Şimdi Ara

ARCHOS 1.4 VISION MP3 ÇALARDA OFF/ON TUŞ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben geçen günlerde gittigidiyor sitesinden ARCHOS 1.4 VISION MP3 almıştım. Ancak hiç çalışmadığı için geri iade etmiştim(Bu arada Off/On tuşuda elimde hemen bozulmuştu yani çok hassas)
    Bugün 2.defa sıfır ürün geldi. Bu sefer çalışmıştı ancak 1 saat kadar sonra yine OFF/ON tuşu bozuldu, can sıkıcı bir durum iadede etmek istemiyorum artık. Arkadaşlar sizlerde bu modelde böyle bir sorun yaşadınız mı yoksa bende mi şanş yok ne!!

• cevap yazacak kimse yok mu arkadaşlar..
  • Kardeş ben de sipariş vermiştim ve bugün elime ulaştı cihaz. Sanırım benzer sorunda muzdaribiz. Tuşu "ON"a getirip play'e basılı tutarak açmaya çalışıyorum fakat açılmıyor hiçbir şekilde. Ama sarja taktığımda çalışıyor. Bu sefer de menüdeki kısımlara giremiyorum. Yani müzik, resim, video seçeneklerinin üstüne geliyorum fakat içlerine giremiyorum. Şarkı çalamıyorum yani. Ayrıca on-off tuşu da çok hassas. Cihazı sallamakla bile on-off arasında geçiş oluyor. Acaba cihazın açılmama sebebi bu tuş mu?
  • aynı sorunu ben de yaşadım
    hizlialdan sipariş etmiştim ürün bugün geldi. şarj ettim uğraşıyorum açılmıyor, on/off tuşu boşta sallanıyor...
    en kısa zamanda iade edeceğim
    galiba archos vision 14 için genel bir problem bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilimteknoloji -- 7 Ekim 2011; 18:51:43 >
  • evet archos 1.4 vision da Off/On tuşundan kaynaklanan bir durum. Yoksa cihaz çalışıyor. Off/On tuşu o kadar hassas ki (hassas kelimesi bile yanında masum kalır) sanki tek kullanımlık misali. Bu ürünü çıkaranlar hiç mi eline alıp kontrol etmediler.
    Bu sorundan dolayı ilkini iade ettim. 2.defa sıfır ürün geldi. Ama yine aynı sorunu yaşadığımdan yine iade ettim. 3.de bir üst modeli (Archos 1.5 vision) hediye olarak verdiler. Bu arada tüm kargoları kendileri karşıladılar. Ancak bende şans yok. Bunda da sorun çıktı. Şimdi tekrar satıcı ile iletişime geçtim. Haber bekliyorum. Şunu da belirteyim ki satıcı çok ilgili ve dürüst, tamamen müşteri memnuniyetli çalışıyorlar. Şu ana kadar her sorunda yardımcı oldular ve olmaya da çalışıyorlar. inşallah iyi haberler alırım.
  • Evet arkadaşlar, sorun yaşadığım Archos 1.5 Vision 4GB MP3/MP4 çaları bugün taraflarina kargoladım. Yarın büyük ihtimal sıfır yeni Archos 1.5 Vision ürünümü alacağım. Inşallah bu sefer bir sorun yaşamamayı temenni ediyorum. Ki olursa para iadesi yapacaklarını söylediler. ama açıkçası bu cihaz çok hoşuma gitti. Inş.para iadesine gerek kalmaz.

Bu arada Archos 1.4 vision mp3 çalarda Off/On tuş sorunu yaşayan arkadaşlar sizler ne yaptınız, ürünü iade ettiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilimteknoloji

aynı sorunu ben de yaşadım
    hizlialdan sipariş etmiştim ürün bugün geldi. şarj ettim uğraşıyorum açılmıyor, on/off tuşu boşta sallanıyor...
    en kısa zamanda iade edeceğim
    galiba archos vision 14 için genel bir problem bu

aynı ürünü bende hızlı aldan aldım bugün bana ulaştı dediniz sorunların aynısı bendeki üründede var
    bende iade etmek istiyorum hızlı al'a acaba siz iade edebildinizmi bi sorun çıkardılarmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bugün aldım bu cihazdan.On-off sorununu duydum.Bir kez on'a getirip öylece bıraktım.Aslında kolayca açılan bir cihaz olsa lehimlenip ebedi on konumuna getirilebilir.Ama garantiye göndermek daha iyi.Bu tuş kilidi gibi bir zımbırtı.Olmasa da olurmuş yani.Archos cihazda tasarım hataları yapmış belli.Bence volume tuşları da yukarıda olmalıydı.Hem kulaklık jakının altında kalıyor hemde parmaklar on off'a çarpıyor yanlışlıkla.Benim sorunum ise cihazın flac çalmaması.Flac dosyasını music klasörüne koyduğumda soru işaretli tanımlanamayan dosya işareti çıkıyor.Deneyen oldu mu?
  • Aynı sorunu ben de yaşıyorum...hepsiburada'dan aldım ve geldiği gün kutudan çıkardığımda çalışmıyordu. Değişim yaptılar ve kullanmaya başladım ve bugün itibarıyla aynı sorunu yaşıyorum, çok sinir bozucu.
  • Ben ürünü yarın Hızlı al'a gönderiyorum para iadesi isteyeceğim anlaşılan bu ürünlerin çoğunda sorun var
    Archos markasına güvenerek almştım fakat yanıldım.
  • ürün iadesini kabul ediyorlar ve para iadesi yaptılar
    yalnız kargo ücretlerini benden kestiler yaklaşık 4tl benden gitmiş oldu
  • Hızlı al'a ARCHOS 1.4 VISION MP3 çaları iade ettim.
    Mail atıp ürünün parasını yatıracaklarını yazmışlar.
    Daha önce yazdığım gibi ARCHOS güvenim kalmadı alacak arkadaşlar dikkat etsin.
  • Merhaba ben de 1.4 vision aldiım sorun aynı ilk geleni yolladım yeni yolladılar bunu da açtım sonuç yine hüsran archos bu modelin açma kapama tuşunu sorunlu olarak üretmiş anlaşılan marka olarak kesinlikle kötü bir marka değil fakat Hp laptoplardaki ısınma problemi gibi bunda da mühendis arkadaşın ufak bir hatası mevcut. hemen hemen aynı kalitede o paraya ne alabilirim acaba diyen arkadaşlar için hızlıal da next t5 ürününü tavsiye ederim. sonynin 50 60 liralık bir kafa üstü kulaklığı ile dinleme şansım olmuştu kaliteli. hatta teclast da aynı ürünü başka bir isimle satıyor ben onunla değiştireceğim. aklınızda bulunsun.
  • Arkadaşlar, görüyorum ki bu ürünü alanların hepsi tuş sorununu yaşamış. Bu ürünün bir üst modeli olan Archos 1.5 Vision 4GB MP3/MP4 çaları tavsiye ederim. 3-3,5 aydır kullanıyorum şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Tuşları da dokunmatik ve .Flac ve .Ate uzantılı şarkıları da çalabiliyor. Iyi bir kulaklıkla müzik keyfi harika. Ayriyetten küçük ve çok ince olmasına karşın bir çok özellik barındırıyor. Arkadaşlar ilk mesajlarda da anlattığım gibi Archos 1.4 Vision da yaşadığım sorunlardan sonra Archos 1.5 Vision 4GB MP3/MP4 çaları hediye ettiler. Almak isteyenlere sehastore.com u öneririm. Çünkü yaşadığım bu kadar sorun için desteklerini hiç eksiltmediler. Hem distribütörü olduğu için oldukça uygun fiyata satıyorlar. Herkese iyi müzik dinlemeler...

• Bende bunu almıştım evde geldim bi kaç kere dinledim o tuş bendede arıza yaptı. İade ettim. tekrar aynısından vermek istediler. Yok dedim almıyım neticede alırsın ilk gün arıza yapmaz 3 ay sonra yapar filan o riski neden göze alayım uğraşayım ki. Gittim philips gogear aldım. Ses kalitesi bundan kesinlikle bariz bir şekilde daha iyi. Bunu sadece ses şiddeti daha yüksek hepsi o. Ayrıca video özelliği var ama her formattz ve çerçevede video oynatamıyor bende hiç bir şey oynatamdımç ee o zaman neye yarar ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.