< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
TP-Link Archer VR-300 VDSL & ADSL Modem Router (3. sayfa)
-
-
asus ac 750 yi modem xiaomi ac2350 yi router olarak kullanıyorum. (evet asusun sinyal kalitesi biraz düşük ve stabil olmadığından router kullanıyorum) Ama hiç kopma vs yaşamadım 3 aydır. Tek eleştirilecek noktası gigabit port olmaması bence.
4 -4 lük modem isterseniz bu 40-50 dolara olmuyor. 150 doların üzerine çıkın orada hakikaten cihazlar kaliteli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vesaire86 -- 10 Ekim 2020; 15:57:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: byturkuaz
Keenetic de snr ayarı mevcut , Asus da da mevcut diye biliyorum ama araştırmak lazım . . Hat değerlinizi Türk Telekom ise güncelletin kopmalar olduğu saatlerde . Arayıp hat değerlini guncelletin lütfen derseniz yardımcı olurlar , ama koptuğu saatlerde yaparsan düşürmüş olur sistem ama çok çok düşürebilir , sonra çok uğraşırsın yükseltmeye :))tşkler hocam asus modem aldım bakalım...hocam benim hat stabil 48 mbs kaldırır ama 51122(50 mbs) sabitliyorlar akşamlarıa arada kopma oluyor servis sağlayıcıyı aradığımda direk 35 mbs indiriyorlar 45 mbs vs ara bir değer yok...şimdi asus modem geldiğinde hızı 75 mbsye çıkartacağım hat değerlerim az daha iyileşecek ve bence snr ayarıyla 50 mbs rahat kullanacağım...geceleri de 56 mbs alırım gibi
tplink vr300 1 aylık cihaz var yeni modemim geldiğinde bir sorun olmazsa vr300 modemi satarım :d
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X