Şimdi Ara

Archerda Yüzüklerin damageye bir etkisi var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya mesela Enion bow taktığımzda elimize , yüzük olarak imir ringi tercih etmek damageyi ne kadar değiştirir ? veya damageye bir etkisi var mıdır ?

• yok
  • bir etkisi yok. O ringlerin üzerinde yazar zaten . Mageler için falan filan diye.
  • bilmeyen arkadaşlar kolpalamış gene.

chitin bow taktıgını varsayalım. flame ring taktıgında attack olarak character ekranında bi farklılık göstermez. ama vurdugun damageler değişir.

windforce takan bi roguenin +1 flmae ring tercih etmesi doğrudur mesela. hem dex veriyor, hem 35 flame damage
  • quote:

Orijinalden alıntı: F-G

bilmeyen arkadaşlar kolpalamış gene.

chitin bow taktıgını varsayalım. flame ring taktıgında attack olarak character ekranında bi farklılık göstermez. ama vurdugun damageler değişir.

windforce takan bi roguenin +1 flmae ring tercih etmesi doğrudur mesela. hem dex veriyor, hem 35 flame damage

yüzüklerin özelliklerinde yazıyo bi kere sadece mageler için olduğu asıl kolpalayan sensin
  • ice shot , lighting shot skillerinde işe yarayabilir
  • quote:

bilmeyen arkadaşlar kolpalamış gene.

He yav sorma iyi kolpalamışın
    Arkadaşım o ringler elemental damageye etki eder yani senin lightning glacier skillerin varsa onlara etki eder. İmir takarsan enion bow ile sadece 66 skili daha iyi vurur. Helenidle 62 skili. Bunun gibi. Yani çok gereksiz bir hareket

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bna oyunda birisi , +8 helenid takıyorum , dual +3 shio takıyorum , bu yüzden helenidden gelen 100 glacier damage ve shiolardan glen 150 glacier damage ile , 250 glacier damage oluyor , bu sayede %25 daha fazla damage atıyorum filan dedi o yüzden sizlere sorma gereksinimi duydum , bende sizler gibi etkisiz oldugunu sanıyorum, tşk ederim hepinize.
  • Edana'dan IITHYPHONII'u bilen bilir. adam kendi söyledi bana. rol +3 olmasına rağmen rof +0 takıyorum çünkü verdiği flame damage sayesinde faha fazla vuruyorum die. o itemlere sahip ve 6 yıldır edanada legal okcu olan adam bilmiyor da siz biliyorsunuz.

tamam sizsiniz
  • Tartışmaya gerek yok, Imir, flame veya shio ringi olan bir arkadaş yeni bir yan char açar, 1 lvlda yüzüğü takıp worme atack yapar warrior veya priestle.30-35 arası bir damage görüyorsa vardır o damagelerin bir etkisi. Zaten mage dışında classlara etkisi varsa elindeki itemin hangi elemantal damage'e sahip olduğu önemsizdir.Yüzük kendi etkisini gösterir.Demek istediğim dual sharlı bir asas da ımir ring kullansa damageler farkeder.Bende merak ettim deneyebilcek arkadaş varsa memnun oluruz :)
  • quote:

Edana'dan IITHYPHONII'u bilen bilir. adam kendi söyledi bana. rol +3 olmasına rağmen rof +0 takıyorum çünkü verdiği flame damage sayesinde faha fazla vuruyorum die. o itemlere sahip ve 6 yıldır edanada legal okcu olan adam bilmiyor da siz biliyorsunuz.

tamam sizsiniz

Denemesek tamamda bizde archer oynadık...
  • siz beni anlamıyosunuz ama.

ben vurdugu damage artarı şu yönden savunuyorum. elindeki silah flame ise flame veren bi ring taktıgında fazla vurursun diyorum.
  • Tabikide etkiliyor.Wormde 30 atack falan vermez sallamayın.1 k atack yaparsan sana 1030 vurdurur.Olay bundan ibaret 30 atackta çok önemli dğeil bence.
  • +8 Eb aldım o yüzden sordum imir filan takyım mı diye , legolarla devam etmek mantıklı olacak galiba yola , sorun olsun istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: baho038

Tabikide etkiliyor.Wormde 30 atack falan vermez sallamayın.1 k atack yaparsan sana 1030 vurdurur.Olay bundan ibaret 30 atackta çok önemli dğeil bence.

Worm vb. mobların resistleri olmadığından elemental damage'iniz direkt olarak vuduğunuz damage'e yansır.1 lvlda worm'e ilk item'ınızla 3-4 damage vuracağınızdan 1 yüzük takılıyken (eğer direkt olrak etkisi varsa) 30-35 damage vurmanız gerekir.
    Ben bunu merak etmiş ve bi arkadaşımdan denemesini istemişim, sense salladığımı söylemişsin.
    Eğer senin söylediğin şekilde bir etkisi varsa her R attack ve skillde 30ar damage eklenir ki tabi resiste göre değişir bu damage.Zaten 200-300 R attack'ı olan bi asas için çok önemli bi ek damage olur. Burdan da senin düşünmeden yazdığını ve amaçsızca muhalefet olmaya çalıştığını anlıyoruz. Saygılar.

• Arkadaslar Acıkca sorayım o zaman , +8 EB'nin yanına +2 , +1 imir ring mi alaym , yoksa +1 Dual Legonnaire Band mı ?
  • lego
  • PVP serverda tarafımdan denenmiştir bir etkisi görülmemiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: collossus

PVP serverda tarafımdan denenmiştir bir etkisi görülmemiştir.

orası pvp
  • 2 tane old imir ring aldım , legoları +1lemeden once , adamlara attıgım damagede hiçbir değişiklik goremedim , hatta legonnaire bandlarla en azından bazı acıklarım kapanıyor hp , resist , def gibi acıklar legoları +1lemeye karar verdim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.