Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

OBT hakkında bir bilgim yok!
  • Oyunu indirdim ama oyun hakkinda hic bir bilgim yok. Ne video izledim ne yorum okudum 1 2 gun once gordum bir deneyeyim bakalim dedim:) betada server secimi falan var mi? Topluca oynayacak arkadaslar varsa aralarina katilabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son 2,5 saat beyler :D

en çok sistemim nasıl kaldıracakmı kasacak mı onu merak ediyorum
  • elinde fazla beta key hesabi olan warsa altakı hesaba gonderebilirmi
    cruentisz@outlook.com
  • beyler kapalı betadan sonraki adım açık beta olmuyor mu ?
    yanlış biliyorum galiba
  • kapalı betanın kaç tane olacağı belli değil. Öyle ilerler beta süreçleri. Kapalı Beta - Açık Beta şeklinde.
  • Bu oyun bana ultıma gunlerımı hatırlattı 8-9 sene oynadım be bu oyun bana cpok ultımacı geldı :D

Ultıma severler buraya
  • Daha önceki gibi başlangıç videosundan sonra masa üstüne dönüyor Benim gibi sorun yaşayan var mı ?
  • şuan bende network timeout veriyor :D
  • Oyun daha açılmadı daha doğrusu yoğunluktan açılamadı :) Herkeste aynı sıkıntı var.
  • Saat 9'a ertelendı arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyclomoteur

Daha önceki gibi başlangıç videosundan sonra masa üstüne dönüyor Benim gibi sorun yaşayan var mı ?

bende aynı sorunu yasadım ama simdi play de çıkmıyor offline yazıyor yine
  • knight online yöneticileri bile zamanında yeni sw açarlarken böyle olmazdı
  • girebilen var mı

bu arada benim e-mail adresime mesaj geldiği için key kullanmadan oyunu indirdim keye gerek yoktu glyph indirme linki vardı ordan oyunu indirdim keye ihtiyaç var mı yoksa ?
  • Arkadaşlar BETA nın anlamına bakın sonra burda yorum yazın.
  • başlangıç videosunda atıyor çözüm bulabilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeeMTR

Bu oyun bana ultıma gunlerımı hatırlattı 8-9 sene oynadım be bu oyun bana cpok ultımacı geldı :D

Ultıma severler buraya

Oyun eger ultima gibiyse alir basini gider:) hirsizlik falan var mi acaba. Daha giremedim oyuna malesef :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinde beta 2 key olan varsa kutuyu yeşillendirebilirmi :)
  • Oyuna giriliyor şuan
  • Beyler oyunu 2,5 saattir oynadım böyle bi kalabalık hayatımda görmedim ben adım atacak yer yok dsdasadsdas

Neyse şimdi şunu anladım. Bu oyun için en kötü bi i3 işlemci 7850 ekran kartı lazım.

bende 7770 ekran kartı e6500 dual core işlemci var ve oynamak tam anlamı ile işkence.

şimdiden i5 işlemci bakmaya başladım piyasadan.

oyunu zar zor oynasamda ve daha anca ilk başlagıç görevleri yapmama rağmen oyun dinamiklerini, dünyasını, vesairesini beğendim. bu oyun tutar ve tuttu zaten.

oyun komple çıkıncaya kadar sistemimi toparlamam lazım.

1024 çözünürlük ve low yapmama rağmen oyuncunun çok olduğu yerlerde 15fps alıyorum.

ama çok az oyuncu varken örneğin 2*3 oyuncu, ve açık vadilerde 60-70fps gördüm. kaldıki bu oyun öyle 2-3 kişi dışında insan görmeyeceğin tarzda bi oyun değil. sistemi kötü olanlar hemen başlasın sistemleri düzeltmeye. diğer şekilde oyundan tad alamaz ve bırakırsınız.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.