Şimdi Ara

<<Archlord Genel Rehber...>> (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
752
Cevap
0
Favori
104.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler söyleyecegim şey archlord konusu yakından uzaktan ilgilendiriyor
    İngilizcesi %100 olan varmi charim hacklanmasinden dolayi oyunun GM lerine ulaşiyorum ama 'Yanlış'' talep diyor ingilicesi iyi olan arkadaslar lütfen yardim edin ! ! ! !
  • Beyler kimse kimsenin sorularına cvp vermiyor bu oyunu önceden oynayanlar yada lw li yüksek olanlar benim gibi yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olsunlar lütfen. Evengarde de car açtım 10 lw human knight ım human knight ın skill sp lerini nasıl yapmalıyım acaba? pvp yönelik olsun istiyorum ve evengarde de klan arıyorum nick: Changpogu
  • Oyuna girebilen varmı şu anda ?
  • Bende giremiyorum serverlar bakımda heralde
  • Server bakımı yapılıyor şu an da.
  • ne zaman açılır acaba :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kieli -- 3 Eylül 2008; 13:03:39 >
  • Bir bilgim yok ama kısa sürede açılır heralde !(umarım)
  • Açıldı açıldı koş
  • minimum sistem gereksinimleri neler oyunun sitesine baktım fakat bulamadım?
  • beyler bi soru sordugumu hatirliyorum
    türkçe-ingilizce %100 çeviri yapabilecek varmi+
  • Yapabilirim ama ne olduğuna ve uunluğuna bağlı.
  • şu bizimkiler her yerde kendini belli ediyor elin oglu yapsa gam yemicem ama tasbe has bir türk ün bunu yapaması adama koyuyor...
    item gösteriyorsun alıp kaçıyor....ver bi bakem abi ayagına .çok geldik....üzücü olaylar...
  • ya arkadaslar ben daha yeni indirdin ve oyun hakkında birsey bilmiyorum bi yardım etseni oyunu kurdum ama userid ve password istiyo ne yapmam lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: njoy21

ya arkadaslar ben daha yeni indirdin ve oyun hakkında birsey bilmiyorum bi yardım etseni oyunu kurdum ama userid ve password istiyo ne yapmam lazım

seni alnından öpüyorum hertürlüsünü gördüm ama böylesini görmedim helal sana

gir oyunun sitesinden üyelik al o kadar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mzarafet

şu bizimkiler her yerde kendini belli ediyor elin oglu yapsa gam yemicem ama tasbe has bir türk ün bunu yapaması adama koyuyor...
    item gösteriyorsun alıp kaçıyor....ver bi bakem abi ayagına .çok geldik....üzücü olaylar...

senle ayni düsüncedeyim kardeşim
  • bu refineden itemi nasıl karıstrıyoruz..bilen varmı arkadaşlar..silver nugget ve diger defence stoneler
  • koaly gelsin arkadaslar ben download yaparken hep %99 kaliyo bunun sebebi nedir ? bir hata varsa biri yazabilirmi ?
  • arkadaslar oyun download oldu simdi ama install edemiyorum biri yazabilirmi ?
  • Oyun kapalimi arkadaslar su an ne yazik foruma bakanda yok yaaa....
  • ya birisi bana bot için link verebilirmi itemlerim çok kötüde kendi lvl imin kastığı yerlerde kasamıyorum :S bot u kurup düşük lwl lerde kasacam bende . Yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.