oyunu indiriyorum şimdi can sıkıntısına. oyunu hala oynayan var mı, oyundaki durum ne, ortam nasıl?
Yop!
quote:
Orijinalden alıntı: butcher_tr
arclord private server acıl dı 1 günde 70 lvl kasabilirsiniz . burda omrunuzu curutmeyin
Private serverda user sıkıntısı var. Ayrıca item kasmak da büyük bir olay tabi serverına göre değişiyor ama offical serverda kasmamış birisi için private server çok büyük bir hayal kırıklığı olabilir. Oyunu webzen den önce de oynadım gayet güzel her zaman için sempati duyduğum bir oyun ama webzen oyunları item mall olayıyla çekilmez bir hale getiriyor. Eventleri güzel eğer kasmaya başladığında denk gelirsen.
hala oynayan varmı oyunu :D
hala oynayan varsa veya yeni başlıcak varsa eklesin trko@webarsiv.com beraber oynarız :D
ben arada giriyorumda oynamıyorum kim var kim yok die bakıyorum bu aralar oyuna pek vaktim yok ama belki seneye geri devam ederim nick :gosp07 bu arada bu aralar yeni bi returned warrior event vardı bitti bugn, hediyeyi bekliyorum server Zian
Bi bakıyım dedim ama sitesine girmiyor hata veriyor sizdede girmiyormu ?
Beyler webzen ' de Archlord X (dev) olmuş bu oyun nedir ? Archlord dan farklı bir şey mi yoksa ona benzer ama yeniliklerle dolu bir oyun mu ? Bilgisi olan yazarsa sevinirim
hala oynayan var mı?
ben archonda oynuyorum
Valla çok güzel deil acıkcası basladıgım ilk gün bıraktım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme