Şimdi Ara

<<Archlord Genel Rehber...>> (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
0
Favori
104.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende yeni serverda lvl 33 um . su anda butun skilleri aciyorum bazilarini fulluyorum ogrenmek için hepsini.sanrm ya 40 da yada 46 da falan resetlicem tabi o zamana kadar sıkılmadan kasabılırsem

herkes one hand weapon kullanıyor stun ıcın . ama benım tercıhım full cırıtıc skilleri ile two hand weapons. ve full defance hp vericem bakalım nasıl olcak.bu arada yenı serverda turk guildLERİ var umarm ılerde hepımız bır guildde toplanırıs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: agni_tr

quote:

Karakterimizi son lvl a getirmemiz ne kadar sürer?
    açıkcası ücretsiz oyun oynamayı sevmiyorum. Ama uzun bir süre geçmeyecekse denemek isterim. Tahmini bir süre verirmisiniz? (atıyorum. Günde 5 saat oynayarak şu kadar zamanda felan gibi)

Birde potionları otomatikmi içiyor?. Sro oynayanları görmüştümde. Potion pvp si yapılıyordu. Kiminki biterse o ölüyorduda?

1 kere skill resetmi? Birdaha reset yokmu? komikmiş!

son lvl 100 ve oyle 1 ayda falan gelemezsin günde 5-6 saat oynayarak 30 lvl den sonra anca günde 1 lvl belki alırsın oda full dungeon larda falan kasarsan ki çok zor bazen günde 6-7 saat kasıp ne hikmetse %30 aldığın oluo oyunda pk gibi yan etkiler çok çünkü...hatta bazen delirtecek seviyede baskınlar oluo

pot lar oto kullanılır rehberde var görürsün..

madem ücretli oyun seviosun 1 kere skill reset seni etkilemez skill reset pot lar satılıo...

rehberi mümkün olduğunca üst konu tutmaya çalışıyorum çünkü oyun gerçekten çok iyi bana göre özellikle grafik bakımından mümkün olduğunca türk oyuncunun başlamasını istiyorum...

Ücretli oyun seviyorum derken (yani ücretsiz oyun sevmiyorum) derken. Aylık ödemesi olmadığı halde dolaylı olarak para alan oyunları sevmiyorum anlamında yazmıştım. Bknz Wow,eve, gibi oyunlarda. Aylık ödeyeceğiniz mebla bellidir. 25 ytl verir paşa paşa oynarsınız. Bug olmaz bir şey olmaz. Oyun gelişir, bakım saatleri bellidir vs.
    Ama f2p denilen oyunlarıda zamanında oynadım. Aylık premiumdu şuydu buydu. Ödediğim fiyat 50ytl yi geçiyordu. Üstüne üstlük çoook uzun süre online olmazsam karakterim fazla ezik kalıyordu. Bu yüzden ücretsiz ismi altında oyun olmaz düşüncem halen devam ediyor. (ücretsiz bir oyuna ücret ödemek işime gelmez. Bu kadar alternatif varken aylık yine 50 ytl bir oyuna bayılamam. )

ve günlerce, haftalarca, aylarca lvl kasamam.
    Teşekkürler cevaplar için. (Kalsın ben almayım)
    iyi eğlenceler size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ESancak -- 20 Ekim 2007; 16:06:42 >

• oyun suan bakımda nezaman acılacagını bılen olursa paylaşirmı acaba
  • son baktığımdan bu yana çok fazla geliştirmişsin.Bu arada lord wing ile angel wingsin özelliklerinde hiçbir fark yok.
  • arkadaslar dun sıkıntıdan bi elf elemantalist açtım ama karakterler manyak ya summon ozelıkleri flan var keske onla baslasaydim dedim kasmaya hiç elemantalist kasan oldumubir kac soru soracağim da
  • quote:

Orjinalden alıntı: caneraksu22

arkadaslar dun sıkıntıdan bi elf elemantalist açtım ama karakterler manyak ya summon ozelıkleri flan var keske onla baslasaydim dedim kasmaya hiç elemantalist kasan oldumubir kac soru soracağim da

http://mmodata.org/archlord/db/?s=build&link=MEkfak44fY44YaYaa4Y

elementle oynadım bu benim pvp buldim... yani düşündüğüm...
  • türk guildi olarak en büyk ve en geniş RiseOfTurks guildimiz var.guild sayfasında ilk sayfada görebilirsiniz..saygılar..Benim nick: Karaok
  • oyuna yeni patch gelmis ama yukleyemiyorum launcherden sizde yukleniomu arkadaslar??
  • hayır, kimse yükleyemiyor çözmeye çalışıyorlarmış sorunu
  • yeni patch i indirmeye basladim saol bilgilendirdigin icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayff -- 23 Ekim 2007; 16:00:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rampage4u

türk guildi olarak en büyk ve en geniş RiseOfTurks guildimiz var.guild sayfasında ilk sayfada görebilirsiniz..saygılar..Benim nick: Karaok

kardes ben sizden birini ghördüm slm verdim slm vermedi bi konusalımda guilde geliyim

lvl 15 human mage

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lead away -- 23 Ekim 2007; 16:28:25 >
  • Arkadaşlar bende patch sorun verdi sp2 dil sorunu..yardımcı olursanız sevinirim...
  • nasıl bi patch bu ya,26 mb sandım şimdi 178 mb yüklüyor ne böyle bu ya bu kadar büyüklükte online oyunlar var.Neyse ama oyundaki değişikler hoşuma gitti elimiz mecbur bekleyeceğiz
  • arklar oyundakı degişimleri türkçe olarak verebilecek varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfPersia

nasıl bi patch bu ya,26 mb sandım şimdi 178 mb yüklüyor ne böyle bu ya bu kadar büyüklükte online oyunlar var.Neyse ama oyundaki değişikler hoşuma gitti elimiz mecbur bekleyeceğiz

bende 1.5gb tı geçti:))) ama japon dil paketleri,nde sorun verdi:)
  • The latest patch includes the following;

-Option Window updated
    (For Effect Advanced, skill effect changed to have On/Off instead of High/Med/Low)
    (New option added "Loot Item" which turns on Monster loot item names when dropped)

-New Launcher updated (Window Vista compatibility)

-Emotes for German/French version fixed

-Numerous localisation updates

-Archlord skills for German/French version now working

-Catapult deadspots fixed

-PK level restriction changed from 15 to 30

-Items not in game but in AH removed
    (Shield items above level 71, Armour set above level 83)

-Rensphere map data changed

-Packet and login process changed

-Level up message changed for PvP

-Guild window text changed (Guild/Guild member information)

-Various collision issues resolved

-Change text on Chantra passport from 'Prohibited Mine’ to 'Forbidden Mine’

-Guild Npcs restored (players will be able to use the various npc features again)

Archlord team.

-Option penceresi update edildi
    (Gelişmiş efekt için,skill effect on/off yerine high low medium eklendi

-yeni launcher update edildi(Window vista uyumlu)

-Almanca/Fransızca versiyonu tamir edildi

-sayısız yerleştirme updati

-Almanca/fransızca versiyon için archlor skilleri şimdi çalışıyor

-Catapulttaki ölü spotlar tamir edildi

-PK lvl şartı 15'den 30'a çıkartıldı

-Oyunda Olmayıp AH'de olan itemler silindi
    (71 civarı kalkanlar ve 83 civarı zırhlar)

-Resnphere harita verileri değişti

-paket ve login yöntemi değişti

-PvP için lvl up mesajı değişti

-Guild penceresi metni değişti.(Guild/Guild üyeleri bilgileri)

-çeşitli çarpışma sorunları çözüldü

-Chantra passaporttaki metin bilgisi "prohibited mine'dan forbidden mine olarak değişti

-Guild Npc'leri restore edildi(Oyuncular çeşitli npc özelliklerini tekrar kullanabilir hale gelecek)

Archlord Takımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceOfPersia -- 23 Ekim 2007; 19:12:32 >

• sagol princeofpersia
  • Oyundaki pelerinler, kanatlar, talisman'ler nerede bilen var mı ? Update ile birlikte onlarında satışları durdu sanırım.
  • arkadaşlar bu yeni patch yuklendı ya 178,5 mb lık olanıda yukledıkten sonra kapanıyo program yenıden actıgımda exe hata verıyo 2 gunden berı bunla ugrasıyorum bı yardım edebılıcek bırı varmı ?
  • http://mmodata.org/archlord/db/?s=build&link=OBaYaYf4ffaYk4YaYfaaa

orc berserker ( shield + one hand blunt ) icin dusundugum ve su anda uyguladigim build ( lv 30 char bu build ustunde gidiyorum ) oneri / elestirilerinizi beklerim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.