Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PhileoSophia

elinde beta 2 key olan varsa kutuyu yeşillendirebilirmi :)

pm attım
  • Arkadaşlar bu geyikleri nereden alıyoruz ? Herkeste var ben ve birkaç kişi yürüyerek görev yapıyoruz Bizim de geyiğimiz olsa
  • Cyclomoteur kullanıcısına yanıt
    Bizim aslan alitken gorevle veriyordu sizdede oyledir buyuk ihtimal sirayls gorrvleri takip et 10olmadan aliniodu sanrim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buda benden olsun" LTWC-CGDH-9X9X-QMXN-6QEC "
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marwo

Buda benden olsun" LTWC-CGDH-9X9X-QMXN-6QEC "

Teşekkür ederim Marwo, key aktif
  • Beyler doğu ırklarından ferre denedim pek hoşuma gitmedi.

Ama haranianlara hayran kaldım. Çöl ortamı olmasına rağmen müthiş güzel bir atmosfer hissettim oyunda.

Batı ırklarını çok klasik buldum şuan batı ırklarına acayip soğuk hissettim kendimi gerçi guild için batı ırklarını seçmek zorunda kalma gibi bir durum oldu, girmeye niyetlendiğim guild batı ırklarından ama sanırım sevmediğim karakterlerle oynarsam bir zevki kalmaz diye düşünüyorum.

o sebeple doğu adası guildlerinden birine girmeyi düşünüyorum şuan. oyunu benim gibi yeni oynayan arkadaşlarla takılabiliriz. steamden ekleyiniz: zaris
  • beyler fazla beta 2 keyi olan varsa pm atabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

Beyler doğu ırklarından ferre denedim pek hoşuma gitmedi.

Ama haranianlara hayran kaldım. Çöl ortamı olmasına rağmen müthiş güzel bir atmosfer hissettim oyunda.

Batı ırklarını çok klasik buldum şuan batı ırklarına acayip soğuk hissettim kendimi gerçi guild için batı ırklarını seçmek zorunda kalma gibi bir durum oldu, girmeye niyetlendiğim guild batı ırklarından ama sanırım sevmediğim karakterlerle oynarsam bir zevki kalmaz diye düşünüyorum.

o sebeple doğu adası guildlerinden birine girmeyi düşünüyorum şuan. oyunu benim gibi yeni oynayan arkadaşlarla takılabiliriz. steamden ekleyiniz: zaris

elflerin yesillik ortami da guzel, ayrica hanhi swde
    basladin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

quote:

basladin

hocam çok karışık server olayımda. ilk ferre açtım shagatin (yanlış yazmış olabilirim) sonra baktım server çok kalabalık ve ferreyide beğenmedim.

gittim haranian açtım daha low popülasyon bi server ama serverların ismini tam ezberleyemedim. ondada az önce 11 level oldum bıraktım.

oyun gerçekten çok güzelmiş ya ben bu kadarını beklemiyordum. beta olduğu için şuan oyunda çok kasmadan temel şeyleri öğrenmeye bakıcam skill ağaçlarıdır laborlardır craftıdır. bunları kapıp release zamanına hazır olmayı amaçlıyorum.

steam varsa ordanda müsait zamanlarda görüşürüz.

• arkadaşlar fazladan beta keyi olan var ise pm atabilir mi lütfen?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

quote:

basladin

hocam çok karışık server olayımda. ilk ferre açtım shagatin (yanlış yazmış olabilirim) sonra baktım server çok kalabalık ve ferreyide beğenmedim.

gittim haranian açtım daha low popülasyon bi server ama serverların ismini tam ezberleyemedim. ondada az önce 11 level oldum bıraktım.

oyun gerçekten çok güzelmiş ya ben bu kadarını beklemiyordum. beta olduğu için şuan oyunda çok kasmadan temel şeyleri öğrenmeye bakıcam skill ağaçlarıdır laborlardır craftıdır. bunları kapıp release zamanına hazır olmayı amaçlıyorum.

steam varsa ordanda müsait zamanlarda görüşürüz.

shatigon cbt1den kalma, sen asil o serveri cbt1 acilisinda gorecektin, questi verebilmek icin insanlar tek sira yapiyodu :d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu oyunu bi ingilizce yapamadım denemedigim şey kalmadı 4 5 defa indirmemde cabası en iyisi beklemek tmm ingilizcem de yok belki ama en azından çeviririm veya bi şekilde hallederdim aptal firma yada artık kim sorumluysa
  • quote:

Orijinalden alıntı: D4nte

Şu oyunu bi ingilizce yapamadım denemedigim şey kalmadı 4 5 defa indirmemde cabası en iyisi beklemek tmm ingilizcem de yok belki ama en azından çeviririm veya bi şekilde hallederdim aptal firma yada artık kim sorumluysa

Oyunun avrupa 2.kapalı betası açıldı siz niye hala ingilizce yapmakla uğraşıyorsunuz anlamış değilim bize ulaşırsanız key bulabiliriz sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinqofwar

quote:

Şu oyunu bi ingilizce yapamadım denemedigim şey kalmadı 4 5 defa indirmemde cabası en iyisi beklemek tmm ingilizcem de yok belki ama en azından çeviririm veya bi şekilde hallederdim aptal firma yada artık kim sorumluysa

Oyunun avrupa 2.kapalı betası açıldı siz niye hala ingilizce yapmakla uğraşıyorsunuz anlamış değilim bize ulaşırsanız key bulabiliriz sanırım

hangi serverde sin?
  • 'Shatigon' server ismi beklerim team speak adresine gelirsen takılırız akşam birlikte.
  • quote:

quote:

nasıl ing. oynayabilirim bu oyunu peki yardımcı olurmusun nereden indirmem gerekli
  • Oyunun avrupa sunucusunun kapalı betaları başlıyor gelip oynaya bilirsiniz elimizde key de kaldı sanırım verebiliriz.
    Team Speak 3 adresi : ts.archeage.bz:3103
  • Öyleyse oyunu normal mail.ru üzerinden indirip Shatigon şu servere girdigimde dil sorunu halledilmiş oluyor dogrumu anladım acaba yada nasıl bi yol izleyecegimi yazarsanız çok iyi olur indirme konusunda akk dolu akşama anca iner bi an önce başlatayım indirmeyi :)
  • Hayır rusya yı unut arkadaşım avrupa serverinde oynuyacaz artık avrupada oynuycaksın rusya öldü team speak gel anlatırım ben sana olayı ...
  • quote:

Hayır rusya yı unut arkadaşım avrupa serverinde oynuyacaz artık avrupada oynuycaksın rusya öldü team speak gel anlatırım ben sana olayı ...

Ben geldim kanalınıza yalnız mikrofonum yok benim kanaldaki nick= D4nte
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.