s.a arkadaslar hangi serverda daha cok turk oldugunu soylermısınız boyle tek takılarak hıc zevklı degıll fazla da bılmıyorum l2 oynuyordum sımdı bunu oynuyorum ben x ızledım ordan gectım oyuna vallah hosuma gıttı ama tek takılmakta sıkıyor alısmısım clan halınde dolasmayı gırgırı samataya zorlandım bıraz :D konunnun basında arkadasımız cok guzel anlatmıs herseyı ama bana kalırsa oyunu oyunda ogrenmek gereklı zevkı kacmıyor ama hıc bılmedende gırmek cok kotu olur yanlıs yapma olasılıgı yuksek yınede guzel konu olmus ellerıne saglık
ya beyler ben oyuna yeni girdim ama bu hayvanlarım karnını nasıl acıyolar bilen varsa solesin
Arkadaşlar oyundan memnun musunuz memnunsanız ben de başlıcam oynamaya cevap bekliyorum
Boşuna indirmeyelim sonra !!!
Oyuna giremiyorum bi sorun var sanırım
evet arkadaşlar güzel bir oyun bende başlayacagım sanırım ama beni tatmin etmedi ya :D allah var yukarda giripte görmek en güzeli bi girelim bakalım yorum yaparım tekrar kolay gelsin..!
lvl kasmak biraz zor geldi bana yaw
quote:
Orjinalden alıntı: njoy21
ya beyler ben oyuna yeni girdim ama bu hayvanlarım karnını nasıl acıyolar bilen varsa solesin
oyunun sınematık ve gameplay vıdeolarını ızledım gercekten mukemmel bır oyun derhal ındırıcem...oyun Knıght Onlıne'na gercekten asırı benzıyor ama grafık ıcın solenenı soylemıssınız :D
lvl atlamak nasıl zormu oyunda?
hahaha 1 ay önce bıraktım oyunu dağıttım itemleri +10 +11... full +9 vardı lvl 48 canıma tak etti lvl atlamak bir sinirle hepsine + bastım kırılan kırıldı olan oldu millete verdim ohh bee
arkadaşlar bende brumhartta başladım 15 level moonelf ranger'ım oyunun çoğunu çözdüm 19 20 level yaratıkları felanda kesiyorum ama tek başıma oynuyorum sürekli ve sıkıldım tek başıma oynamaktan eğer iyi bi türk guildinin olduğu bi server varsa birisi beni davet etsin yaa lütfen.. aga beni kas felan demiyorum zaten kendim kasabilirim 20ye kadar kasmak kolay gibi kasarım bende yeterki oyunda arkadaşlarım olsun sormak istediklerimi sorayım öğreneyim paylaşayım birlikte oynayayım vs. cevaplarınızı bekliyorum lütfen..
LvL kasmak Nasıl Desem.. Eğer Bi Oyunu Ağırlıkla Oynarsan.. Sanırsam 4-5 Gün Içerisinde 20-25 hatta 30 bile olabilirsin..
Oyunu Öğrenme Aşaması 11Lv'da Bitiyor.. Devamında Başka Şehirlere Geçiş Yapıyorsunuz.. Ben Full Quest Gidiyorum.. Oyunu Daha Rahat Öğrenmek Için..
Size Tavsiyem Öncelikle: Iyi Bir Arkadaş Ortamı ( Guild )..
Oyunu Bilen Birkaç Kişiyle Oynamanız.. Evengarda Benim Oynadıgım Server.. Bizde 1 Sene Önce Oynamıştık. Bir Anda Şevk Geldi. Başlayalım Dedik..
Beklerim Nickim - 'Diatu' Hertürlü /w Açığımdır.. OkuL Yüzünden 4'ten önce Giremeyebilirim..
Iyi Eğlenceler..
Pluck kardeş.. Evengarda server'ında hangi ırksın human orc elf ? ve level kac? level pek önemli degil aslında onu geçte eğer birlikte oynamak istersen gelebilirim seninle oynamaya.. 1 günde 15 olurum zaten öğrendim oyunu.. bende quest gidiyorum çünki iyi para eden itemler veriyo :D
hangi server dasınız belki gelebilirim
Evangard'dayım.. eskiden brumhart'ta kasıyordum'da dağıttım itemleri :D..
12 lvl ..Nick ' Diatu '... Beklerim Genellikle Gece 11-12-1-2 takılırım
brumhart da oynuyorum level 2x human knight. Nickim "ghengiskhan"
Güzel oyun. Partilere beklerim..
Disko disko Partizani .. .
BenX
Mutlaka filmi izleyin
Şu an oyunu indiriyorum yakında bende gelirim hangi serverde başlamamı önerirsiniz
yaa şu anda oyun mu kapalı ne ? uye oldum oyunu indirdim , son guncelememleri indirdi... ama hâla oyuna giremiyorum , girince ekteki gibi bi hata veriyor , yardımcı olursanız sevinirim.
iyi oyunlar.
Kullanıcı adı yada şifrede hata var diyor Yeni acc almanı öneririm ben 2 acc almıştım ilkinde bu problem çıktı 2. acc ile girdim