insanı cezbeden yönü..cidden beklediğimden kaliteli bir klavye yapısı var..
Çok şükür ki doğru karar verdiğime inanıyorum Beklediğimden daha güzel. Tasarım, estetik 10 numara. Tabi bunlar ilk izlenimlerim. Need for speed gibi oyunlar ve bazı uygulamalar ücretliymiş Bu, androidle ilk tanışmam olduğu için şaşırdım. Hepsi beleş sanıyordum
quote:
Orijinalden alıntı: KEDDI
Çok şükür ki doğru karar verdiğime inanıyorum Beklediğimden daha güzel. Tasarım, estetik 10 numara. Tabi bunlar ilk izlenimlerim. Need for speed gibi oyunlar ve bazı uygulamalar ücretliymiş Bu, androidle ilk tanışmam olduğu için şaşırdım. Hepsi beleş sanıyordum
hayırlı olsun
Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın. Bende gönderdim cihazı servise hayırlısı bakalım.
Ayrıca tabletin navigasyonuda iyi çalışıyor. Navigasyon cihazımdan daha kısa sürede buluyor konumu :)
Kesaplix, Yakın Gölge... Çok teşekkür ederim . Ama bir sorum olcaktı. Tablet geldiğinde bir süre kullandım ve şarjı bitmeye yakın kapatıp şarja taktım. Yaklaşık 3-4 saat sonra şarjdan aldım. Bugün tekrar sadece internet amaçlı (uygulama indirme, gezinme vs) kullandım ama 3,5 saatte pil bitti Sanırım video ya da film falan izleseydim bu süre daha da düşerdi. Peki bu kullanım süresi sizce normal mi? Şimdi yine kapalı ve sarjda. Bakalım yarın ne kadar götürcek
Normal, daha ilk şarjların. En az 7-8 şarj doldur boşalt pil ancak tam kapasite çalışmaya başlar. Eğer hala aynıysa pil problemi üstünde durabiliriz.
Merhaba Arkadaşlar ben de almak istiyorum fakat 3g modem aveajet, wınn ya da vodem takabiliyor muyuz bu cihaza benim için en önemli konu bu? kullananlar yardım ederse sevinirim.
Ben öyle bir desteği var diye biliyorum ama emin değilim. Önceki sayfada Artes Teknik isimli yetkili arkadaş var. Pazartesi günü O'na sorabilirsin.
Bilgisayardan tablet'e video atmaya çalıştığımda şöyle uyarı alıyorum (Media Foundation Korumalı ardışık Düzen EXE'si çalışmayı durdurdu.) bu problemin çözümünü bilen var mı acaba?
Fransızca sanırım bir de çok uzun. İlerleterek çabucak izledim ama pek bişi anlamadım. bunada şükür, o sorunu da hiç duymamıştım
quote:
Orijinalden alıntı: bunadaŞükür
Bilgisayardan tablet'e video atmaya çalıştığımda şöyle uyarı alıyorum (Media Foundation Korumalı ardışık Düzen EXE'si çalışmayı durdurdu.) bu problemin çözümünü bilen var mı acaba?
Arkadaşlar bu problem sadece flv uzantili dosyalari atarken oluyor. Yok mu çözümünü bilen birisi.
Kılıf bulabilen var mı?
ben de hb paraf kampanyasından bır adet sıparıs vermıs bulunmaktayım bılgı paylasımı ıcın ırtıbatı kesmeyelım soru 1:kılıf bulabılen varmı soru 2:vınn takılabılıyormu bılen varmı tesekkurler
Arkadaşlar tabletle ekran fotoğrafı çekebilen var mı acaba?
quote:
quote:
Arkadaşlar bu problem sadece flv uzantili dosyalari atarken oluyor. Yok mu çözümünü bilen birisi.
Problemin çözümünü buldum Mxplayer'i yükleyip ondan sonra videolari atmak gerekiyormuş.
Beyler alanlar antutu testi yapabilir mi acaba bende alıcamda merak ediyorum?
Bende 10500 çıkıyordu.
quote:
quote:
quote:
Problemin çözümünü buldum Mxplayer'i yükleyip ondan sonra videolari atmak gerekiyormuş.
Evet olabilir, ben mxplayeri baştan kurduğum için demekki bu sorunu yaşamamışım.