Bildirim
ARCHER VR300 DNS SORUNU! - TURKNET
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Her ne kadar kablolardan nefret etsem de, kablolu bağlantıyı denedim bugün. Henüz 1-2 saat oldu fakat Online oyunlardaki ping fırlamaları kesilmiş görünüyor. İnternette gezinirken ufacık takılmalar var zannedersem normal. Fakat o sarı ünlem hala orada.
Açıkçası sırf o ünlem gitsin diye ayarları kurcalamaya pek niyetim yok, ancak yarın bir gün ping sorunu tekrar baş gösterirse mutlaka deneyeceğim.
Yardımınız için çok teşekkür ederim, iyi forumlar.
-
Kardeşim sorun türknette değil sorun Archer serisi tplink modemlerde sorunlu firmware var bunu çinle iletişime geçip dile getirdim çözümü yok.Dsmart kullandım ondada yapıyordu ttnet kullandım ondada yapıyor modemi değiştir. -
pppoe ayarlarını elleme, normal dns ayarı dhcp ayarlarının olduğu sayfadan yapılır. -
Haydaaa. Modemden şüphelenmiştim ama yeni aldığım için hiç ihtimal vermemiştim... Bu kötü oldu. -
Bu forumda çoğu kullanıcı bunu yaşadı bir tane abimiz iş yerinde yaşadı sıfır kutudan çıkarttığım modem bana dns manüel ayarlayın diyor şaka gibi.Beta firmware kullanıyorum bunda olmuyor yada daha az oluyor kurtul tplinkten.quote:
Orijinalden alıntı: yusuffcakal
Haydaaa. Modemden şüphelenmiştim ama yeni aldığım için hiç ihtimal vermemiştim... Bu kötü oldu. -
Hocam bu sorunu çözebildiniz mi nasıl bir yol izlediniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X