Şimdi Ara

Archer tartışması yine =)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet yeni server açılınca eger char satın almassam
    full ınt kasıcam bıkere archer olcak nuke acıyımmı acmıyımmı onu dusunuyom sımdı cold archer olursa ne bılım cold un nuku berbat yane =D diyomki ben hem cold hem fire gidim fire ın 43 tekı nukesı ıle meteoru acım dıyom 2 Fire nuke bi archer icin yeterli olurmu acaba bide el yakma fire mı olsun coldmu pVp yapıcam kesın yatar dıyolar ama ınt char pvp de ınt archerın coldumu fıremı etkılı olur acaba
    hm bide taktik pvp de şöle olucak cold olursa önce uzaktan bıraz hp sını yıcem donacak gelene kadar fıre nukelerı takıcam =D gelınce yatmıs olur herhalde
    bakıpta msj yazan veya yazmayan herkeze tesekkur ederım
    bu Resimdeki bowdan gaza geldim

Archer tartışması yine =)

• hevesini kırmak istemem ama o bow a sahip olmak epey zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 77-77 -- 19 Şubat 2007; 13:02:29 >
  • her zaman bow diodum bow kullandım her zaman ama ondan sora nuker olmayı denedim onun yanında glavie blade full str ne warsa denedim ama sword nukeri hiç bi char ile kıyaslamam ve artık ondan başkasınıda kullanmam en iisi sword nuker
  • quote:

her zaman bow diodum bow kullandım her zaman ama ondan sora nuker olmayı denedim onun yanında glavie blade full str ne warsa denedim ama sword nukeri hiç bi char ile kıyaslamam ve artık ondan başkasınıda kullanmam en iisi sword nuker

sword + shield olarak aynı lwl spear nuker ile karşılastım ... ikimzde giysisz elimz de bnm npc malı onn ki +3 tek fark bu amaç adamın tek atabilip atamayacağını ölçmek ... ve hp m den 500 hp fazla crit vurdu ...

nuke atınca da o civarlarda vurdu ...
  • bowcuyla sadece görev kasarsın bi da traderlik yaparsin
  • harika farmlı bi okçu oyunun en harika adamı olabilr yok pvp de yattı yok hunter kesti bu okçuymuş zaten lamer dienlere sozum harika statlar ve skilleri süper bir okçu kolay kolay yatmaz aksine herksn bildii gibi en hızlı kasan bi builddir archerlar (bot-nuker den sonra bkz:karakoram) yok silahı bilmemne sosun falan bunlar onemlı diil tabi ilerde 64 te falan bi +3 alın canım okadarda dıkıl

• Char int olacak...
    Bow kullanacak...

Bence sen o charı açmadan sil...
  • eğer full int olacaksan onun yerine sword kullansan daha iyi olur yani demek istediğim şu ki;full int bow açacağına full int sword aç yada onun yerine full str bow aç?
  • Bakalım ne olacak.Yeni severde açaçağız bir full str+bow.Full int bow kullanan bir karakterde mevcut. Yapacağız bir karşılaştırma el mi yaman bey mi...Cold + Fire + Lighting üçü ile test edeceğiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xx$@h!Nxx

her zaman bow diodum bow kullandım her zaman ama ondan sora nuker olmayı denedim onun yanında glavie blade full str ne warsa denedim ama sword nukeri hiç bi char ile kıyaslamam ve artık ondan başkasınıda kullanmam en iisi sword nuker

Senin lvl inden 3 5 lvl asagıda strongla tek koyarım block yapmassa, düşüncen çok saçma, sro da eğer bir charın öteki bir chardan üstünlüğü olsaydı, oynayıcıya bilmem kaç farklı KARAKTER sunmazlardı. Herke bunu böyle bilsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr.CoWbOy

Char int olacak...
    Bow kullanacak...

Ya bırak ya sanki SRO yu yapan sensin, böyle boş konuşmayın. Bende de iki tane char var, 1- Str bow cool, 2- İnt bow fire-light-cool, İnt charı öyle ir alchym den geçirdimki, blade in yaptıgı atackla benim yaptıgım atack aynı hatta geciyor.

Bu oyun normalinde tamamiyle kişinin hayal kurarak charını yönetmesidir. İnanmayanlara SParTA serverinde beklerim, charı göstermek için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LnMsTr

quote:

Char int olacak...
    Bow kullanacak...

Ya bırak ya sanki SRO yu yapan sensin, böyle boş konuşmayın. Bende de iki tane char var, 1- Str bow cool, 2- İnt bow fire-light-cool, İnt charı öyle ir alchym den geçirdimki, blade in yaptıgı atackla benim yaptıgım atack aynı hatta geciyor.

Bu oyun normalinde tamamiyle kişinin hayal kurarak charını yönetmesidir. İnanmayanlara SParTA serverinde beklerim, charı göstermek için.

LafLarına dikkat et.. bu 1...

Senin 2 charın olmuş olabilir ben en az 10 char iLe oynadım.. ayrıca sparta da levelin kaç merak ettim bi char kasiim da görüşelim? ama büyük bi iddia koyuyosan?

töbe töbe.. ne diye yazarım ki ben bu foruma...

• açmadan kapa
  • quote:

Orjinalden alıntı: badblood1903

açmadan kapa

yane
    Cunku
    Spear olsa KLAICI GUCLER de her 10 lvlde bir artan özleliği can vermesi var
    Sword oLsa Block Sansı var
    Ama BOW nUker olsa Bowun kalıcı özelligi ne yaw :) Mind midir neyse neye yarıyor :))
  • quote:

Char int olacak...
    Bow kullanacak...

Aynen katılıyorum kardeşim sen delirdin mi ? HP silahı olan bişiyi sen nasıl MP olacak bi adamda kullanırsın

Asla olmaz Olamazda zaten

Haa su ok meselesine gelince sans işi belki yaratıktan duşer

• bow şu işe yarıo. fuul str bow faworimdir. pvp de sword shılde hiç şansıl olmadı. lvler eşit 32 vs 32.şimdi tekrar bi bow açtım.farmdayım. farmım bitsin 9 gap kendi lvl limdeki gelsin
  • yaw kardes bncede açmadan kapa çunku; intçi olunca mag. attack yapacan . en yuqseq mag. attack da speardadır.he ama kalkan kullanmaqta istiom diosan sword da çoq ii .. he belqi bow 30 lwl e kdr bi çare .ama daha sonrasında kendinde gorup spear yada sworda donmeq isteyeceğine eminim)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.