Şimdi Ara

<<Archlord Genel Rehber...>> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
0
Favori
104.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiç olmassa artık burdan devam edilsin bari de düzenli bi topic olsun
  • Üçüncü parti programlarını kullandığımı tespit etmişler hiç kullanmadığım halde. Ve bu sebeptende bir hafta uzaklaştırıldım oyunda.
    İyice saçmalayama başladılar ya hayırlısı.
  • 3rd den banlanman kotu kullanmadıgını defalarca yazdın ama yinede 1 hafta buyuk kayıp sayılmaz ıyı yanından bak :)

Bir tavsiyem oyun ocıkkan kıllandıgın programvarsa kapatman
  • quote:

Orjinalden alıntı: caneraksu22

3rd den banlanman kotu kullanmadıgını defalarca yazdın ama yinede 1 hafta buyuk kayıp sayılmaz ıyı yanından bak :)

Haklısın messengerı kapatmam gerekiyor. O açıkken daha fazla exp geliyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xenigma

quote:

3rd den banlanman kotu kullanmadıgını defalarca yazdın ama yinede 1 hafta buyuk kayıp sayılmaz ıyı yanından bak :)

messenger makro için kullanılır bilenler tarafından oyunda böyle algılamış olmalı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erolbey

pardon yanlış yazdım dostum Arclord skilleri ne zaman açılacak diye soracaktım?....

O Skiller Arclord oldugunda açılır :) onun içinde 1 aylık perıyodda en ıyı oyuncun olman gerekli eger olursan 1 ay arclord sen olursun :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: agni_tr

quote:

quote:

messenger makro için kullanılır bilenler tarafından oyunda böyle algılamış olmalı...

Kullanılır mı ? Ben dalga geçmiştim.

Bu arada Orc Berserker için pvp builder arıyorum.

• berserk pvp build

sadece def olarak bunu verebilirim

http://mmodata.org/archlord/db/?s=build&link=OBaaaYaa4fa4YfYaYfaaY

blunt+shield berserk için en iyi pvp dir
  • Peki tek combat yetecek mi pvp için ?
  • quote:

Peki tek combat yetecek mi pvp için ?

bunlar olmazsa olmazların sadece gerisi sana kalıo ...

power drain / counter atck / body break / vital charge özellikle bu kesin lazım sana bunlarla toplam 80 sp edio 4 combat skill kullanma hakkın kalıo sana aslında 4 tanede yeterli bence asıl amaç tank zaten anca bu şekilde knight def özelliğiyle baş edebiliyosun...

geri kalanı zaten çerez oluo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agni_tr -- 13 Ekim 2007; 0:30:37 >
  • öyle bir konu açmışımki 1512 bakma ama yorum yok demekki iyi yapmışım

birde yeni öğrendiğim birşey bilenler vardır belki sorc veya mage ler birbirinin skillerini öğrenebiliyorlar class skilleri hariç tabi diğer class larda nasıl oluyor bilmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agni_tr -- 17 Ekim 2007; 14:51:58 >
  • çok güzel yapmıssın
    oyun süper indirmeye başlıyacam :)
    oyuncu adımı sölerim ;)
  • up basma / soket açma / pelerinler vs. vs. gibi bazı detayları ekledim rehbere..

bu arada 1500 küsür bakma var ama yorum yok bari bi tşk edinde şevk gelsin devam edelim
  • yararlı bilgilerin için teşekkürler
    iyi oyunlar
  • Karakterimizi son lvl a getirmemiz ne kadar sürer?
    açıkcası ücretsiz oyun oynamayı sevmiyorum. Ama uzun bir süre geçmeyecekse denemek isterim. Tahmini bir süre verirmisiniz? (atıyorum. Günde 5 saat oynayarak şu kadar zamanda felan gibi)

Birde potionları otomatikmi içiyor?. Sro oynayanları görmüştümde. Potion pvp si yapılıyordu. Kiminki biterse o ölüyorduda?

1 kere skill resetmi? Birdaha reset yokmu? komikmiş!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ESancak -- 19 Ekim 2007; 11:12:46 >

• Süper bir rehber... bende başlicam bu oyuna !

[edit : imla...]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi st-so -- 19 Ekim 2007; 18:51:07 >
  • char açıcam arkadaşlar..
    en güçlü en ii char hangisidir ??
    full str olmasını isterim sadece full str de kasabiliriyorum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cone

char açıcam arkadaşlar..
    en güçlü en ii char hangisidir ??
    full str olmasını isterim sadece full str de kasabiliriyorum :)

yok oyle bi şans be stat ların oto olarak sen lvl atladıkça kendi dağılıo sen dokunmuosun oyundaki farkı item lar ve skiller belirliyor...

def adamı arıosan berserk veya knight açıcaksın ama garantin yok benden 5 -6 lvl adamlarla bebek gibi oynadığımda oluyor benden düşük elemanların benle oynadığıda tamamen taktik işi...(benim class sorc)

quote:

Karakterimizi son lvl a getirmemiz ne kadar sürer?
    açıkcası ücretsiz oyun oynamayı sevmiyorum. Ama uzun bir süre geçmeyecekse denemek isterim. Tahmini bir süre verirmisiniz? (atıyorum. Günde 5 saat oynayarak şu kadar zamanda felan gibi)

Birde potionları otomatikmi içiyor?. Sro oynayanları görmüştümde. Potion pvp si yapılıyordu. Kiminki biterse o ölüyorduda?

1 kere skill resetmi? Birdaha reset yokmu? komikmiş!

son lvl 100 ve oyle 1 ayda falan gelemezsin günde 5-6 saat oynayarak 30 lvl den sonra anca günde 1 lvl belki alırsın oda full dungeon larda falan kasarsan ki çok zor bazen günde 6-7 saat kasıp ne hikmetse %30 aldığın oluo oyunda pk gibi yan etkiler çok çünkü...hatta bazen delirtecek seviyede baskınlar oluo

pot lar oto kullanılır rehberde var görürsün..

madem ücretli oyun seviosun 1 kere skill reset seni etkilemez skill reset pot lar satılıo...

rehberi mümkün olduğunca üst konu tutmaya çalışıyorum çünkü oyun gerçekten çok iyi bana göre özellikle grafik bakımından mümkün olduğunca türk oyuncunun başlamasını istiyorum...

• bari birde bi guild altinda toplanalım herkez su yenı serverde baslamıstır sanırım orc/bersekerim buarada :)lvl 15
  • bosssssssss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lloll -- 24 Ekim 2007; 13:36:58 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.