Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güzel olmuş hocam devamını bekliyoruz.
  • Umarım turkiye sunucusu falan olmaz.

1önceki sayafada sordugumda 1-2sene anca global server gel,r denmişti o yuzden bu baslıgı okuma istemiyorum canı cekiyor insanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Umarım turkiye sunucusu falan olmaz.

1önceki sayafada sordugumda 1-2sene anca global server gel,r denmişti o yuzden bu baslıgı okuma istemiyorum canı cekiyor insanın

1-2 sene flan değil en geç yaza açılır avrupa serverları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

quote:

Umarım turkiye sunucusu falan olmaz.

1-2 sene flan değil en geç yaza açılır avrupa serverları.

Mail.ru 2014 diye bir açıklama yapmış galiba.Avrupa rustan biraz daha önce olsa... Yok 1 seneden önce mümkün gözükmüyor :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

@LifeSuxTR

Güzel olmuş hocam devamını bekliyoruz.

Devamı gelecek günde 1 video şeklinde bile yüklemeyi düşünüyoruz ;)
  • Oyun çok iyi gerçekten.Binek olayını görmeyi iple çekiyorum video içinde teşekkürler.İlk konuşan arkadaş kim ? Soru soran kişi ? Sesi çok iyi o arkadaşın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reservedd

Oyun çok iyi gerçekten.Binek olayını görmeyi iple çekiyorum video içinde teşekkürler.İlk konuşan arkadaş kim ? Soru soran kişi ? Sesi çok iyi o arkadaşın

O ben oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 25 Ocak 2013; 23:13:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

quote:

Oyun çok iyi gerçekten.Binek olayını görmeyi iple çekiyorum video içinde teşekkürler.İlk konuşan arkadaş kim ? Soru soran kişi ? Sesi çok iyi o arkadaşın

O ben oluyorum

Sesin cok etkileyici kardesim degerlendir bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

O ben oluyorum

Sesin cok etkileyici kardesim degerlendir bence

Uğraşıyoruz işte

www.youtube.com/lifesuxtr

• Hapishane sistemi ve suç puanı hakkında yeni video eklendi.

• Önceki gibi 30dk lık videoalr bekliyoruz
  • quote:

Önceki gibi 30dk lık videoalr bekliyoruz

Onlarda gelicek,bunu hazır hapse düşmüşken çekiyim dedim çektim :D
  • quote:

quote:

Abi oyun cok saglamda aylıgı 80 tl bulması cok fazla yaw uni ögrencisine..1 yılda bin tl para eder.Birde oyun eu acılınca 0dan oynamak gelmez icimden.Oyunda herşey korece oda kotu.Siz baya nerd oldunuz sanırım

• quote:

quote:

quote:

Abi oyun cok saglamda aylıgı 80 tl bulması cok fazla yaw uni ögrencisine..1 yılda bin tl para eder.Birde oyun eu acılınca 0dan oynamak gelmez icimden.Oyunda herşey korece oda kotu.Siz baya nerd oldunuz sanırım

Aslında benim planım korede kasıp kasıp sonra gold alan firmalara eu çıkışına yakın tüm goldu satmak bunun karşılığındada eu da gold almak olacak.Mesela 1000 gold vericem firmaya adamlar eu ya satmaya başladıklarında bana 600 gold vericekler böylede eu da bize baya boost olucak Ayrıca oyunun tüm inceliklerini a dan z ye söktük eu planı çizdik fena olucak. ArcheAge sandbox olduğu için i önceden oynamak inanılmaz etkili.(en iyi topraklar nerdedir vb)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 26 Ocak 2013; 18:14:25 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aslında benim planım korede kasıp kasıp sonra gold alan firmalara eu çıkışına yakın tüm goldu satmak bunun karşılığındada eu da gold almak olacak.Mesela 1000 gold vericem firmaya adamlar eu ya satmaya başladıklarında bana 600 gold vericekler böylede eu da bize baya boost olucak Ayrıca oyunun tüm inceliklerini a dan z ye söktük eu planı çizdik fena olucak. ArcheAge sandbox olduğu için i önceden oynamak inanılmaz etkili.(en iyi topraklar nerdedir vb)

Güzel planda oyunun cıkısı neden bukadar gec anlamak güç böyle bir oyun ilk cıktıgı gun eu olarakda gelmesi lazımdı yaw izledim videolarınızı baya saglam duruyor

• Bu tarz Kore oyunları çoğu zaman önce Kore'de çıkmıştır ve bu bundan sonrada böyle olacak.Çünkü Kore'de en az Avrupa ve Rusya kadar büyük bir oyun pazarı.
    Mert oyun avrupada çıkktığında 80 tl civarlarına yanaşmıyacak bile.Tahmini aylık fiyatı 10$ civarı olmasını umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uneura -- 27 Ocak 2013; 15:39:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İconic

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Project X2 kod adıyla 3 yıl önce yapımına başlanan ArchAge, XL Games tarafından Cry Engine 2 motoru kullanılarak yapılıyor. XL Games'in kurucusu Jake Song ise NCsoft'un meşhur oyunu Lineage serisinin 'yaratıcısı'.

Şurası kimsenin dikkatini çekmedimi ?

O release ile beraber Cry Engine 3 oldu ki grafikleri ne sen sor ne ben söyliym.Öyle böyle değil kusursuz :D.Oyunun Online oyun olduğuna inanası gelmiyo insanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: uneura

Bu tarz Kore oyunları çoğu zaman önce Kore'de çıkmıştır ve bu bundan sonrada böyle olacak.Çünkü Kore'de en az Avrupa ve Rusya kadar büyük bir oyun pazarı.
    Mert oyun avrupada çıkktığında 80 tl civarlarına yanaşmıyacak bile.Tahmini aylık fiyatı 10$ civarı olmasını umuyorum.

Orasını biliyorum da 1-2sene sonra eu olrak cıkması sacma diyorum 3-5ay degilki . fiyati uygun zaten arkadaslar account kiraliyor ve aylık oduyor onda n80tl buluyor
  • Trion World oyunun Kuzey Amerika, Avrupa, Avusturalya, Yeni Zelenda ve Türkiye için yayınlanacağını belirtmiş.Türkçe olmayacaktır lakin lag sorunlarını aşacağız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uneura

Bu tarz Kore oyunları çoğu zaman önce Kore'de çıkmıştır ve bu bundan sonrada böyle olacak.Çünkü Kore'de en az Avrupa ve Rusya kadar büyük bir oyun pazarı.

Orasını biliyorum da 1-2sene sonra eu olrak cıkması sacma diyorum 3-5ay degilki . fiyati uygun zaten arkadaslar account kiraliyor ve aylık oduyor onda n80tl buluyor

1-2 sene sonra eu'da çıkması derken :) haberin yok sanırım oyun bu sene avrupada çıkacak :).O yüzden bir ay kadar koreyi deneyip görün.Oyun hakkında fikir sahibi olun sonra bırakın.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.