artardı ve hapse gidebilirdim(PK) )

Aslında o kadar alan ilk 2 kıtada yok.Ancak su üzerine kurulan barakamsı farklı deniz evleri var.Oyunda tamamen bu işler için ayrılmış kocaman 3. bir kıta var.Denizlerde adalar var yani yer var :) Ayrıca daha bu kadar değil oyun hele bir dolsun yeni patchlerle yeni alanlar açılacak yeni kıtalar vb gelicek.

Verimli toprak derken evi kurduğunuz yerin konumunu kast ettim.(Limanlara yakınlığı,ticaret noktalarına,paketleme noktalarına olan yakınlık gibi )

Bu gece çekicez yarına gelir herhalde

• Yine bizden bir pvp videosu daha gelsin

• quote:

Yine bizden bir pvp videosu daha gelsin

Özeline bakarmısın sana zahmet.
  • quote:

Önceki gibi 30dk lık videoalr bekliyoruz

50 dk lık ticaret videosu eklendi

• quote:

quote:

Şimdi lineage 2 oynuyorum orj de başladım. archage gelene kadar l2 oynarım %90.Video güzel duruyor gece sahlep hazırlayip icerken izleyecegim tam ekran hd

• quote:

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=KppVuoN7p6E

Ellerinize sağlık Her gün konuya girip bakıyorum yeni video gelmişmi diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Marwo

quote:

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=KppVuoN7p6E

Ellerinize sağlık Her gün konuya girip bakıyorum yeni video gelmişmi diye

Hocam burada yayınlıyoruz ama asıl mekan sitemiz:

www.ArcheAgeTR.com

• 2. Podcastimizde yeterli soru alırsak tamamen sizlerin sorularına yer vermek istiyoruz aklınızdaki tüm soruları bu başlık altına yazınız:
    http://forum.archeagetr.com/Konu-podcast-merak-ettikleriniz.html?pid=953#pid953
  • Eline sağlık kardeşim harika videolar siz de olmasanız oyun içerisinde Türkçe bilgi edinemeyeceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Eline sağlık kardeşim harika videolar siz de olmasanız oyun içerisinde Türkçe bilgi edinemeyeceğiz

Yorumunuz için biz teşekkür ederiz devam edeceğiz ;)
  • Portallar hakkında olan video eklendi.

• arkadaşlar kusura bakmayın biraz mağara adamı gibi olucak ama bu oyunu aylar önce duydum son hali nedir acaba ? türkiyeye gelmesini bekliyorduk geldimi acaba oyun suan oynanabilir durumdamı ? konuyu okuyacak vaktim yok kusura bakmayın yardım eden olursa cok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibaba12

arkadaşlar kusura bakmayın biraz mağara adamı gibi olucak ama bu oyunu aylar önce duydum son hali nedir acaba ? türkiyeye gelmesini bekliyorduk geldimi acaba oyun suan oynanabilir durumdamı ? konuyu okuyacak vaktim yok kusura bakmayın yardım eden olursa cok sevinirim

En son yayıncı duyruldu daha closed betalar başlamadı.

archeagetr.com burdan son haberleri türkçe alabilirsiniz.
  • Buram buram hardcore pve kokuyorr
    pvp seven adamı sarmaz
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.