Şimdi Ara

<<Archlord Genel Rehber...>> (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
752
Cevap
0
Favori
104.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • carsamba gunleri haftalik reset war dolayisiyla saat 3e kadar girememissindir ayrica hergun saat 3te gunluk reset war
  • quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

1-lv kasmak oyunu cozdukten sonra hic zor degil , 1 gunde lv 30 a ulasabilrsin

2- statlari sen vermiyorsun , oyun senin icin dagitiyor ama passive skiller war onlari sen dagitiyorsun

3-Oyuna yeni baslayanlar netten build arastirip oyle baslasinlar oyuna cunku oyunda sadece 1 kere ucretsiz skill reset yapabiliyorsunuz daha sonra basiniza dert olabilir

4-Gaihon serverina gelirseniz ve SuLTaNs guildiyle irtibata gecerseniz size yardimci olabiliriz

ARKADAŞIM BANA Bİ İSİM WEREBİLİR MİSN BNDE GAİHON DA OYNUYORUM,

BİRDE BU OYUNUN GRAFİKLERİNE KÖTÜ DİYEN ARKADAŞLAR SİZ KNİGHT YADA SİLKROAD IN GRAKİFLERİNİMİ BEENİYORSUNUZ
    BU OYUN WOW'DAN SONRA EN İYİ GRAFİKLİ OYUN SEÇİLDİ
  • guild rankings den guildi bul join guild yap kabul edince onlarla irtibata geçersin
  • eeee saol bide mesela guild başkanı orc bnm moon elf olmam fark eder mi
  • fark etmez orc el human kardeş:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: arda29

arkadaşlar oyunda hack vb şeyler olduğunu duymuştum doğrumudur?
  • quote:

quote:

tam bilemiycem ama money hack flan olduğunu düşünüyorum böyle 40-70 lvl adamların çoğunda para bolluğu war hiç sorun yapmadan 1-2m weriolar :S
  • arkadaşlar bişey daha soracağım bu quest sistemi nasıl yapayım n şuan 22 lvl elementalistim ama hiç bi görevi yapmadım bana kaybı ne olur ?
  • up!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mantamania

quote:

quote:

tam bilemiycem ama money hack flan olduğunu düşünüyorum böyle 40-70 lvl adamların çoğunda para bolluğu war hiç sorun yapmadan 1-2m weriolar :S

money hack olsa oyunda item kalmaz dı bize o zmn!!!
  • oyunun son patchinin kodu ne acaba? ben şuan patch 0140.jzp yi indiriyorum.
  • Selamun Aleyküm...
    Arkadaşlar ben bu oyunu 2 3 yıl oynadım sonradan 3 charımında hacklenmesinden dolayı oyunu bırakmıstım. Ama artık geri döndüm.Anlaycagınız ''EFSANE'' geri döndü dh çevresi artık neresi ?? Oraya geliim Bilinki guild masteri daima ben olurum ve hep ihmal etmem açarm :D
    BANA SERWER TAVSİYE EDİN BİDE SATILIK CHARINIZ WARSA 50+ 200 YTL WEREBİLİRİM MSN bordo_bereli_226@hotmail.com OK ARKADASLAR CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM MSN EKLEYİİNNNNNNNNN SRO da 80 LVL HYBİRD BOW SATILIKTIR HYBİRD OLDUGUNA BAKMAYIN 15K HP 15K MP WAR
  • Bu oyunda hile hack vb şeyler oluyor mu ?
  • Oyunda item refine diye bi yer var oraya ne koyucaz nası yapıcaz elemantal stoneleri koyup upg mi ediliyor orada ben anlamadım ve yapamadım
  • elemantal stone direk itemin üstüne götürülüyor öle basılıyor....item refine fln guild ile ilgili simge fln...
  • YA OYUNDA REGİSTER SAYFASINI BULAMIYORUM Bİ YARDIM EDİN
  • elemnt stoneleri armora bassak nolur bunlar + olarak ne verir iteme
  • buldun mu register sayfasını?Ben tavsiye ediyorum millete bu oyun baya iyi diğerlerine göre oynayamayan varsa yardımcı olalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mantamania

quote:

quote:

nette siteler var her oyun için altın satılıyor 100milyon altın 5$ galiba.Zaten ilerde lvl atladıkça daha çok para geliyor.Gaihonda oynayan arkadaşlar varsa pm atsın 1 2 guild birleştiricez galiba büyük tek bir Türk guildi olursa arkadan gelenlerede yardımcı olur baya.

• E bu nasıl iştir. 1 tane ID aldım üyeliği aktive ettim, oyunda giriyorum şidre yada id yanlış diyor. Hadi 1 tane daha aldım ondad aynı diyor. 3-4 alacam yine aynı diyecek nedir bu iş?

Ekleme: Ha şimdi anladım, 3 kere şifre yanlış girince siteye attı dedim bu subscribtion nedir, hemen archlordu ekledim oraya. Kodu girdim(eğer kodu kaydetmemiş olan varsa hemen tekrar yeni üye olur gibi bir kod alsın copy-paste) tamamdır. 2-3 dakka sonra aktive edildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 3 Mart 2009; 19:10:10 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.