Şimdi Ara

<<Archlord Genel Rehber...>> (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
0
Favori
104.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
Giriş

mmosite' varmış client.
  • oyunu indiriyorum şimdi can sıkıntısına. oyunu hala oynayan var mı, oyundaki durum ne, ortam nasıl?
  • Yop!
  • quote:

Orijinalden alıntı: butcher_tr

arclord private server acıl dı 1 günde 70 lvl kasabilirsiniz . burda omrunuzu curutmeyin

Private serverda user sıkıntısı var. Ayrıca item kasmak da büyük bir olay tabi serverına göre değişiyor ama offical serverda kasmamış birisi için private server çok büyük bir hayal kırıklığı olabilir. Oyunu webzen den önce de oynadım gayet güzel her zaman için sempati duyduğum bir oyun ama webzen oyunları item mall olayıyla çekilmez bir hale getiriyor. Eventleri güzel eğer kasmaya başladığında denk gelirsen.

• hala oynayan varmı oyunu :D
  • hala oynayan varsa veya yeni başlıcak varsa eklesin trko@webarsiv.com beraber oynarız :D
  • ben arada giriyorumda oynamıyorum kim var kim yok die bakıyorum bu aralar oyuna pek vaktim yok ama belki seneye geri devam ederim
    nick :gosp07 bu arada bu aralar yeni bi returned warrior event vardı bitti bugn, hediyeyi bekliyorum
    server Zian
  • Bi bakıyım dedim ama sitesine girmiyor hata veriyor sizdede girmiyormu ?
  • Beyler webzen ' de Archlord X (dev) olmuş bu oyun nedir ? Archlord dan farklı bir şey mi yoksa ona benzer ama yeniliklerle dolu bir oyun mu ?
    Bilgisi olan yazarsa sevinirim
  • hala oynayan var mı?
  • ben archonda oynuyorum
  • Valla çok güzel deil acıkcası basladıgım ilk gün bıraktım
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.