Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öyle bi beta yokki hocam. 30 unda başlayıp 4 ünde bitecek 2. beta var şuan yarın başlayacak oda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepydragon

öyle bi beta yokki hocam. 30 unda başlayıp 4 ünde bitecek 2. beta var şuan yarın başlayacak oda.

Yanlış anlamışım o zaman teşekkürler :D

Edit: Bu arada sabah oyunu indirdiğimde saat 7 gibi oyun açılır gibi oldu video açılmıştı(okçu vardı aklımda kalan).Sonra kapanınca benim sistem dolayı sandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyclomoteur -- 29 Temmuz 2014; 14:10:17 >
  • elinizde fazladan key varsa 1 tane verirmisiniz
  • Arkadaşlar bende oyunu oynamak istiyorum. Şu an yurt dışındayım. Döndüğümde aranıza katılmak ve yine bir mmorpg de casual/hardcore oyuncusu olmak istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 unda kı betankacta baslıyor tam olarak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

quote:

Orijinalden alıntı: ftasliyuk5

Her key betasına göre değişir beta 1 in beta 2 ve olursa diğerlerinin keyleri farklı olacak :)

beta 1 de oynayan var ise yanitlasin xD.

L2 benzemez bu dagıtırlar adamı

L2 yi kucumseme :)
  • Tam olarak saat kacta başlıcak bir bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeeMTR

Tam olarak saat kacta başlıcak bir bilgisi olan var mı ?

Aynen ben de merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyclomoteur

quote:

Aynen ben de merak ediyorum

Sitede 10 yazıyor gmt 7 göre yani bizde de gmt 3 olduğuna(yanlış bilmiyorsam) sabah 6 da mı başlayacak ?
  • quote:

bugün (yani yarın) akşam 8de diye duydum ama 10 am diyor. hangi ülkenin saatine göre bilmiyorum ama türkiye saati ile akşam 8 denildi %100 kesinmi bilmiyorum.
  • Bu betayı indirilebileceğimiz bir link var mı, sitede ben göremedim. Bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elluin

Bu betayı indirilebileceğimiz bir link var mı, sitede ben göremedim. Bilen var mı?

hocam indirmek için beta keyiniz olması lazım diğer şekilde glyph denen trionworlds'ün oyun launcherında çıkmıyor oyunun kendisi. steam gibi düşünün steamde almadığınız oyun çıkmıyor kütüphanesinde. bu glyph'dede çıkmıyor.

sizin hesabınıza beta key işli mi?
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, şimdi tam edit atıyordum ben de, Glyph'ten çekiyorum şimdi. Evet keyim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elluin

Eyvallah hocam, şimdi tam edit atıyordum ben de, Glyph'ten çekiyorum şimdi. Evet keyim var.

keyler 5 güncük sadece insan bi 15 gün 1 ay felan yapar 5 gün sonra yine key arayacağız iyi oyunlar şimdiden yarın akşam dalıcaz allahın izniyle :D
  • gmt -7'ye göre sabah 10da başlıyacak. Türkiye gmt+3 olduğu için arada 10 saat fark var. Bu saat farkından akşam 8de başlıcak diye düşünüyorum ben. Tabi kendi hesaplamam sorumluluk almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: weatore

gmt -7'ye göre sabah 10da başlıyacak. Türkiye gmt+3 olduğu için arada 10 saat fark var. Bu saat farkından akşam 8de başlıcak diye düşünüyorum ben. Tabi kendi hesaplamam sorumluluk almam

-7 miymiş onlar
  • Cyclomoteur kullanıcısına yanıt
    http://www.archeagegame.com/en/news/2014/07/archeage-closed-beta-event-2-details/

Burda öyle yazıyor hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weatore

http://www.archeagegame.com/en/news/2014/07/archeage-closed-beta-event-2-details/

Burda öyle yazıyor hocam.

Teşekkür ederim. Az daha sabahın 7 sinde kalkacaktım boşu boşuna uykumdan olacaktım

• ne zaman başlayacak acaba hala net bilgisi olan yok mu ?

ne zaman açık beta olacak bilgisi olan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.