2 gün önce oyuna başladım , oyun gerçekten kaliteli , 15 lvl orc sorcererım . Aşçılık filan yapıyorum , güzel oyun gerçekten boş oyun değil yani .
Archlord a başlayan biri olarak bende oyunu beğendim soracağım bazı sorular skilleri kafama göre veriyorum archerim acaba nasıl devam etmeliyim biraz ilk sayfayı okudum 2. sayfaya felan geleyim derken açıkcası sıkıldım sorayım dedim nasıl vermeliyim sıfırlama hakkımı kullanmadım o yüzden veriyorum işte skilleri kafam göre bide acaba tek başımıza kasarken kutuyu otomatik alamazmıyız?
build ler konusu tartışmalı ama ben archer da alan vurusu ile buff lara veriyorum stat verenlere vermene gerek yok ileride +20 veren yüzükler var çünkü
partide olduğun sürece loot otomatik olur tek başınaysan aralık tuşuna basmak zorundasın
quote:
Orijinalden alıntı: judge-fred
build ler konusu tartışmalı ama ben archer da alan vurusu ile buff lara veriyorum stat verenlere vermene gerek yok ileride +20 veren yüzükler var çünkü
partide olduğun sürece loot otomatik olur tek başınaysan aralık tuşuna basmak zorundasın
Alan vuruşu dediğin Combat oluyo galiba bide class da zırh var o çok işe yarıyor onu kullanmıyomuyuz birde acaba hangi skilleri ne kadar upragede yapmak lazım sonuçta ilerde yeni skillere basmak lazım?
Arkadaşlar WEBZEN 'in archlordunda oynayan yokmu hiç nickim Karga varsa oyunda bana ulaşabilir 24 lvl Orc-Sorcerar ım
quote:
Orijinalden alıntı: ViCt0R
quote:
Orijinalden alıntı: judge-fred
Alan vuruşu dediğin Combat oluyo galiba bide class da zırh var o çok işe yarıyor onu kullanmıyomuyuz birde acaba hangi skilleri ne kadar upragede yapmak lazım sonuçta ilerde yeni skillere basmak lazım?
ismini tam hatılamıyoum lvl 10 da açılan skill alan skilli bi de 29 da güzel bir alan skilli var rakipleri yavaşlatıyor
zırh skilli buff mutlaka 5/5 yap
hangi skill nereye kadar sorusu da tartışmalı ben şahsen vuruş skillerini 5/5 yapıp koşma vs gibi skilleri 1/5 de bırakıyorum
yaş ortalaması yüksek bi clanda oyuna yeni başlayan biri için yer aranmaktadır yardımcı olmak isteyen pm atsın lütfen
ben yeni başladım oyun güzel ama merak ettiğim bir şey var oyunda savaş sistemi nasıl ? biraz izah ederseniz sevinirim...
Ve bazı oyunlarda olduğu gibi bundada şu karakter asla iş yapmaz diye bileceğinizbir karakter varmı ?
Çok güzel bir paylaşım teşekkürler.
Archlord ile ilgili Türkçe bilgi bulmak çok kolay değil.
Bende gaiahonda human archer ım. Guild e alıp yardımcı olacak varsa sevinirim. 20m den fazla param var...
Guilde nasıl simge koyacagız biyerde okumustum 30 - 40 lvl arasındaki pk lı adamları kesiyosnuz onlardan bi item düşüyor felan diye denedim olmadı bilen varsa yardımcı olabilirmi
oyunda satılık carım var 78 berserker 64 elfmetanist 55 ranger iletişim pm / killmeordie@hotmail.com
server brumhart
ya arkadaşlar şu oyuna bir türlü kayıt olamadım yardım ederseniz sevinirim SS koyuyuorum inşallah yardım edebilirsiniz yaa
brumhartta severinde forum yazilarinizi okuyarak basladi 2 günde oyuna sadece 1 türk arka basladim oda hic bir konudayardımci olmadi guild istedim guil +50 dedi gecti ve yabanci birisi öretiyor suan epeyde kaptım sayilir eklemek yada yardimci olmak takılmak isteyen arklar olursa nickim Blackraider
oyun güzelmi baslıcam güzelse
knightin simdiki haline göre manyaq bi oyun tavsiye ederim akrdesim
silkroaddan fln güzel demi baslıcamda wow dan sonraki en güzel oyun entropia universe miş