arkadaşlar Archlord görevlerinde yapamadıklarım var bana yardım ederminiz görevlerin listesi varmıdır elinizde ? bana bir link yollarmısınız ?
Ya ben oyuna giriş yaparken cannot access the login server filan yazıyo nedendir. acaba acc alırken eksik bişiymi yaptım mailime gelen link e tıkladım ama oyuna giremiyorum.
Halen oyun açılmadı heralde açıldı da ben mi giremiyorum noldu anlamadım. Benim de 22 lvl adam var ay sonuna kısmetse 30-35 yaparım.
arkadaşlar ekran karto 256 ram 256 pc kaldırırmı bi yardım ederseniz biras eski pc efectler oyunun araştırıdm isledim cok güsl oldukça bi yardım ederseniz sölermsiiniz idare edrmi oyun için yytrlimi
Minimum Requirements Pentium/Athlon @ 800 MHz 256MB Windows 2000/XP4GB Hard Disk Space DirectX 9.0c DirectX compatible sound card Supported Direct3D Compatible Video Card Broadband Internet Connection 128kbps or higher
peki ilk baslayan için hangi karakteri öneriyorsuz???
Görmeyeli burası ne kadar değişmiş :) Eskilerden kimse kalmamış bu konuda. Yeni katılan arkadaşlara başarılar diliyorum.
Bir yıl ara vermiştim oyuna. Döndüğümde hala PK olduğumu farkettim. Diğer hesabımın da şifresini unutmuşum. Dönüş yapamıyorum oyuna. Episode 3'ü bekleyeceğim tam dönüş için. Umarım kısa sürede bitirirler son versiyonu..
Sağlıcakla kalın.
Ben de yaklaşık 1 yıl önce başlamıştım ama adam gibi bir türlü oynamamıştım buraya da sadece bakınmaya geliyordum sanki bir konu daha vardı neyse. Bu arada umduğumdan huzlı atlamaya başladım 28 oldum bu sabah sistem bakıma girmeseydi 29 olurdum. Bu hafta sonu amacım 32-34 aras birşey olurum heralde.
arkadaslar serverlar nezaman açılır oyunu özledim yahuuu
YA BİDE EN BASTA HANGİ SKİLLERLE DAHA İİ OYNAYACAĞIMIZI SÖYLEYECEKTİNİZ AMA UNUTLUD GİTTİ Bİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM .BEN KNİGHT AÇTIM :
quote:
Orjinalden alıntı: tmac**
YA BİDE EN BASTA HANGİ SKİLLERLE DAHA İİ OYNAYACAĞIMIZI SÖYLEYECEKTİNİZ AMA UNUTLUD GİTTİ Bİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM .BEN KNİGHT AÇTIM :
kardeş sen oyuna girince Zifox pm at yani bana ben sana söylerim şimdilik şunu söyleyebilirim blunt weapon kullan
quote:
Orjinalden alıntı: tmac**
arkadaslar serverlar nezaman açılır oyunu özledim yahuuu
server kapandıktan 15 20 dk sonra açılıyor
Merhaba arkadaslar ya forumun tum msjlarına baktım bastan sonra archer skili konusunda yardım istenmiş ama pek oralı olunmamıs bende skillermi duzeltmek istiorm resetlicem ve duzgun bir şekilde dagıtmak istiyorum ama çok bilgim yok bu konuda lütfen bilgisi olan birisi archer skillerini nasıl dagıtmamız konusunda yönlendirirse sevinirim ilgilenmenizi bekliorm ii oyunlar ...
quote:
Orjinalden alıntı: jeonyan
Merhaba arkadaslar ya forumun tum msjlarına baktım bastan sonra archer skili konusunda yardım istenmiş ama pek oralı olunmamıs bende skillermi duzeltmek istiorm resetlicem ve duzgun bir şekilde dagıtmak istiyorum ama çok bilgim yok bu konuda lütfen bilgisi olan birisi archer skillerini nasıl dagıtmamız konusunda yönlendirirse sevinirim ilgilenmenizi bekliorm ii oyunlar ...
merhaba kardeş ben archer skill buildini sana söyleyebilirim ve senin char kaç lvl ona göre sana söyle stage ver dicem oyunda beni bul Zifox
beyler ben guildi sildim 40 lvl olunca yeniden açacagim
Ya naptım ne ettim yükleyemedim bu oyunu! Oyunu nerden indirirsem indirim hep wirardan çıkartırken CRC hatası dosya bozuk diyor. En az 10 kere indirmişimdir
Arkadaşım sen burda bize yapadığın bir şeyi laf olsun diyemi anlatıyorsun? Yoksa sorunun cevabinimi ariyorsun?
beyler acil yardım itiyorum bu oyunu oynayınca saat başına kota doluyomu veya bu ttnet günd belli bi saat sinirimi var ??? 61 ytl fatura geldi