Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir ayrıntıyı vermeden geçemiycem.

Oyunda sadece tek bir yükleme ekranı var oda oyuna girerken.(gerçekten inanılmaz oynadığınızda lan bu adamlar nasıl böyle canlı ve dev bir dünyayı yükleme ekranı olmadan yapmış diye şaşıracaksınız ) O yükleme ekranında ise aynen şöyle yazıyor.(korecesini tabiiki yazmıyacağız:P )

Birazdan dünyanın en iyi MMORPG oyununu oynayacaksınız,ArcheAge

Oyunun iddası buradan belli :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 23 Ocak 2013; 16:55:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Gerçekten öyle.

Oyunda sadece tek bir yükleme ekranı var oda oyuna girerken.(gerçekten inanılmaz oynadığınızda lan bu adamlar nasıl böyle canlı ve dev bir dünyayı yükleme ekranı olmadan yapmış diye şaşıracaksınız ) O yükleme ekranında ise aynen şöyle yazıyor.(korecesini tabiiki yazmıyacağız:P )

Bilgiler için teşekkürler. Gerçekten oyun içindeki detaycılık muhteşem gözüküyor. Bu kadar güzel bir oyuna daha orjinal bir dövüş sistemi yapsalarmış keşke. Şuan için tek eksiği bence dövüş sistemi. Biraz basit kalmış. Dövüş sistemi bildiğimiz Lineage 2-WoW gibi değilmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurlarÖnünde -- 23 Ocak 2013; 19:44:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Gerçekten öyle.

Bilgiler için teşekkürler. Gerçekten oyun içindeki detaycılık muhteşem gözüküyor. Bu kadar güzel bir oyuna daha orjinal bir dövüş sistemi yapsalarmış keşke. Şuan için tek eksiği bence dövüş sistemi. Biraz basit kalmış. Dövüş sistemi bildiğimiz Lineage 2-WoW gibi değilmi ?

Aslında combat sistemi o kötü değil.Oyunda belli bir class sistemi yok.Yani sen savaşçı olarak giriyorsun ve karekterini kendine göre build ediyorsun.Oyunda 10 tane skill ağacı var.Her birinde 11 aktif ve 5 pasif skill bulunuyor.Bunlardan 3 ünü seçiyorsunuz ve karekterinizi ona göre build edebiliyorsunuz.Yani heavy armor giyen bir mage warrior karışımı mage asas karışımı asas healer light giyen şu bu yani 200+ build çeşidi var oyunda.

Combat sisteminin oynanışına geçersek,oynanışta koşarken vurabiliyorsunuz.Bir mage ( death ağacı ) koşarken seri seri ok atabildiği gibi oklada seri seri koşarken zıplarken vurabilir.

Ancak mage skilleri sağlam vurduğu için belli cast timeları var.Onun dışında oyunda sürüsüyle combo var.Yani bir skilli atıp ardından diğerini diğerini atınca şu şu etkileri verme tarzında.Bunlar combat sistemini gerçekten çok özel yapıyor.Combo yapmadığınız zaten pvp de ve pve de bir adım geriye düşebiliyorsunuz.

Mesela şu videodaki mage cast time ı olan bir skilli combo ile art arda 4 kere atıyor.

Bir güzel mage videosu daha.

Yani combat sistemini durağan sanmayın oldukça aksiyon içeriyor ve taktik gerektiren bir sistemi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 23 Ocak 2013; 22:21:40 >

• Kore serverında oynamak için ne yapmamız gerekiyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Kore serverında oynamak için ne yapmamız gerekiyor acaba?

Oyunun hesabını newgameway item4trade tarzı kore oyunlarında hesap satan sitelerden aylık kiralamanız gerekli.Onun üstünede oyunun aylık ücretini ödüyorsunuz.Yaklaşık ayda 80 TL kadar bir gideri var.

Piyasada MMORPG olmadığını düşünürsek aslında verilebilir.
  • Bugün sonunda hız teknemi yapmayı bitirdim!

Adım adım inşaatından ssler geliyor.

İnşa öncesi:
    Gereken 300 maden 300 odun ve 300 kumaşı işleyip 100 metal 100 kalas 100 işlenmiş kumaş haline getirdikten sonra paketliyip limanın yolunu tuttuk.

Silver coin vererek satın aldığımız gemi planını kurduk ve inşaata başladık.

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P-

Veee Mutlu son!

http://i2.minus.com/iHQRlWW3TQzY0.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 24 Ocak 2013; 8:19:31 >

• quote:

"Trion aims to launch the game later this year in North America, Europe, Turkey, Australia, and New Zealand."
    Read more athttp://venturebeat.com/2013/01/24/trion-to-publish-xl-games-massive-online-game-archeage-in-western-markets-exclusive/#RIKJQuSrdzx0TdQY.99

http://trionworlds.com/en/news/2013/01/trion-and-xlgames-bring-archeage-to-west/

Şükürler olsun ki Frogster yada Ncsoft değil de Trion aldı oyunu

• Oha trion aldı xD Çok mutlu oldum
  • Evet trion oldu ki muhteşem oldu.Oyun %100 p2p olacak ve piyasada oyunu yayınlayabilecek triondan iyi bir firmada yoktu.XLGames kurucusu jake song zaten ncsofttan kavgalı ayrılmış biriydi ki ncsoftun başındada çok oyun var.
  • Türkiyeye baya önem vermeye başladı bu Asyalı oyun yapımcıları
  • sevindim bu habere ama keşke b2p olsada bikere verip kurtulsak ya.her ay vercek gücü olmuyor herkezin
  • Trion ilk günden beridir Rift üzerinde çok ugraşti ben ki p2p sevmeyen bir adamım uzun süre Rift oynadim :) Archeage Trion tarafindan piyasaya sürüldügünde ilk alacaklardan olurum gibi :) Oyun güzel,dagitici güzel ee bizede oynamak düşer
  • türkiye için olcak sunucu nasıl olur acaba türkçeleştirme, fiyatlandırma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

türkiye için olcak sunucu nasıl olur acaba türkçeleştirme, fiyatlandırma...

%90 Türkiye için özel sunucu olmayacak.
  • duyuruda türkiye için ayrı yer ayrılması ilginç geldi bana. bu trion'un seçimi olamaz eğer olsaydı rift'te uygulanırdı. sanırım korelilerin bize olan sempatisi sayesinde olacak. ya da bizi avrupa içinden saymadıkları için ayrıca belirtmek istemişler..

trion çok doğru bir seçim olmuş.. hem az oyunu var hem de rift gibi mmorpg dünyasının en sorunsuz çıkış yapan oyunun yapımcısı.

arkadaşlar sanırım son 10 yılın en iyi mmorpgsi ile karşı karşıyayız.. (ultima online efsanesinden sonra)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edwardweo -- 25 Ocak 2013; 11:46:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edwardweo

duyuruda türkiye için ayrı yer ayrılması ilginç geldi bana. bu trion'un seçimi olamaz eğer olsaydı rift'te uygulanırdı. sanırım korelilerin bize olan sempatisi sayesinde olacak. ya da bizi avrupa içinden saymadıkları için ayrıca belirtmek istemişler..

trion çok doğru bir seçim olmuş.. hem az oyunu var hem de rift gibi mmorpg dünyasının en sorunsuz çıkış yapan oyunun yapımcısı.

arkadaşlar sanırım son 10 yılın en iyi mmorpgsi ile karşı karşıyayız.. (ultima online efsanesinden sonra)

Kesinlikle.

Sonsuz mmorpg denedim ama bu oyun farklı...

Ortamıyla,içeriğiyle çeşitliliğiyle ve bir mmorpgdeki en önemli unsur olan sonsuz rekabetiyle archeage gerçekten her haliyle çok güçlü geliyor.

• www.ArcheAgeTR.com tarafından hazırlanan genel bakış videosu.Genel olarak oyunu kısaca özetlemeye çalıştık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 25 Ocak 2013; 13:35:57 >
  • Güzel olmuş. Türkiye sunucusu açılır inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.