Forumdaş'lar şu programdan anlayanlar bi öne çıksınlarda bilgi alışverişi yapsak.Genelde ben bilgi alacağım ama olsun
quote:Orijinalden alıntı: cefatinn16 Forumdaş'lar şu programdan anlayanlar bi öne çıksınlarda bilgi alışverişi yapsak.Genelde ben bilgi alacağım ama olsun Onu bilmem ama Autocad-Solidworks için kanka arıyorum ben deZaten kullanıyorum ama kendimi daha da geliştirmek için iyice işli dışlı olmak gerekiyor.
quote:Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER quote:Orijinalden alıntı: cefatinn16 Forumdaş'lar şu programdan anlayanlar bi öne çıksınlarda bilgi alışverişi yapsak.Genelde ben bilgi alacağım ama olsun Onu bilmem ama Autocad-Solidworks için kanka arıyorum ben deZaten kullanıyorum ama kendimi daha da geliştirmek için iyice işli dışlı olmak gerekiyor. Autocad bilen kankan olabilirim :) Solidi de beraber geliştirelim :)
quote:Orijinalden alıntı: cefatinn16 quote:Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER quote:Orijinalden alıntı: cefatinn16 Forumdaş'lar şu programdan anlayanlar bi öne çıksınlarda bilgi alışverişi yapsak.Genelde ben bilgi alacağım ama olsun Onu bilmem ama Autocad-Solidworks için kanka arıyorum ben deZaten kullanıyorum ama kendimi daha da geliştirmek için iyice işli dışlı olmak gerekiyor. Autocad bilen kankan olabilirim :) Solidi de beraber geliştirelim :) İyi olur.Teamspeak üzerinden skyp üzerinden konusuruz da,işe nereden başlayacağız
quote:Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER quote:Orijinalden alıntı: cefatinn16 quote:Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER quote:Orijinalden alıntı: cefatinn16 Forumdaş'lar şu programdan anlayanlar bi öne çıksınlarda bilgi alışverişi yapsak.Genelde ben bilgi alacağım ama olsun Onu bilmem ama Autocad-Solidworks için kanka arıyorum ben deZaten kullanıyorum ama kendimi daha da geliştirmek için iyice işli dışlı olmak gerekiyor. Autocad bilen kankan olabilirim :) Solidi de beraber geliştirelim :) İyi olur.Teamspeak üzerinden skyp üzerinden konusuruz da,işe nereden başlayacağız mesela programlardan yaptığın çizimleri örnek olarak buraya yükle bi bakalım ardından bende bir kaç örnek koyayım