Şimdi Ara

<<Archlord Genel Rehber...>> (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
0
Favori
104.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: agni_tr

quote:

Orjinalden alıntı: thranduil07

saol...

Alıntıları Göster
    up...

• quote:

up...

Alıntıları Göster
    yaw bu en son paket(1-2 hafta olmustur nerden baksanız) neden boyutu o kadar yuksek? tum paketler öylemi?sırf o yuzden sildim oyunu :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 8 Kasım 2007; 22:04:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

http://mmodata.org/archlord/db/?s=build&link=OBaYaYf4ffaYk4YaYfaaa

orc berserker ( shield + one hand blunt ) icin dusundugum ve su anda uyguladigim build ( lv 30 char bu build ustunde gidiyorum ) oneri / elestirilerinizi beklerim.

Alıntıları Göster
    görewlerin tamamını yapmak gerekli mi yoksa belli başlı görewler mi war onları mı yapiim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ice King

görewlerin tamamını yapmak gerekli mi yoksa belli başlı görewler mi war onları mı yapiim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Battle.Lord

1 tane bile görev yapmadım gerekte duymadım ama keyfin bilir up pot falan veriolar gereksiz görevler bence...

• quote:

quote:

1 tane bile görev yapmadım gerekte duymadım ama keyfin bilir up pot falan veriolar gereksiz görevler bence...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: agni_tr

quote:

ben de yapmadım hiç şuana kadar ama belki önemli görevler-ihtiyacım olan görevler olablir diye sordum
    cevapladığın için saol

• quote:

quote:

quote:

ben de yapmadım hiç şuana kadar ama belki önemli görevler-ihtiyacım olan görevler olablir diye sordum
    cevapladığın için saol

Alıntıları Göster
    ben neden türklerle karşılaşmıyorum anlamadım benim nickim Invisiblegirl pm atarsanız sevinirim

• quote:

quote:

quote:

cevapladığın için saol

Alıntıları Göster
    aktif bi turk guildi yokmu ??

• quote:

Orijinalden alıntı: asitutkum

aktif bi turk guildi yokmu ??

Alıntıları Göster
    ben kazayla yabancı guilde girdim nasıl çıkıcam bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sle_lightwave

ben kazayla yabancı guilde girdim nasıl çıkıcam bilmiyorum

Alıntıları Göster
    G ye bas altta biryerlerde
  • quote:

orc berserker ( shield + one hand blunt ) icin dusundugum ve su anda uyguladigim build ( lv 30 char bu build ustunde gidiyorum ) oneri / elestirilerinizi beklerim.

Alıntıları Göster
    Oyun paralımı daha önce topici vardı ama şimdi değişmiş paralı gibi laflar ediliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: berocan

Oyun paralımı daha önce topici vardı ama şimdi değişmiş paralı gibi laflar ediliyor

Alıntıları Göster
    yok paralı deil....zaten sitesindede 'free to play' yazıyor..bu ay indirmeyi düşünüyorum artık ayın sonuna kota kalırsa....üyeliğim bir aydır bekliyor öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda29

yok paralı deil....zaten sitesindede 'free to play' yazıyor..bu ay indirmeyi düşünüyorum artık ayın sonuna kota kalırsa....üyeliğim bir aydır bekliyor öyle

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben oyunda hala bir türkle karşılaşmadım neden acaba :P oyun gerçi beni biraz sıktı , bu oyunda pvp olayı ne sadece ctrl basıp atak mı yapıyoz okadarmı ırklar arası bi savaş yokmu bu oyunda anlamadım
    eğer ırklar arası savaş yoksa amaç ney bilen varsa söylerse sevinirim..

• quote:

Alıntıları Göster
    Beyler bu oyunda ne gibi etkinlikler pvp sistemi guzelmi kale savaslari varmi ve lvl siniri kac bilgi erirseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: BeiseRu

Beyler bu oyunda ne gibi etkinlikler pvp sistemi guzelmi kale savaslari varmi ve lvl siniri kac bilgi erirseniz sevinirim

Alıntıları Göster
    boru gibi lag var hepsi o :P silkroad 2 diğer adı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sle_lightwave

boru gibi lag var hepsi o :P silkroad 2 diğer adı

Alıntıları Göster
    bu ne lag yarabbi adim atamiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrinceOfPersia

bu ne lag yarabbi adim atamiyorum

Alıntıları Göster
    Başta lag yoktu da.Bedava olunca herkes doluştu.Zaten ırk ve sınıf çeşitleri çok az bence iyi bi oyun deil
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsmylifebaby

Başta lag yoktu da.Bedava olunca herkes doluştu.Zaten ırk ve sınıf çeşitleri çok az bence iyi bi oyun deil

Alıntıları Göster
    herkez doluşmassa oyunun zevki çıkmaz bence bunlar oyun olsun diyemi oyun yapıyorlar anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: itsmylifebaby

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: itsmylifebaby

keşke çoğu kişi senin gibi düşünsede serverlar çok dolup lag olmasa

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelion

quote:

Orjinalden alıntı: itsmylifebaby

keşke çoğu kişi senin gibi düşünsede serverlar çok dolup lag olmasa

Alıntıları Göster
    serverlar mı kapalı :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Elyria

serverlar mı kapalı :/

Alıntıları Göster
    ya ben de başlicak online bi oyun arıom.şu anda listemde metin2 cabal ve archlord var si ne önerirsiniz??
    he bide oyun beleş mi ve kaç mb saolun
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.