Şimdi Ara

<<Archlord Genel Rehber...>> (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
0
Favori
104.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben indirdim cannot access the logın server diyo nasıl çözücez???
  • eline emeğine saglık kardeş cok yardımcı oldu bu. ben de yeni başladım bu oyuna bundan önce 5 6 tane oyun değiştirdim hiç biri sarmadı bide arkadas bulamadım oyunda guild varsa bnide alır mısınız ismim: Caqo
  • bu oyunun patch lerini bulmak iyicene imkansızlaştı bi kaç sene önce bi şekilde bulup 1 ay kadar oynamıştım sonra yine patchler patatez olunca sinirden silmiştim şimdi yeniden yükledim ama oyunun firması satmış başka birine ordan oraya link var bilmem ne ama hiç bir bilgi yada ona benzer birşey yok resmen bizim devlet dairelerine döndmüş :D:D patch hatasını aynen yazıyorum biri yardımcı olsun :S

Cilent was not able to connect to the patch server.
    Please check the list below.(ne listesiyse kontrol edilcek )
    1.Patch server is currently being checked.
    2.Inter connection
    3.Please make sure Archlord has access through your Firewall.(firewall ımda bi sorun yok)

YARDIM EDİN DE OYNAYALIM ŞU OYUNU. :/
  • Şu an oynayan bir arkadaşımız varmıdır tkrr başlamak istiyorum ama 1 sorum olucaktı...
  • yha arkadaslar oyunda adam nasıl oturuyor
  • Archlord oynamayı düşünenler

Hiç bir şey eskisi gibi değil bu oyunda da olmadığı gibi örnek eskiden oyunda yüksek lvl li playerlar yoktu Wc çok ucuzdu örnek 1000 Wc 15.000.000 du şimdi 118 Wc 70.000.000 oldu herkes de Realm armorlar pargon,barom,shuta vs... sorc,mage,archer hariç kimse skill atmıyor adam gibi yani şunu demek istiyorum lvl 50 den sonra oyuna para dökeceksiniz ayda 100 tl gibi niye, özel itemlar suitler,lensler combi potlar falan

http://www.youtube.com/watch?v=wKr0Ka52tPk

izleyin anlarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: moriq

Archlord oynamayı düşünenler

Hiç bir şey eskisi gibi değil bu oyunda da olmadığı gibi örnek eskiden oyunda yüksek lvl li playerlar yoktu Wc çok ucuzdu örnek 1000 Wc 15.000.000 du şimdi 118 Wc 70.000.000 oldu herkes de Realm armorlar pargon,barom,shuta vs... sorc,mage,archer hariç kimse skill atmıyor adam gibi yani şunu demek istiyorum lvl 50 den sonra oyuna para dökeceksiniz ayda 100 tl gibi niye, özel itemlar suitler,lensler combi potlar falan

http://www.youtube.com/watch?v=wKr0Ka52tPk

izleyin anlarsınız

zaten her f2p oyunda bu var.

• ya aslında bakıyorum da grafik açısından gerçekten çok güzel bir oyun. ama ben oynadığım sıra çok lag vardı. şimdi bilmiyorum ama videolardan gördüğüm kadarıyla pvp de gelmiş oyuna sanırım. şu oyunu bi firma alıp biraz emek verse gerçekten iyi kazanır. ama firmaların heralde paraya ihtiyacı yok
  • oyunlarda tek düzelik kadar lanet bişey yok casting time (skill vurma süresi) 99 olsun bütün charlar aynı mage sorc archer kısacası ,gidin okey oynayın siz kasarken artık sizi rahat bırakmıyorlar pk gelip öldürüyo adam lvl 40 ama 2 shuta ring 1 karkaen necklace geziyor + full Wc(paralı itemlar) dediğim gibi her şeyin ilki güzeldir yeni başlayacak varsa önermem sinir harbinden başka bişey değil
  • minimum sistem gereksinimlerini yazar mısınız
  • beyler bu oyunda 1650/1080 çözünürlük ayarı yokmu yav

dierleri cok dandik oluyor bi peçi meçi yokmu su çözünürlük ayarı için :/
  • Arkadaslar oyunu doru duzgun krdm patch attım sonra webzen sitesinden oyuna girmek icin start dedim cliente start a basınca Client file Error diyor Yardım edermsnz?
    Oyunu silip yukledim ... Olmadi

<<Archlord Genel Rehber...>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamciKudurtan -- 22 Aralık 2010; 23:23:21 >
  • azimli adamların oyunu bu başlarda kolay görünsede hep aynı güçte kalmak sıkıyor ... ama çok büyük haz alıosunuz oynarken tavsiye edilir .. oyun sorun çıkarırsa kaldır gene kur
  • archlord oyuncuları benim 35 lwl elementalis war türk bi guild arıyorum eger msj mı gören varsa "Aigina01" beni eklesin lütfen
  • Arkadaslar bu basta event itemi olarak verilen toplayıcı Petler nerde satılıyor bilen var mı ?
  • arkadaslar dragon scion rehberi ariyorum yardimci olurmusunuz...
  • Dragon scion ne? Yeni bi class mı geldi oyuna?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerbatZ

Dragon scion ne? Yeni bi class mı geldi oyuna?

Yeni Irk
  • Peki yeni server varmı. Hazır yeni ırk gelmişken bi bakalım oyuna yeni server varsa
  • arclord private server acıl dı 1 günde 70 lvl kasabilirsiniz . burda omrunuzu curutmeyin
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.