Şimdi Ara

<<Archlord Genel Rehber...>> (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
752
Cevap
0
Favori
104.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Hakikatten harika bir oyun yapmış adamlar Bu rehberi hazıtlayan ve Bazı bilgiler ekleyen arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum Beni Dahada Aydınlattınız,nediyim süpersiniz
  • ewt bende beğendim free oyun olarak gayet güzel.pvp sistemi çok güzel bide resis olayı ultima online gibi olmuş fire su hava büyü resistleri felan beğendim.44 lvl oldum çoğu şeyi öğrendim bişe olursa sorun buradanda.
  • Arkadaşlar Archlord Server ve pazar alanı oluştursak nasıl olur ?
  • Arkadaşlar ORC Sorcerer için Bir build Yazabilrmisiniz acaba rica etsem
  • Arkadaşlar oyunu indirdim gayet güzel bir oyuna benziyor pvp serverında oynamaya başladım.ama normal serverda oynamak istiyorum ben orc berserker çar acıcam orcların guçlu oldugu server hangisi?birde türklerin guildine girmek istiyorum tavsiye edeceğiniz bir server varmı ?
  • oyunda Turklere Cc hesabı cok zor veriliyor ..
    Eğer cc isteyen varsa benle iletişime geçerse . Cc satabilirm
  • Ben 53 Lvlm Evengarda Serverindeyim Çok Tecrübeliyim Her Konuda Yardımcı Olabilirim.
  • Oyunun motoru birçok oyunu andırıyor fakat codemasters diğer oyunların eksiklerini bulup gidererek böyle bir oyun ortaya koymuş ama sıradanlıktan kaçamamışlar.Fakat oyunu tavsiye ederim.
    Atmosferini müziklerini vb. beğendim oyunun.Her ne kadar elinde mızrak taşıyan bir jöleye karşı savaşıyor bulsak da arada kendimizi bence çok fantastik bir yaratık olmuş.
  • ewt ya adamlar biraz daha kastırıp güzel yaratıklar yapsaymış keşke diyorum oyundaki moblar harici kötü yanı gerisi güzel birde uniqie yüzük bilekliklerin bazıları baya aşmış yapılmış bunları takana 10 15 lvl üstünlük veriyo birde oyunun sitesinden aldığınız extra itemler var tabi mesela lens diye bişey var skilleri daha hızlı yapıyosunuz o varken buda pvp de biraz üstünlük sağlıyo tabi mob keserkende.
  • ben eskiden oynamıştım şimdi yeniden başlamayı düşünüyorum aylı ücretli oyunlarla bile kapışır. şu anda oyuncu sayısı nasıl ?
  • arkadaslar bundan önce silkroad ,metin 2, knight ,cabal ,perfect world hatta istanbul kıyaet vakti bile oynadim :D bunu da denemek istiyorum sizce nasil bu oyunlara göre
  • silkroad ,metin 2, knight ,cabal ,perfect world istanbul kıyamet vakti gibi oyunları 4 e katlar bunlardan sonra archlord oynarsan way be dersin bu oyunlara göre archlord çok iyi . bence dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearlesstürk

silkroad ,metin 2, knight ,cabal ,perfect world istanbul kıyamet vakti gibi oyunları 4 e katlar bunlardan sonra archlord oynarsan way be dersin bu oyunlara göre archlord çok iyi . bence dene.

Fearless emin ol öyle katlıyor 4 e ki o yüzden archlordun 2-3 server silkroadun 38-39 serverı var dimi.Her oyunda silkroad hedef gösteriliyor.Şu archlord dediğiniz oyundaki silahların üstünde renkli desen bile yok.Ayrıca silkroadun item malı sadece size pve de ve tek tıkta girmede avantaj sağlar.Bu archlord un gibi para basan kral olmuyor ne yazıkki.Grafik olarakta fx5200 de silkroad oynayan arkadaşlar hiç yorum yapmasın hakları yok çünkü.
  • neyse ben bi denicemde bunun elle yapilan uptedesi yokmu uptade istiyor
  • archlord online indiriyorm 1.5 gb , oynayan arkadaş hangi serverde takılıyorlar ?
  • bende yeni başladım evangard'dayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sisilli -- 7 Nisan 2009; 11:33:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Majestyca

quote:

Orjinalden alıntı: fearlesstürk

silkroad ,metin 2, knight ,cabal ,perfect world istanbul kıyamet vakti gibi oyunları 4 e katlar bunlardan sonra archlord oynarsan way be dersin bu oyunlara göre archlord çok iyi . bence dene.

Fearless emin ol öyle katlıyor 4 e ki o yüzden archlordun 2-3 server silkroadun 38-39 serverı var dimi.Her oyunda silkroad hedef gösteriliyor.Şu archlord dediğiniz oyundaki silahların üstünde renkli desen bile yok.Ayrıca silkroadun item malı sadece size pve de ve tek tıkta girmede avantaj sağlar.Bu archlord un gibi para basan kral olmuyor ne yazıkki.Grafik olarakta fx5200 de silkroad oynayan arkadaşlar hiç yorum yapmasın hakları yok çünkü.

Aslında Sro'da da para basan kral oluyor. Sp için Sp Ticket, hızlı Lv. için Bot ve ExpTicket epeyce para ediyor...
    Grafik ve skill bakımından Silkroad kesinlikle üstün. Ama onun da bi' süre sonra suyu çıkmaz umarım. Ayrıca Ko oynayanlara daha cazip gelebilecek bi' oyun

Not: Oyunu uzunca bi' süre oynamadığından Episode 3 hakkında pek bilgim yok, Episode 2 çıkmadan bıraktığım için şu anki durum hakkında yorum yapamıyorum. Üstteki yorum genel bir yorumdu diyebiliriz

• oyuna başlamayı düşünüyorum. tavsiyeleriniz nelerdir. questler v.s için hangi sitelerden bilgi alabilirim.(bu aralar böyle online oyunlara taktım du bakalım nereye kadar, işimizden gücümüzden etmez inş.:)
    her oyunun eksileri artıları vardır bana objektif yorumlarda bulunmanızı istiyorum.
  • oyuna başlaıdım ama kimse oynamıyor sanırım
  • Bende yüklüyorum şuan.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.