Şimdi Ara

<<Archlord Genel Rehber...>> (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
0
Favori
104.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda dupe var beyler benden sölemesi millet 99x7 slot reinf pot satıyor.inferno stone satıyolar 99 hemde 1-2 kişide degil ben oynuyorum bilmiyorum bırakabilirim sırf bu yüzden
  • o dupe deilde server restart sırasında rollback yapılıo son datalarını onu kullanıolar ama düzeltilecek mail atmıştım ben konuyla ilgili...

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agni_tr -- 27 Ekim 2007; 17:33:10 >
  • Paylaşım için teşekkürler 1.5 gunde 22 elemantalist kasıp bırakmıştım şimdi tekrar başlıyabilirim.
  • arkadaşlar oyunu ındırdım kurdum ama 1 gundur güncelleme yapıyor cok yavas ınıyor herkezde bu sorun oldu mu ? nedir olayın aslı bi de lagg var mı oyunda ?
  • arkadaslar bir sorum var socked lere koydugumuz tasları cıkartma gıbı bı olay varmı varya nasıl yoksa neden yok:D
  • öyle bi secenek yok malesef olsa gercekten cok iyi olurdu
  • gerçekten lag son zamanlarda inanilmaz arttı sanırım duzeltılecek serverler kapalı suan ama
  • Sabah bir karakter açam dedim pişman oldum zar zor evangardaya girdim karakter sayfası 5 dkda acildi karakteri aciom niki giriom öle kalıo
  • son patch tan sonra login serverda surekli sorun olusuyor server acikken server kapali mesaji aliyorum. ( cannot acces login server vs. ) yada oyuna girmeye calisinca 5 6 dakika bekliyor. her kademeye gecmek icin filan ama anladigim kadari ile sorun bizde cunku diger yabanci elemanlarla yaptigim sohbetlerde adamlar lag nedir bilmiyorlar. ben archlord disinda 2 moons ta oynuyorum benim ping suresi 12000 lerden dusmezken adamlar 90 ms ile filan oynuyorlar. yanı oyunlarda sorun aramayın sorunu ttnette arayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Treth

son patch tan sonra login serverda surekli sorun olusuyor server acikken server kapali mesaji aliyorum. ( cannot acces login server vs. ) yada oyuna girmeye calisinca 5 6 dakika bekliyor. her kademeye gecmek icin filan ama anladigim kadari ile sorun bizde cunku diger yabanci elemanlarla yaptigim sohbetlerde adamlar lag nedir bilmiyorlar. ben archlord disinda 2 moons ta oynuyorum benim ping suresi 12000 lerden dusmezken adamlar 90 ms ile filan oynuyorlar. yanı oyunlarda sorun aramayın sorunu ttnette arayın.

tek sorun ttnet ....
  • agni daha ocnede bı post attım bu konu ıcınde sanırım gozunden kactı su buıld hakkındakı degerlendırmenı merak ettım bı ıncele bakalım ne goreceksın bu benım "one hand blunt + shıeld pure pvp berserker" buıldım bı bak bakalım gereksız bısı varmı sana gore.

http://mmodata.org/archlord/db/?s=build&link=OBaYaYf4ffaYk4YaYfaaa
  • quote:

agni daha ocnede bı post attım bu konu ıcınde sanırım gozunden kactı su buıld hakkındakı degerlendırmenı merak ettım bı ıncele bakalım ne goreceksın bu benım "one hand blunt + shıeld pure pvp berserker" buıldım bı bak bakalım gereksız bısı varmı sana gore.

http://mmodata.org/archlord/db/?s=build&link=OBaYaYf4ffaYk4YaYfaaa

death strike i fulleyip strike of death skill ini de kullanabilirsin aynı zamanda supreme damage ve counter atck içinde en az 1 ver bence yani demek istediğim zaten tank gidiosun damage lerin düşük olucak o yüzden crit e ağırlık verirsen dengelemiş olursun bence ama bu sadece bi öneri...

• power surge 0 layıp yerıne suprame ve counter attack verebılırım 1 er tane death attack fullersem level 68 de tamamlanmıs olur build. bu ısler bittikten sonra ılerıkı leveller varsa ( max levelın kac oldugunda haberım yok ) aldıgım skıll poıntlerı strıke of death ıcın kullanabılırım. bu su anda en kıa zamanda charı getırebılecegım yerı ozetlıyor. su and azaten charım level 33 fazla bısı kalmadı :) ( bıde lag olmasa )
  • quote:

power surge 0 layıp yerıne suprame ve counter attack verebılırım 1 er tane death attack fullersem level 68 de tamamlanmıs olur build. bu ısler bittikten sonra ılerıkı leveller varsa ( max levelın kac oldugunda haberım yok ) aldıgım skıll poıntlerı strıke of death ıcın kullanabılırım. bu su anda en kıa zamanda charı getırebılecegım yerı ozetlıyor. su and azaten charım level 33 fazla bısı kalmadı :) ( bıde lag olmasa )

max lvl suan 100 ama 150 ye çıkarılacak diye bişeyler dönüo ama kesin deil..
    power surge i 0 laman yanlış sen zaten str adamısın kesinkez vermen gereken bişey bu...max lvl de 15 str kaybetmen demek büyük ölçüde damage ini azaltır mutlaka vericeksin yane

• arkadaşlar ya ben beceremedim galiba bu oyunu level kasıyoruz kasmayada bu hayvanlardan et falan topluyom tepsi falan aldım onun skilinide aldım nasıl pişiriyoz anlamadım :P sonra bu elementler düşüyor bunları nasıl kullanıcam anlamadım yapamıyorum silkroad oynamıştım ondada vardı bu element olaylarları ama bunu anlamadım birde şu + basma zımbırtısı sadece hayvanlardanmı düşüyor satın alınabiliyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sle_lightwave -- 1 Kasım 2007; 3:36:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sle_lightwave

arkadaşlar ya ben beceremedim galiba bu oyunu level kasıyoruz kasmayada bu hayvanlardan et falan topluyom tepsi falan aldım onun skilinide aldım nasıl pişiriyoz anlamadım :P sonra bu elementler düşüyor bunları nasıl kullanıcam anlamadım yapamıyorum silkroad oynamıştım ondada vardı bu element olaylarları ama bunu anlamadım birde şu + basma zımbırtısı sadece hayvanlardanmı düşüyor satın alınabiliyormu

Elemantel stoneler silahında yada armorlarında soket varsa yanı silahın uzerıne gel altta kare kutular gorceksın bunlar varsa o elemantel tası ınvertoyunda basacagın ıtemın ustune bırakman gereklı sana soracak upgrade edıyımmı dıe ok de sende bukadar basit:))

+1+2+3 gibi item up gradelerı blacksmith den yapıcan bunun icin rainforcement potion gereklı :))
  • Slm arkadaşlar ben bu son patchi yeni indiriyom kotadan dolayı ama bittikten sonra hata veriyor. Archlord .exe felan diye neden olabilir acaba.
  • arkadaşlar oyunda hiç türkle karşılaşmadığım için şu refinery var üç seçeneği var refine elemental stones
    refine skulls item combination diye skull düşüyor topluyorum nasıl kullanıcaz bu şeyleri ve birde moonelf rangerim pvp yapılandırması için hangi skillere vericem çok soru soruyorum galiba :P yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: thranduil07

saol...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.