Şimdi Ara

ARCHOS 101XS İNCELEME - YORUM - KULLANICILAR (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
2
Favori
9.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: desailles

kendi sitesi dahil hiç bir yerde pil gücü ile ilgili bilimsel bir veri yok. pilin gücü hep laf dolandırılarak anlatılmış." şu kadar saat şunu yaparsınız bu kadar saat bunu yaparsınız" gibi. peki bu pil kaç mAh? bunu bilen yok..

quote:

Orijinalden alıntı: sadaswardashga

quote:

arkadaşlar 101XS in pili kaç mAh?

Tam emin degilim ama sanirim 6800 mah ama bence gayet iyi gidiyor sarji 10 saat surekli wifi acik internet video oyun olarak kullandigim oldu.ekran parlikligi kisik tabi full ekran parlakliginda cabuk tukeniyor gibi geldi.

http://www.artescorp.com/store/ProductDetails.aspx?productid=86061&ttype=Properties#pt

6500 mahmis

• quote:

Orijinalden alıntı: azsöz

Arkadaşlar benim archos'un ekranı dikey dönüyor ama yatay olarak yerine gelmiyor şimdilik böyle kullanıyorum ne yapacağım bilmiyorum.

dostum su otg olayını halledebildin mi. ben de archos 80xs aldım gecenlerde bir mini usb dönüstürücü aldım fakat tablette ne bir uyarı ne de farklı bir sey oluyor. ilginç olan aldığım kablo ile pcue bağladığımda pc tanıyor hatta sarz bile oluyor fakat usb veya mause bağladığımda tık yok. bir cözüm yolu bulduysan ve paylasırsan cok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbede19

quote:

Orijinalden alıntı: azsöz

Arkadaşlar benim archos'un ekranı dikey dönüyor ama yatay olarak yerine gelmiyor şimdilik böyle kullanıyorum ne yapacağım bilmiyorum.

dostum su otg olayını halledebildin mi. ben de archos 80xs aldım gecenlerde bir mini usb dönüstürücü aldım fakat tablette ne bir uyarı ne de farklı bir sey oluyor. ilginç olan aldığım kablo ile pcue bağladığımda pc tanıyor hatta sarz bile oluyor fakat usb veya mause bağladığımda tık yok. bir cözüm yolu bulduysan ve paylasırsan cok sevinirim.

Hepsiburada'dan aldığım otg kablo çalışmamıştı. Hong Kong'dan aldığım kabloların üçüde çalıştı.

http://dx.com/p/micro-usb-to-usb-female-otg-data-adapter-cable-for-tablet-pc-black-162930

http://dx.com/p/micro-usb-on-the-go-host-otg-adapter-pair-50774

• teşekkürler hocam
    quote:

quote:

kendi sitesi dahil hiç bir yerde pil gücü ile ilgili bilimsel bir veri yok. pilin gücü hep laf dolandırılarak anlatılmış." şu kadar saat şunu yaparsınız bu kadar saat bunu yaparsınız" gibi. peki bu pil kaç mAh? bunu bilen yok..

quote:

quote:

arkadaşlar 101XS in pili kaç mAh?

Tam emin degilim ama sanirim 6800 mah ama bence gayet iyi gidiyor sarji 10 saat surekli wifi acik internet video oyun olarak kullandigim oldu.ekran parlikligi kisik tabi full ekran parlakliginda cabuk tukeniyor gibi geldi.

http://www.artescorp.com/store/ProductDetails.aspx?productid=86061&ttype=Properties#pt

6500 mahmis

• teşekkürler. cevabini bekliyorum.
  • Klavyeyle birlikte wordde yazi yazarken buyuk harfte turkce karekterleri nasil yazacagiz bi bilgisi olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 8 inch olanından aldım fakat memnun değilim. Aşağıya 80xs'ye yazdığım mesajı buraya da yazıyorum belki cevap bulurum ümidiyle. İyi günler

Ben üründen memnun değilim kesinlikle tavsiye etmiyorum. 2. Archos ürünüm ilkinden de memnun değildim ama kıytırık Çin Malı alacağıma bunu alayım dedim yine pişman oldum. Belki burada çözümü bilen arkadaşlar vardır diye yazıyorum.

Ekran durduk yere sağa sola gidiyor. Kendi kendine sanki ekrana dokunmuşum gibi tepki veriyor. Çok ama çok sık donuyor sürekli hard reset atmak zorunda kalıyorum. Acaba taktığım microusbden mi diye düşünmeye başladım ama bir yandan da ne alaka diyorum. Acaba benim bahsettiğim sorunları yaşayan var mı?

Şimdi factory reset yapıp baştan kurdum tableti yine aynı terane. Ekran önümde dururken durduk yere sağa sola tıklıyor sonra ya donuyor ya da tepki vermeyi kesiyor kendi kafasına göre sağa sola tıklıyor. Garantiye göndersem mi ki acaba?

• Ayarlar bölümünde Repair & Formatting seçeneğinde ilk iki sıradaki Touchscreen Calibration ve Accelerometer Calibration ile kalibre etmelisin. Büyük bir ihtimalle düzelmesi lazım.
  • Arkadaşlar merhaba!
    Bluetooth mouse aldım archos tabletime tanıtamadım çok uğraştım olmuyor.HP Laptop'ta çalışıyor mouse sağlam yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar tabletimi satıyorum ilgilenenler mesaj atabilir.
  • 101xs ile 80xs arasında ne fark var arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.