Şimdi Ara

ARCHOS 101XS İNCELEME - YORUM - KULLANICILAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
2
Favori
9.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyaz ürün alamıyorum maalesef en nefret ettiğim renk kendisi. Bunun siyahı varmı acaba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakın Gölge

Sizin cihazlarda ölü piksele rastladınızmı arkadaşlar? Bende iki tane var (Beyaz Pixel) bu cihazın ölü piksel garantisi varmı, varsa nasıl olacak birebir değişimmi yoksa ekran değişimimi Artes teknik arkadaş bizi bilgilendirirse çok sevinirim.

benim cihazda çıkmdı hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

beyaz ürün alamıyorum maalesef en nefret ettiğim renk kendisi. Bunun siyahı varmı acaba.

bildiğim kadarıyla yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerenimo57

Arkadaşlar ben de tablet arayışı içindeyim. Aklım Huawei nin modellerine gitmişti fakat Archos da gerçekten fiyatına göre güzel özelliklere sahip. Ben 101 ve 97 modelleri arasında kaldım. 101 4 çekirdekli 97 2 çekirdekli ama 97 de ipad ekranı var. ÖZellikle bu ekran olayı kafamı karıştırdı. 1280*800 ile 2048*1536 arasında gözle görülür fark varmıdır acaba. İpad de ki ekran beni büyülemişti doğrusu. Fakat 101 modelinde de 4 çekirdekli işlemci olması klavye olması inanılmaz inceliği ve hafifliği de aklımı ona kaydırıyor. Sizce hangisini tercih edeyim. Bir de fiyatlar nerdeyse fransa fiyatları ile aynı bu bana çok garip geldi. Fransa da arkadaşım var oradan getirteyim dedim ama arada 100 tl gibi farklar olunca anlamı yok o işin.

tablet demek mobility demek,haliyle 101 daha mantıklı bence. ince,klavyeli,kaliteli. yeni model ise süpriz,bu arada işlemci olarak 101 de 2 çekirdekli. retina ekranlı tabete dikkat etmek lazım, pil ömrü ve GPU konusunda. seçim senin;beni cezbeden klavye olmuştu

• quote:

Orijinalden alıntı: komsu

Ben de bir adet aldım. (Ucuzcity.com dan 801 TL ye size oradan almanızı tavsiye etmiyorum) ürünün donanım kalitesi iyi ama ekranını hiç beğenmedim. Ekranda cam yok bildiğiniz naylon. parmakla biraz bastırınca renkler atıyor (daha önce kullandığım 100$ lık Ainol Novo nun ekranı bile bundan daha dayanıklıydı). Sonuçta bu cihaz sürekli parmaklanan (Dokunmatik) bir cihaz ekranının sağlam olması gerekirdi. İade etmek istedim ama "ürün açılmış alamayız" diyorlar. Birde ekrana çok dikkatli bakınca ekranın altında olan ve kullanıcıya gözükmemesi gereken ağ gibi birtabaka görünüyor. Bu normal mi? Eğer normal değilse bari servise gönderelim...

Ben bu tableti almadım ama ekran kapalıyken altta baklava dilimi gibi bir şeklin görülmesi normal.yani içiniz rahat olsun
    Mesela tf 300 de de böyle görünüyor.daha önce aldığım ainol aurora 2 de de dikey ve yatay olarak çizgiler görünüyordu kapalı olduğunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

quote:

Ben de bir adet aldım. (Ucuzcity.com dan 801 TL ye size oradan almanızı tavsiye etmiyorum) ürünün donanım kalitesi iyi ama ekranını hiç beğenmedim. Ekranda cam yok bildiğiniz naylon. parmakla biraz bastırınca renkler atıyor (daha önce kullandığım 100$ lık Ainol Novo nun ekranı bile bundan daha dayanıklıydı). Sonuçta bu cihaz sürekli parmaklanan (Dokunmatik) bir cihaz ekranının sağlam olması gerekirdi. İade etmek istedim ama "ürün açılmış alamayız" diyorlar. Birde ekrana çok dikkatli bakınca ekranın altında olan ve kullanıcıya gözükmemesi gereken ağ gibi birtabaka görünüyor. Bu normal mi? Eğer normal değilse bari servise gönderelim...

Ben bu tableti almadım ama ekran kapalıyken altta baklava dilimi gibi bir şeklin görülmesi normal.yani içiniz rahat olsun
    Mesela tf 300 de de böyle görünüyor.daha önce aldığım ainol aurora 2 de de dikey ve yatay olarak çizgiler görünüyordu kapalı olduğunda.

o zaman bu tablet rezistif ekran olsa gerek kapasitif değil heralde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

quote:

o zaman bu tablet rezistif ekran olsa gerek kapasitif değil heralde.

Yahu rahat olun ekranda bir sıknt yok.kapasitif ekran.

• Arkadaşlar kusura bakmayın başınızı ağrıttım ama keyfim kaçtı sorunlardan dolayı. Ölü pikseller derken birde ışık sızması canımı sıkmaya başladı.

Ayarlar sekmesinde ve System monitor tarzı uygulamalarda sağ ve sol alt köşede ışık sızması hep var. Uygulamalar sekmesinde ve film seyrederken ışık sızması kayboluyor.
    Bu durum normalmi.

ARCHOS 101XS İNCELEME - YORUM - KULLANICILAR
  • quote:

Arkadaşlar kusura bakmayın başınızı ağrıttım ama keyfim kaçtı sorunlardan dolayı. Ölü pikseller derken birde ışık sızması canımı sıkmaya başladı.

Ayarlar sekmesinde ve System monitor tarzı uygulamalarda sağ ve sol alt köşede ışık sızması hep var. Uygulamalar sekmesinde ve film seyrederken ışık sızması kayboluyor.
    Bu durum normalmi.

ARCHOS 101XS İNCELEME - YORUM - KULLANICILAR

o androidin menüsündeki renk tonu farkı sanırım hocam.

• Şu cihaz retinalı-2gb ramli-arm 15 ve mali t658li ve 3gli aynı cihazından olsa süper olur.Tasarım süper gerçekten.
  • Sağolasın Kesaplix sen Android olduğunu söyleyince bir kaç videoya baktımda her cihazda var o ışık. Sağolasın içimi rahatlattın. Tek sorunum ölü pikseller kaldı hayırlısı bakalım. Umarım en kısa zamanda Artes teknik arkadaşım sorunumu çözerse çok sevineceğim hadi hayırlısı.
  • quote:

Sağolasın Kesaplix sen Android olduğunu söyleyince bir kaç videoya baktımda her cihazda var o ışık. Sağolasın içimi rahatlattın. Tek sorunum ölü pikseller kaldı hayırlısı bakalım. Umarım en kısa zamanda Artes teknik arkadaşım sorunumu çözerse çok sevineceğim hadi hayırlısı.

umarım ölü piksel işi de çözülür, can sıkıcı ciden. artes ise haftasonu pek foruml ilgilenmiyor,sanırım izinli. birkaç güne yazacaktır
  • quote:

Sağolasın Kesaplix sen Android olduğunu söyleyince bir kaç videoya baktımda her cihazda var o ışık. Sağolasın içimi rahatlattın. Tek sorunum ölü pikseller kaldı hayırlısı bakalım. Umarım en kısa zamanda Artes teknik arkadaşım sorunumu çözerse çok sevineceğim hadi hayırlısı.

bu arada hocam alalı bir haftayı geçti mi?
  • 4-5 gündür forumun altını üstüne getirdim. Ramos, cube, dark..... Derken en son Inca Astro ve Archos101xs arasında kaldım. Artes tekniğin ilgili olduğunu görünce Archos almaya karar verdim hatta siparişi az önce verdim. Hayırlısı bakalım, inşallah sorunsuz umduğumdan da güzel bi tablet gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesaplix

quote:

bu arada hocam alalı bir haftayı geçti mi?

Geçti kesaplix, ayın 7 sinde teslim aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEDDI

4-5 gündür forumun altını üstüne getirdim. Ramos, cube, dark..... Derken en son Inca Astro ve Archos101xs arasında kaldım. Artes tekniğin ilgili olduğunu görünce Archos almaya karar verdim hatta siparişi az önce verdim. Hayırlısı bakalım, inşallah sorunsuz umduğumdan da güzel bi tablet gelir

Hayırlı uğurlu olsun Keddi. Tablet eline geçtiği zaman ne kadar doğru karar verdiğini anlayacaksın. Güle güle kullan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KEDDI

4-5 gündür forumun altını üstüne getirdim. Ramos, cube, dark..... Derken en son Inca Astro ve Archos101xs arasında kaldım. Artes tekniğin ilgili olduğunu görünce Archos almaya karar verdim hatta siparişi az önce verdim. Hayırlısı bakalım, inşallah sorunsuz umduğumdan da güzel bi tablet gelir

Hayırlı uğurlu olsun Keddi. Tablet eline geçtiği zaman ne kadar doğru karar verdiğini anlayacaksın. Güle güle kullan.

Çok teşekkür ederim hocam Özellikle yazdığınız kullanıcı yorumları yönlendirdi beni. Şimdi işin en heyecanlı kısmı başladı. ''Kargoyu bekle ve kutuyu aç''

• Kutuyu açmak büyük bir zevk emin ol:) Önlem olarak kargoyu elemanın yanında aç sağlammı değilmi bak. Zaten fabrikasyon jelatinli geliyor, jelatin sıfırsa işlem tamamdır. Tekrardan hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailcbk

fiyatı ne kadar dostum bu uygun mudur http://www.netsiparis.com/detay/38561450003/ARCHOS-80XS-TABLET-DC-1G-8G-GPS-BT-8-ANDROID-41--DOCK-KLAVYE

Bu model '' 8 '' inc olanı. Bizlerdeki '' 10.1 '' 8 ekran tercihinse uygun. 10.1 lerin fiyatı da 790-800 civarı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.