Şimdi Ara

ARCHOS 101XS İNCELEME - YORUM - KULLANICILAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
2
Favori
9.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emfirebo

bunun la pnun ne farkı var ?

http://www.pcdepo.com/tablet-pc-bilgisayar-kat387.html

hocam,kastettiğin cihazı anlayamadım,birden fazla ürün çıkıyor.
  • hocam klavye kullanışlı mı? ben özellikle küçük çaplı office edit işlemleri vs içinde kullanmak istiyorum. o yüzden klavyeli bi modele bakıyorum. senin gibi bende asus alsam mı diye çok kararsız kaldım ama asusun fiyatı bir türlü düşmedi. özellikle oyun performansı nasıl sence? ve servis hakkında bilgin var mı sorun halinde direkt değişimden bahsetmişler bazı forumlarda.
  • klavye iyi, tuş sertliği filan güzel, çok küçük sayılmaz tuşlar. asustan daha iyi bir GPU olduğu belirtiliyor, işlemci olarak tegra 3 lü asus daha iyi. genel performans olarak bu asus 201 serisinden daha iyi geldi bana (son asus serisini bilmiyorum). dün arkadaşlar için 4-5 oyun denedim , performans oladukça iyi ve akıcı. servis artes firmasında, forumda firmadan arkadaş mevcut ve konumuzu takip ediyor (davet ettim, takip ettiğini belirtti).
    sevgi ve selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesaplix

klavye iyi, tuş sertliği filan güzel, çok küçük sayılmaz tuşlar. asustan daha iyi bir GPU olduğu belirtiliyor, işlemci olarak tegra 3 lü asus daha iyi. genel performans olarak bu asus 201 serisinden daha iyi geldi bana (son asus serisini bilmiyorum). dün arkadaşlar için 4-5 oyun denedim , performans oladukça iyi ve akıcı. servis artes firmasında, forumda firmadan arkadaş mevcut ve konumuzu takip ediyor (davet ettim, takip ettiğini belirtti).
    sevgi ve selamlar.

Evet takip ediyoruz. Sıkıntı yok . Yalnız genel olarak bizim ürünlerimiz rakip ürünlerden şu kadar iyi diye bir yorum yapmıyoruz.
    Teknik farklılık var ise en iyi ihtimalle o farkları yada eksiklikleri belirtiyoruz.
    Bilgilerinize..
    Soru ve sorunlarınızı yanıtlamaya devam edeceğiz.
    İyi Günler

• quote:

Orijinalden alıntı: scudman

hocam klavye kullanışlı mı? ben özellikle küçük çaplı office edit işlemleri vs içinde kullanmak istiyorum. o yüzden klavyeli bi modele bakıyorum. senin gibi bende asus alsam mı diye çok kararsız kaldım ama asusun fiyatı bir türlü düşmedi. özellikle oyun performansı nasıl sence? ve servis hakkında bilgin var mı sorun halinde direkt değişimden bahsetmişler bazı forumlarda.

Merhaba; konuyla birebir bağlantılı değil ama Office Suite programı da ürünle beraber tam sürümü ücretsiz olarak geliyor bilgilerinize.
    Servis Açıklaması: Ürün arıza durumunda teknik servisimize gelmesi gerekiyor. Arızanın/sorunun durumuna göre değişim yada tamirat yoluna gidiliyor.
    Bilgilerinize..
  • Merhabalar, konuyu yeni gördüm. Bir hafta önce bende aldım bir tane. kesaplix güzel inceleme ellerine sağlık. Archoscular olarak umarım birbirimize faydamız olur. Bende çok beğendim cihazı. Alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olmasını dilerim.
  • kesaplix ben tableti internete bağlar bağlamaz güncellemeyi gördü ama seninki gibi başarılı olamadı, sonraki denememde usb kablosuyla desktoba bağlayınca güncellemeyi yaptı. Sende pc'ye bağlamışmıydın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakın Gölge

kesaplix ben tableti internete bağlar bağlamaz güncellemeyi gördü ama seninki gibi başarılı olamadı, sonraki denememde usb kablosuyla desktoba bağlayınca güncellemeyi yaptı. Sende pc'ye bağlamışmıydın?

evet, ben fazla uğraşmadım;otomatik güncellemeyi yapmayınca siteden bilgisayarıma indiridim. sonra kök dizine attım,bu kadar
  • Ben de bir adet aldım. (Ucuzcity.com dan 801 TL ye size oradan almanızı tavsiye etmiyorum) ürünün donanım kalitesi iyi ama ekranını hiç beğenmedim. Ekranda cam yok bildiğiniz naylon. parmakla biraz bastırınca renkler atıyor (daha önce kullandığım 100$ lık Ainol Novo nun ekranı bile bundan daha dayanıklıydı). Sonuçta bu cihaz sürekli parmaklanan (Dokunmatik) bir cihaz ekranının sağlam olması gerekirdi. İade etmek istedim ama "ürün açılmış alamayız" diyorlar. Birde ekrana çok dikkatli bakınca ekranın altında olan ve kullanıcıya gözükmemesi gereken ağ gibi birtabaka görünüyor. Bu normal mi? Eğer normal değilse bari servise gönderelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komsu -- 15 Şubat 2013; 11:37:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: komsu

Ben de bir adet aldım. (Ucuzcity.com dan 801 TL ye size oradan almanızı tavsiye etmiyorum) ürünün donanım kalitesi iyi ama ekranını hiç beğenmedim. Ekranda cam yok bildiğiniz naylon. parmakla biraz bastırınca renkler atıyor (daha önce kullandığım 100$ lık Ainol Novo nun ekranı bile bundan daha dayanıklıydı). Sonuçta bu cihaz sürekli parmaklanan (Dokunmatik) bir cihaz ekranının sağlam olması gerekirdi. İade etmek istedim ama "ürün açılmış alamayız" diyorlar. Birde ekrana çok dikkatli bakınca ekranın altında olan ve kullanıcıya gözükmemesi gereken ağ gibi birtabaka görünüyor. Bu normal mi? Eğer normal değilse bari servise gönderelim...

Ekran konusunda aslında ben çok memnunum, dokunmatik, tepkiler, kayması çok güzel. Ama sağlamlığını sizler daha iyi bilirsiniz. Ben tablet olayında yeniyim diğerleri nasıldır hiç bilmiyorum. Sizin gördüğünüz ağ tarzı şekiller bendede gözüküyor hani şu baklava dilimleri gibi gözüken sanırım. Sorunmu değilmi bilmiyorum artık.

Bugün başıma gelen olaydan dolayı Archos' çok sinir oldum. Kutusundan otg kablo çıkmadığı için HB den sipariş vermiştim. 4-5 günde ancak gelebildi ve taktım çalışmadı. İnsan içine şu üç kuruşluk malzemeyi koyar be kardeşim. Sizce kablomu bozuk yoksa bilmediğim bir değeri falanmı var kablonun çunkü bazı yerlerde 5 pin gibi ibareler var sizin fikirleriniz neler?

• Arkadaşlar benim archos'un ekranı dikey dönüyor ama yatay olarak yerine gelmiyor şimdilik böyle kullanıyorum ne yapacağım bilmiyorum.
  • Reset atmayı denedinmi?

Bendede ilk gün ekran sağa doğru devamlı kayıyordu. Ekran kalibrasyonunu yaptıktan sonra düzeldi. Sende yap istersen düzelecektir büyük bir ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yakın Gölge -- 15 Şubat 2013; 17:40:34 >
  • Ekranın tepkisi görüntüsü iyi dediğiniz gibi ama kalite "0". Benim cihazda da baklava dilimleri gibi görünüyor ki bence bu da kalitesizliğinin göstergesi.

OTG kablosunu bırakın; kutusundan kulaklık bile çıkmıyor sadece şarj kablosu ve USB kablosu çıkıyor.

OTG Kablosu konusunda hiçbirşey diyemem çünkü bugüne kadar hiç kullanma ihtiyacı duymadım.
  • Üzüldüm şimdi ekran konusunda, umarım sorun çıkartmaz ilerde. Kutu içeriği haikaten çok zayıf. Bende bazen flash belleğe dizi atıp izlerim diye otg kullanacaktım. Artık Hong Kong'tan gelecek kargoyu bekleyeceğiz artık ucuz ucuz almıştım 3 çeşit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azsöz

Arkadaşlar benim archos'un ekranı dikey dönüyor ama yatay olarak yerine gelmiyor şimdilik böyle kullanıyorum ne yapacağım bilmiyorum.

Merhabalar;
    İlk kurulum ekranına dönüp cihazı düz bir yüzeye koyarak kalibrasyonunu yaparsanız bir sorun kalmayacaktır.
    İyi Günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

quote:

Orijinalden alıntı: azsöz

Arkadaşlar benim archos'un ekranı dikey dönüyor ama yatay olarak yerine gelmiyor şimdilik böyle kullanıyorum ne yapacağım bilmiyorum.

Merhabalar;
    İlk kurulum ekranına dönüp cihazı düz bir yüzeye koyarak kalibrasyonunu yaparsanız bir sorun kalmayacaktır.
    İyi Günler

Merhaba:
    Sayın Artesteknik söylemiş olduğunuz kalibrasyon ayarını yaptım sorunum düzeldi,yardımınız için çok teşekkür ederim.
    Saygılar.
  • ekranla ilgili olarak,evet ben de ilk aldğımda baklava dilimi çizgiler ürkütmüştü. ekran çalışınca Allah'tan sorun yok. kablo içeriğine gelirsek; ainol alırken kabloları da çinden istediğim için eksikliğini hissetmedim.şimdi siz yazınca farkettim;evet sıkıcı durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: komsu

Ben de bir adet aldım. (Ucuzcity.com dan 801 TL ye size oradan almanızı tavsiye etmiyorum) ürünün donanım kalitesi iyi ama ekranını hiç beğenmedim. Ekranda cam yok bildiğiniz naylon. parmakla biraz bastırınca renkler atıyor (daha önce kullandığım 100$ lık Ainol Novo nun ekranı bile bundan daha dayanıklıydı). Sonuçta bu cihaz sürekli parmaklanan (Dokunmatik) bir cihaz ekranının sağlam olması gerekirdi. İade etmek istedim ama "ürün açılmış alamayız" diyorlar. Birde ekrana çok dikkatli bakınca ekranın altında olan ve kullanıcıya gözükmemesi gereken ağ gibi birtabaka görünüyor. Bu normal mi? Eğer normal değilse bari servise gönderelim...

ben de öyle bir sorun yok hocam,ayrıca netten sipariş geçtiyseniz 7 gün içinde iade hakkınız var(açmadan nasıl beğeneyim zaten).

• Sizin cihazlarda ölü piksele rastladınızmı arkadaşlar? Bende iki tane var (Beyaz Pixel) bu cihazın ölü piksel garantisi varmı, varsa nasıl olacak birebir değişimmi yoksa ekran değişimimi Artes teknik arkadaş bizi bilgilendirirse çok sevinirim.
  • Arkadaşlar ben de tablet arayışı içindeyim. Aklım Huawei nin modellerine gitmişti fakat Archos da gerçekten fiyatına göre güzel özelliklere sahip. Ben 101 ve 97 modelleri arasında kaldım. 101 4 çekirdekli 97 2 çekirdekli ama 97 de ipad ekranı var. ÖZellikle bu ekran olayı kafamı karıştırdı. 1280*800 ile 2048*1536 arasında gözle görülür fark varmıdır acaba. İpad de ki ekran beni büyülemişti doğrusu. Fakat 101 modelinde de 4 çekirdekli işlemci olması klavye olması inanılmaz inceliği ve hafifliği de aklımı ona kaydırıyor. Sizce hangisini tercih edeyim. Bir de fiyatlar nerdeyse fransa fiyatları ile aynı bu bana çok garip geldi. Fransa da arkadaşım var oradan getirteyim dedim ama arada 100 tl gibi farklar olunca anlamı yok o işin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.