Şimdi Ara

<<Archlord Genel Rehber...>> (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
0
Favori
104.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kartalomer

archlord 06 kardes benımde charım var evengardada 31 lvl human knight hala oynuomusun orda ben bi arkla tartısmıstım oyunu bırakmıstım ama turk guildi varsa gelebılırım tekrar

gel senin nick ne söyle ben pm atarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zifox -- 20 Ağustos 2008; 10:04:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Archlord06

quote:

Orjinalden alıntı: kartalomer

archlord 06 kardes benımde charım var evengardada 31 lvl human knight hala oynuomusun orda ben bi arkla tartısmıstım oyunu bırakmıstım ama turk guildi varsa gelebılırım tekrar

gel senin nick ne söyle ben pm atarim
    BEYLEER SİZE DİYORUM ARCHLORD OYNAYANLAR TurkishPower GUİLDİNE GELİN

tmm archlord06 itibata gecmem kalmadıkı char adı wizord :D yarın sızın guıld gelıyorum merak etme oo zamn beles verırsın demı bana :)
  • cc alımı hakkında bilgisi olan nasıl olacagını paylaşırsa sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sonhanedan

cc alımı hakkında bilgisi olan nasıl olacagını paylaşırsa sevinirim

ya of ya sana kaç defa dedim kendi sitesine göz geçir diye ben Zifox
  • quote:

quote:

Öncelikle dogru düzgün konuşmayı ögren zifox oldugun belli oluyor zaten konuşma tarzından sonra bilgin varsa cevap ver bana emin ol yaş farkımz yeterince var az saygılı ol. yeterince araştırma yaptıktan sonra soruyorum zaten laf olsun diye foruma yazı yazanlardan degilim. sitesinin verdigi yolu izledim micropayment aktivite edilmesi lazım onu aktif etmek için gerekli bilgileri yolladım 6 gün içinde bana döneceklerini sölediler geçen gün tekrar cevap geldi declined edildi başvurum bu bikaçkişide daha olmuş oyunda AKLI BAŞINDA türklerde var yeterli olgunluga ulaşmış onlarlada konuştum bilgilendircek onlarda beni bir daha benim sordugum sorulara cocukca cevap vermezsen sevinirim.

• quote:

quote:

quote:

Öncelikle dogru düzgün konuşmayı ögren zifox oldugun belli oluyor zaten konuşma tarzından sonra bilgin varsa cevap ver bana emin ol yaş farkımz yeterince var az saygılı ol. yeterince araştırma yaptıktan sonra soruyorum zaten laf olsun diye foruma yazı yazanlardan degilim. sitesinin verdigi yolu izledim micropayment aktivite edilmesi lazım onu aktif etmek için gerekli bilgileri yolladım 6 gün içinde bana döneceklerini sölediler geçen gün tekrar cevap geldi declined edildi başvurum bu bikaçkişide daha olmuş oyunda AKLI BAŞINDA türklerde var yeterli olgunluga ulaşmış onlarlada konuştum bilgilendircek onlarda beni bir daha benim sordugum sorulara cocukca cevap vermezsen sevinirim.

öncelikle seni sinirlendirdigim için özür dilerim bugün moralim çok bozuk hiç günümde degilim tekrar özür dilerim :-(

• quote:

quote:

quote:

Ödemenin kabul edilebilmesi için oyun account hesap bilgilerinle ödeme bilgilerinin birebir aynı olması gerek bildiğim kadarıyla. En sağlamı cogsupport.codemasters.com adresinden ticket yolla, ordan yardımcı olurlar sana. Yine yardımcı olamazlarsa gamekoo filan var, ama ödemeler konusunda pek deneyimli değilim oyuna hiçbir şey ödemediğim için.

• Bende başlamayı düşünüyorum Türkler Çoğunlukla Hangi Serverda ve Hangi Irkta ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoeTy -- 1 Ağustos 2008; 21:15:23 >
  • Bende başladım sonunda bu oyuna full grafik açtım ama pek kasamadım kurtadama pm atmaya çalıştım nasıl atıldığını bulamadım birde orkların şehir çok karanlıktı bende elf açtım ya elf ya ork olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeMoNStOnEl

Bende başlamayı düşünüyorum Türkler Çoğunlukla Hangi Serverda ve Hangi Irkta ?

server Evengarda ırk human serverda baya turk arkadasımız var ırk sana kalmıs ben human ve baya human arkadasımızda var tercıh sana kalmıs
  • O kadar online oyun denedim ama en çok saran bu oldu..Oyunun atmosferine bayıldım...
    Oyunun zaman kavramı tam olmak istediğim devirlerde geçiyor:)
    İnş. bole sıkılmadan devam ederim...
  • Beyler birde zcrashtest.exe hatası alıyorum ve oyundan atıyor..Hatanın sebebini bilen biri varsa yardım edebilirmi?
  • .exe hatasıysa genelde silip kurman gerekir ama yapabiliyorsan silmeden yap
  • oyunu kurdum ve 2. bir patch kuruyo 170mb boyutunda ama sonunda gelince hata raporu veriyo ve kapatıyo sürekli aynı şey bileniniz var mı neden oluyodur?
  • Beyler önceki sayfalara bakmadım ama bu oyunun yapılma sebebi olan filmi izledim...

Herkese tavsiye ederim...Filmin adı BenX...

Filmin anlattıkları oyun deil tabiki... Daha fazlası kesinlikle

İzlemenizi tavsiye ediyorum
  • @ssilov yanlış clienti indirmişsin gibime geliyor çünkü ben sıfırdan kurunca hiç bir patch yapmaksızın oyuna girebiliyorum
  • Vista kullanan arkadaslar oyunun exe hatasını alıyolarsa oyunu yönetici olarak calıstırın düzelmezse
  • beyler bende Brumhart serverinde oynuyorum orc berserker actım skill isi nasıl onu anlamadım npc acacagız hangilerini acmak lazım
  • sildim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 5 Ağustos 2008; 20:15:31 >
  • orc berserkerdaki 1 silahla bütün skilleri kullanabiliyor musun yoksa skili kullanman için o silahı takman lazım mı? shield skilleir var daha denemedimde ben two handed halbert kullanacam
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.