Şimdi Ara

<<Archlord Genel Rehber...>> (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
0
Favori
104.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim bilgisayarlari da cok kasiyor, laptop da oynamak ozellikle zorluyor. Lag'da oluyor ki ben wow'u 80-180ms arasi oynuyorum.
    Wow'dan sonra biraz yavan geldi acikcasi.
    Ilk olarak Hareket etmek cok zor, karakterim sag sol ileri geri gidiyor sadece. Hareket kabileyeti cok dusuk.
    Ziplayamiyorsunuz.
    Agaclara saksilara surekli takiliyorsunuz. Agacin solundan yol varmis gibime geliyor hop takilip kaliyorum gecemiyorum. Geri donup sagindan dolaniyorum.
    Connection lost oluyor cok sik.
    Daha lvl 27 oldugumdan pvp ye giremedim. Benim icin tek onemli olan pvp zaten, grafikler vs. o kadar onemli degil.
  • lag sorunu çözülmüş gayet güzel bir oyun
  • oyun şu anda iniyor accountu da yarattım fakat classları tam anlayamadım hangisi healer hangisi dps belli değil :D priest yok mu oyunda.. internet sorunum yüzünden wow a alternatif olarak oynayacam
  • mageden priest olursun

yani adı priest değil sadece

gaiahona katıl birlikte kasalım ztn daha lvl 5 char
  • manuel olarak patchleri çekiyorum şimdi.. acayip moralim bozuldu 250 mb nin üzerinde patch var 5kb/sn ile indiriyor ancak
  • Download Linki verir misiniz
  • stat pointler yok heralde bunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

stat pointler yok heralde bunda

statlar otomatik olarak işliyor...
  • en yeni server hangisi bi söylermisiniz:)
  • accaunt alma yerinde bi problem mi var
  • 1 tane turk gormedım oyunda nerde bu turkler hang serverdesınz
  • Account alma yerinde bazen sorun oluyor..Ama 1-2 kere Refresh yaparsanız kayıt olabiliyorsunuz..

Bide Turk Guildi varmı oyunda?
  • yaa bu ne lagg
  • Lag Diyorsunuz Ama Hiç Kasma Bile Yok..
  • arkadaşlar ben oyunu kurdum bılgısayarım d ye
    3 server var ama hıçbırındende gırmıo zıplerıde ındırdım ama nedense gıremıom
    ben bu oyuna yenı baslıcam ko yu bıraktımda bana yardımcı olabılcekler var mı acaba
    Umarım yardım edebılecek arkadaşlarımız olur
    poyraz_55_1905@hotmail.com
    Arkadaşlar ben oyuna gırebılsem gerısını az cok cozerım sanırım zaten bu konu baslında da arkadaş bayagı yardımcı olmus umarım yardı edebılırsınız
    sımdıden tesekkurler
  • arkadaşlar . en son dün archlord oynadım. normal bişekilde oyundan çıktım .az önce oyuna girmek istedim ama 'failed to download the file' ve arkasından 'patch failure' hatası verdi. sizce bunun kaynağı nedir?serverda mı yoksa bende mi bir sorun var.. aydınlatırsanız sevinirim....
  • oynadım ama pek sarmadı oyun

ama grafikler gerçekten harika
  • 'failed to download the file' uyarısı alıyorum yardım ederseniz sevinirim
  • 'failed to download the file' uyarısı alıyorum yardım ederseniz sevinirim

aynı hatayı bende alıyoum sanırım serverdan kaynaklanan bişey.. en son nezaman oynadın oyunu.. ne zamandır bu hatayı alıyorsun ????
  • valla bilmiyorum ben bayramda indrip oynamıştm...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.