Şimdi Ara

TP-Link Archer VR-300 VDSL & ADSL Modem Router

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
5.241
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.a101.com.tr/elektronik/tp-link-archer-vr-300-vdsl-adsl-modem-router/ ---- 329 TL
    şuan sepet indirimi ile 299 TL gelmektedir.
    Piyasaya göre uygun fiyat.

• Kronik sorunlu bu modem alıp iade etmiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldın mı sen reis? Al artık birini :D Vallahi bak hepsi aynı inan bana :D
  • Wjéasz kullanıcısına yanıt
    kronik sorunu neydi, bende bağlantı koparıp ışıklarını aynen yakıyordu. iade edemedim bir türlü. firmware update yaptılar, malesef düzeldi sorunu yok...

almayın beyler. gidin ttnetin şu dandik modemlerini alın. 5 anten var, antenler 5dbi.. ttnetin dandik modemlerinin kapsama alanı daha iyi.bu modemin bana faydası bi 5g özelliğinin oluşu. fakat +sı varmı, hayır yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kddrh

Aldın mı sen reis? Al artık birini :D Vallahi bak hepsi aynı inan bana :D
    ben aldım amazon'dan . amazonapp25 kullandım asus aldım gördüm paylaşayıım dedim. geçen mediamarkette elime aldım biraz basit duruyor tplink ama fiyat uygun gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugursaglam61

kronik sorunu neydi, bende bağlantı koparıp ışıklarını aynen yakıyordu. iade edemedim bir türlü. firmware update yaptılar, malesef düzeldi sorunu yok...

almayın beyler. gidin ttnetin şu dandik modemlerini alın. 5 anten var, antenler 5dbi.. ttnetin dandik modemlerinin kapsama alanı daha iyi.bu modemin bana faydası bi 5g özelliğinin oluşu. fakat +sı varmı, hayır yok.
    Hocam link verme şansınız var mı?

• Tplinkten çöp dahi almam. Gerçi çöpü alıp ne yapacaksam. 2 farklı modem kullandık. Habire kopmalar oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • serichelli kullanıcısına yanıt
    amazon
    ASUS DSL-AC750 DualBand-Ebeveyn Kontrol Destekli-DLNA-VPN-ADSL-VDSL-FiBER-Modem Router
    https://www.amazon.com.tr/90IG0471-BO3110-Ebeveyn-Kontrol-Destekli-DLNA-VPN-ADSL-VDSL-FiBER-Modem-Router/dp/B07BHS87JR

Bu ürün şef , kupon olarak amazonapp25 kodunu girin alın çiçek gibi :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• tplink adamı ruh hastası eder...
    umarım kendilerini geliştirmişlerdir en son 2 yıl önce kullandım
    network işleri için cihazlarını kullandıgım firma tplink ile anlaşma sagladıgı için mecburen kullandım 1 yıl ürünlerini
    tabiri caizse çöp oğlu çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: byturkuaz

amazon
    ASUS DSL-AC750 DualBand-Ebeveyn Kontrol Destekli-DLNA-VPN-ADSL-VDSL-FiBER-Modem Router
    https://www.amazon.com.tr/90IG0471-BO3110-Ebeveyn-Kontrol-Destekli-DLNA-VPN-ADSL-VDSL-FiBER-Modem-Router/dp/B07BHS87JR

Bu ürün şef , kupon olarak amazonapp25 kodunu girin alın çiçek gibi :)
    Yapma hocam şöyle şeyler

• her modem konusunda kronik sorunlu diye laf atılıyor, düzgün model yok mu piyasada? keenetic extra alacaktım hazır trendyolda 500/100 varken onun konusunda da aynı yorumlar var, 5650'yi değiştireyim diyorum düzgün wifili bir model ile ama bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Yapma hocam şöyle şeyler

Alıntıları Göster
    al gitsin Pi :)

@b0ni , herşeye öyle diyorlar ama ne bileyim gittim asusa baktım kaliteli duruyordu. ne kadar kötü olabilir ki ama 5650 nin övüldüğü kadar başka modem görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byturkuaz -- 29 Eylül 2020; 21:54:3 >

• byturkuaz kullanıcısına yanıt
    Kendimi keenetic omni dsl için hazırladım. Bilemiyorum bu nasıl olur. Araştırma, kıyaslama aşamasını bir atlatmam lazım. Öneri için teşekürler. Bakinayim bir

Ekleme: Forumu araştırdım biraz. Modemi daha almadan çekim sorunu oluştu hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 29 Eylül 2020; 22:31:24 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    zyxel modelleri incele
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Ayni durumdayim. Bir modemede 800tl vermek içime sinmiyor. Tp link 2.el telekom modem aldim 100₺ gayet iyi ama tek sorunu oyunlarda birisi modeme bağlanınca vs ping çıkıyor.

• Vodafone kurdu bi modem ac1200 veya ac1300 özelliği olması lazım gayet iyi modemmiş beğendim. Tenda Ac1300 wifi aldım bide başka odadan kapı falan kapalı 47.5/7.5 alıyorum kabloyla aynı. Paketim 50/8 Vodafone dan memnun kaldım baya modemde 190a geliyor sanırım 24 ay 7.9

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Modem arayanlara Keenetic öneririm ben air aldım giriş seviyesi 280lira cıvarı,her hangi keenetic modem daha alırsanız tüm cihazları arasındada Wifi mesh yapabilme avantajı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugursaglam61

Ev uzunlamasına olduğu için iyi çeker diye aldım o tamamen tırttı vallahi ttnet modemi daha iyi çekiyor

WiFi kopuyordu sürekli güncelleme vs denedim olmadı

• Aynı modelden kullandım. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kronik sorunları var. Isınma başta olmak üzere. Bağlantıda günde 4-5 kere kopma yaşayabilirsiniz. Bu durumdan dolayı. Almadan önce kesinlikle araştırılması gerekiyor.
  • Şu model nasıl beyler. İyi gibi sanki?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.