Şimdi Ara

<<Archlord Genel Rehber...>> (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
0
Favori
104.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Class : Knight Human

Level : 10

Server : Burkhardt

burkhardt da oynuan ark.lardan yardım bkliom :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Archlord06

beyler acil yardım itiyorum bu oyunu oynayınca saat başına kota doluyomu veya bu ttnet günd belli bi saat sinirimi var ???
    61 ytl fatura geldi

ttnetin saat sınırı falan yok. bariz kota aşımı yapmışsın faturan da 61 ytl gelmiş. geçmiş olsun. en guzeli sınırsız kullanıcı ol. 45 ode kafan rahat olsun kota derdin kalmasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: keshberfo

quote:

beyler acil yardım itiyorum bu oyunu oynayınca saat başına kota doluyomu veya bu ttnet günd belli bi saat sinirimi var ???
    61 ytl fatura geldi

ttnetin saat sınırı falan yok. bariz kota aşımı yapmışsın faturan da 61 ytl gelmiş. geçmiş olsun. en guzeli sınırsız kullanıcı ol. 45 ode kafan rahat olsun kota derdin kalmasın.

yardımın için teşekkür ederim kardeşim ama ben hiç bir şey indirmiyorum ve internetten film izlemiyorum sadece sro mein2 ko archlord guild wars oynuyorum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: keshberfo

quote:

61 ytl fatura geldi

yardımın için teşekkür ederim kardeşim ama ben hiç bir şey indirmiyorum ve internetten film izlemiyorum sadece sro mein2 ko archlord guild wars oynuyorum

yeter de artar bile kotayı doldurmana.

Edit: oyunu kendi sitesinden indiremiyorum. Trial Key Unviliable diye uyarı veriyo. Bununla ilgili bilgisi olan kimse war mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keshberfo -- 28 Ağustos 2008; 11:35:15 >

• tamamda bu oyunlar kotayı hangi nedenle engelliyor ??? ne biliyim oyunu oynarken 1 saate 1 2 3 mb kotami gidiyo
  • eskiden oynuordum bu oyunu 22 lwl moon elf rangerım war geri dönüyorum bide serverımı hatırlıyım xDhatta türk guildimiz wardı x)
  • auto pot nasıl yapılıcak?
  • beyler afedersiniz ben boku yedim.
    charim hacklandi bunun sebeplerini bilmiyorum ve hile kullanmiyordum içinde onlarca item vardi ve oyunun 35 lvl knight armorunun en güzeli bendeydi 38 lvldi expi 67 iydi üstünde wing vardi 2 tane talisman of aweking ve 21m nakit para :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

• Bi oyunada baslayinca bi sorun cikmasa şaşarim. Yha serverlar closed dio hic birine giremiyorum. Sitede server durumu yesil ama bende kapali girilmiyor. Ben oyuna basladim diemi kapandi acaba
  • ewt ya keske hiç baslamasaydin :D ben de giremiyorm açarlar heralde ama sen oyunun sitesine bakmisin orda hiç bir bilgi verilmemis mi allah bu archlordun bin belasini verssin
  • serverlarimiz açilmistir hayirli olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: tmac**

ewt ya keske hiç baslamasaydin :D ben de giremiyorm açarlar heralde ama sen oyunun sitesine bakmisin orda hiç bir bilgi verilmemis mi allah bu archlordun bin belasini verssin

arkadaşım severlere res atiliyor buda yarim saat 15 dkfelan sürer

• Arkadaşlar bana yardım edermisiniz Adventurer den ransacking i lern dedim ama hayvanlar üstünde deneyemiyorum yapamıyorum nasıl olucak bana yardım edermisiniz
  • S.a beyler ben de bu oyuna yeni başladım 10 lw lim knight Human nım Gaiahon da oynuyorum türk arkadaşlar varsa veya türk clanı varsa girmek istiyorum ve knight human için hangi skilleri açim pvp yönelik istiyorum car ım ın yardımlarınızı bekliyorum.
  • tabiki ederim dostum
    1. Bıçak aldınmı (cook tan alabilirsin)
    2.Kestigin yaratigin isminin altında öldürünce ransancing resmi çikiyormu ??
  • Beyler bana yardımcı olurmusunuz lütfen cevaplarınızı bekliyorum ve türk clanı varsa Gaiahon da karakterimin ismi Beowulfx pm atın . (clan arıyorum) car human knight.
  • Arkadaşlar archlordun pwp serveri varmı butun charları lwl 90 da denemek istiyorumda?
  • Beyler ya ben oyuna giremiyorum ıd,şifreyi yazıyorum server i seçiyorum karakterimide seçiyorum öne geliyor karakter connetings to server diyor bağlanıyor server a karakterim ekrana gelmeden oyun kendiliğinden kapanıyor.??? nasıl düzeltebilirim. çok acik cvp verin lütfen.
  • Beyler priest tarzı karakter yokmu archlord da ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kieli -- 2 Eylül 2008; 20:55:35 >
  • merhaba arkadaşlar bende oyuna henüz yeni başladım 3 gündür oynuyorum bir çok olayı çözdüm ama bana Human/Knight attacker skilleri için yardım edebilirmisiniz Two Handed Sword kullanıyorum. ayrıca Brumhart ta Türk Guild varsa 29LVL Human/Knight ım yaş 23 :) Guilde girmek isterim. Rehber için ellerinize sağlık iyi oyunlar herkeze.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.