|
TP-Link Archer VR-300 VDSL & ADSL Modem Router (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: serichelli
Hocam link verme şansınız var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Wjéasz
Ev uzunlamasına olduğu için iyi çeker diye aldım o tamamen tırttı vallahi ttnet modemi daha iyi çekiyor
WiFi kopuyordu sürekli güncelleme vs denedim olmadı
Alıntıları Gösterşuan başka eve taşındım. 3. kattayım. arabama binince net çekmiyor. eski modeme geçtim. artık arabada 2 diş çekiyor. çöp almışım, birisi alacam dese keyifle verecem.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 6 Ekim 2020; 12:23:16 > -
ttnet artık dual bandlı 2.4g/5g modemler satıyor gidin onlardan alın.
-
Ben de 5650'den geçiş yaptım extra dsl'e gayet memnunum.Bazı kullancıılarda turuncu ışıkta kalma duydum o kadar.Onun dışında stabil kanalda kalırsanız pek sorunla karşılaşmazsınız.
-
Ocak ayında amazondan 159 TL'ye almıştık. Tabii saniyeler içinde tükenmişti
Konusu ;
https://forum.donanimhaber.com/yaniyor-tp-link-archer-vr300-wireless-vdsl-adsl-modem-router-867-mbps-159-tl--141535427
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lan çıkış 2 tane mi hakikaten? Bana 3 lazım :)
Zaten zamlandı pahalı suan bence
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
tp-link almayın aldırmayın, elimdeki archer vr200 modemin wifi sorunu var aldığımdan beri aynı, canı sıkıldığı an wifi gidiyor ama ışıklar falan v.s yanıyor ama wifi yok, abimde asus var sıkıntısız kullanıyor kaç yıldır
-
quote:
Orijinalden alıntı: byturkuaz
ben aldım amazon'dan . amazonapp25 kullandım asus aldım gördüm paylaşayıım dedim. geçen mediamarkette elime aldım biraz basit duruyor tplink ama fiyat uygun gibi
Alıntıları GösterHangi modelini aldin. Bende Ac51 aldim hic memnum degilim. Turktelekomun verdiği Zyxel cok daha iyiydi fakat ekmeğini yiyince Asus aldim cok pişmanım.
Ac750 , memnun etmeyen yönü nedir sizi acaba ,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byturkuaz -- 8 Ekim 2020; 7:21:50 >
quote:
Ac750 , memnun etmeyen yönü nedir sizi acaba ,Çekim kalitesi, kopma problemi, nedeni bilinmeyen anlık bozulmaları.
Bendeki 2.4 ghz bağlantıda sorun mu var bilmiyorum ama telefonla bağlanınca şarjı çok gidiyor ve laptopla bağlanınca bağlantı olmasına rağmen internet gidiyor bir süre sonra geliyor bu yüzden yönlendirici kullanıyorum.quote:
Ac750 , memnun etmeyen yönü nedir sizi acaba ,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu şekilde bir sorun hic yaşamıyorum , firmware güncellemesi dener misiniz bi . Sasırdım açıkçası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byturkuaz -- 8 Ekim 2020; 14:0:50 >
bu modem de snr ayarlaması yapabilen var mı?
-
Tplink de yok diye biliyorum
quote:
Tplink de yok diye biliyorumhocam hat hızım 54-64 arası 50 mbs sabitlediler akşamları kopmalar oluyor..servis sağlayıcı 46--48 mbs de sabitlerse hiç br sorunum kalmayacak ama yapılamıyormuş direk 35 mbs tanımlıyor..hız düşsün istemiyorum snr ile bu hızı ayarlayabileceğim bir modem arıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X