Şimdi Ara

Archerda Yüzüklerin damageye bir etkisi var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Posion dışındaki birçok elemental attack bonusunun itemlarda fazla olduğu gibi birçok itemında o elemental bonuslara verdiği resistin fazla olduğunu göz önünde bulundurmak lazım. Örnek veriyorum 90 posionu olan bir silah karşı en fazla Posion resist veren item 50 resist verirken, 110 Flame Dmg ı olan bir itema 200 Flame resist veren itemlar var. Bence Posion, her zaman en güzel attack elementali. Tabii bu şahsi gözlemlerime dayanarak söylediğim şahsi bir fikirdir ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToTeM

Posion dışındaki birçok elemental attack bonusunun itemlarda fazla olduğu gibi birçok itemında o elemental bonuslara verdiği resistin fazla olduğunu göz önünde bulundurmak lazım. Örnek veriyorum 90 posionu olan bir silah karşı en fazla Posion resist veren item 50 resist verirken, 110 Flame Dmg ı olan bir itema 200 Flame resist veren itemlar var. Bence Posion, her zaman en güzel attack elementali. Tabii bu şahsi gözlemlerime dayanarak söylediğim şahsi bir fikirdir ...

Fresh mind olmasa hak verilebilir. Biraz oyuna hakim priestler fresh mindsız dolaşmaz, dolaştırmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: F-G

quote:

Orijinalden alıntı: collossus

PVP serverda tarafımdan denenmiştir bir etkisi görülmemiştir.

orası pvp

Pvp dediği ko empiredir . Yani o zamanda rof vardı ımır shio flame ring vardı Yani temiz bir myko pvp de yaptığınız tüm denemeler uskodaki ile aynıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur2266

quote:

quote:

orası pvp

Pvp dediği ko empiredir . Yani o zamanda rof vardı ımır shio flame ring vardı Yani temiz bir myko pvp de yaptığınız tüm denemeler uskodaki ile aynıdır.

oyunun orjinali knight empire dır.
    o senin oynadığın temiz myko server dediğin servera o itemler sonradan eklenmiştir o zamanlarda ft itemleri vardı. imir ,shio bifrost itemleridir rof zaten fire drake ile gelmiştir

sen fire drake ile karıştırmışsın kısaca f.d. ile k.e. farklıdır işlevselliği aynı olmayabilir sonradan eklenen itemlerin (ki bana kalırsa değil zaten)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolga -- 30 Ekim 2010; 19:33:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AkıcıKrema

2 tane old imir ring aldım , legoları +1lemeden once , adamlara attıgım damagede hiçbir değişiklik goremedim , hatta legonnaire bandlarla en azından bazı acıklarım kapanıyor hp , resist , def gibi acıklar legoları +1lemeye karar verdim

Mantikli olanda bu zaten. Sen imir, shio takarsan o lightning , glacier skilleri hic bir iste yaramaz sadece 62-66 skillerinde etkisini görürsün. Gereksiz bir hareket
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR

quote:

Orijinalden alıntı: AkıcıKrema

2 tane old imir ring aldım , legoları +1lemeden once , adamlara attıgım damagede hiçbir değişiklik goremedim , hatta legonnaire bandlarla en azından bazı acıklarım kapanıyor hp , resist , def gibi acıklar legoları +1lemeye karar verdim

Mantikli olanda bu zaten. Sen imir, shio takarsan o lightning , glacier skilleri hic bir iste yaramaz sadece 62-66 skillerinde etkisini görürsün. Gereksiz bir hareket

Elimde +8 eb oldugundan , 66 skilinde zaten sorun yasamıyorum pek fazla , ataga yüklendiğim için iyice , rol veya lego hariç charı toplayacak yüzük yok o yüzden mantıksız bir sçim olacakmıştı , şimdi gayet güzel char

• quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur2266

quote:

quote:

orası pvp

oyunun orjinali knight empire dır.
    o senin oynadığın temiz myko server dediğin servera o itemler sonradan eklenmiştir o zamanlarda ft itemleri vardı. imir ,shio bifrost itemleridir rof zaten fire drake ile gelmiştir

sen fire drake ile karıştırmışsın kısaca f.d. ile k.e. farklıdır işlevselliği aynı olmayabilir sonradan eklenen itemlerin (ki bana kalırsa değil zaten)

USKO şu anki pvp server

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.