Şimdi Ara

<<Archlord Genel Rehber...>> (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
0
Favori
104.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyun bedava ve üstüne 1.4 Gb oyun güzel sanırım ben baktım youtube dan.. sen de o listendeki oyunları ordan videolarına bakarak tanıya bilirsin.
  • saol kardeş de benim kota girmek üüzre izleyemiyorum o yüzden oyun 1 gb yse bana fazla gelir gerçi de dur bakalım cuma günü rahat bi nedfes alıcam :D:D bu arada oyun çok kota yiyo mu
  • cannot acces login server.. dio yahu giremiyorum... off giren yokmu bir arkadas cvp yazsa
  • Bakıma alınmıştır büyük olasılık lag yüzünden günde bir kaç kez reset atıyorlar oyunda 53 level knightım var fakat lag yüzünden oyunu bıraktım
  • Vallah lag bitti ama ex eventta bitti.Ex ilerlermiyor boyle piskopata bağlandım zaten drop rate 0 nerdeyse
  • oyundakı nalet botlar hala calısıyormu sorun duzeltıldımı ona gore yenıden baslıcam :)) oyunda acayıp bı bot akımı var +lag
  • Bot bitermi ya level 56 oldum bu arada
  • yahu lvl inanılmaz yavas geliyo. sabah 9bucuktan 1 e kadar oynadım sadece 6 dan 10 a geldim.. daha baslarda bukadar zorsa ilerki lvl ları atlamak icin 1 ay falan mı ugrascaz ya.
    Brumhart serverındayım bu arada.. orda olanlar varmı acaba.. hani yardım etmek isteyenler cıkabilir
  • indiriyorum güzeldir inşallah.
  • bende Brumhart serverında oynuyorum ancak level kasması zor gibi (lvl24 2 günde)
  • birşey sorucam biz arkadaşla mesela kapışmak istiyoruz bunun için özel bir yeremi gitmemiz gerekiyor ctrlye basılı tutarak çift tıklıyorum üstüne arkadaşın bişey olmuyor, lvllerimiz 24+
  • pvp yapmak için 30 level olmanız şart
  • arkadaşlar bende başlıycam hangi server daha hangi serverda başlıyım hangı ırkı secıyorsunuz orc hunter seçmeyi planlıyorum orc türkler varmı oynayan stat dağılımı nasıl oluyor hunterda
  • Evangarda'da başla 3 tane ırk var fakat hepsi aynı clana girebiliyor okçu beni sarmadı 22 de bıraktım oyunda RiseOfTurks clanı var
  • questleride türkçeye çevirseydiniz baya güzel olurdu.

para kazanmak için önerebileceğiniz yöntem varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoboRoach

Evangarda'da başla 3 tane ırk var fakat hepsi aynı clana girebiliyor okçu beni sarmadı 22 de bıraktım oyunda RiseOfTurks clanı var

oo robo cezan bitmiş hoşgeldin
  • 2 gündür aşırı lag var oyunda sizdede aynı lag söz konusumu ?
  • arkadaşlar indirdim yükledim ancak pacthlarında sorun var 177mb olanı yukluyor sonrası yok hata raporu verıp kapanıyor ekran
    ekleme; ya arkadaşlar hala olmuyor birisi oyunun temp klasörünü herhangi bi download sitesine upload edip linkini koyarsa memnun olurum.. agni.tr nerdesinnn yardım senin patchların tamamdır sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord.Blade -- 9 Aralık 2007; 18:02:20 >
  • Elf ve Ork olan oyunları seviyorum başladım sorunsuz lagsız oynuyoum :)
  • türkiyeden oynuyorsan lagsız oynamak imkansız diyebilirim, türkiyedeysen ve lagsız oynuyorum diyorsan ya lagı farketmemişsindir yada lagın nasıl birşey olduğunu bilmiyorsundur ;)

Christmas patchi nedeni ile serverlar bugün kapalıydı nasıl girip oynadın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maturax -- 10 Aralık 2007; 20:33:17 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.